Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Odkryłam, że puszka tuńczyka w sosie własnym ma tylko 1

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 00:05    Temat postu: OdkryĹ‚am, ĹĽe puszka tuĹ„czyka w sosie wĹ‚asnym ma tylko 1 Odpowiedz z cytatem

to dotyczy rowniez telefonu komorkowego i innych portal społecznościowy rzeczy dancewicz ma kupe kasy! podnosze
cyt przepraszam ale dla mnie to brzmi jak wyznania ANOREKTYCZKI, zaczyna ci to wchodzić za bardzo w krew takie oczyszczanie i czucie się świetnie....
Kiedyś pracowała tez u Marty Lizoń .
Kręci Go to baaaaaaaaaaardzo.
to, ze masz 52 cm w udzie to o niczym nie swiadczy, zupelnie o niczym.
Dlatego chętnie dowiedziałabym się od \stosowaczy\ co w trawie piszczy- bo jak widze na jednych działa- gratulacje i kwiaty wysłane a na innych nie....
Lubisz podglądać?

prosze o odpowiedz ogloszenia towarzyskie Dziewczyna jest oszpecona.

Hejjjja dziewczyny, kobiety zauroczone MAARLA: Ja właśnie dziś po pierwszej tabletce i chciałam jakoś tak poszukać wsparcia, czy coś ; Z zewnatrz MODEL - M. bo ja mam ciemne i długie i mi się bardzo niepodobają i chciałabym się ich pozbyć ale nie wiem jak anonse erotyczne
No i zaszłam w ciąże. I czy w koncu udalo Ci sie znalezc wymarzona kreacje tez mam tak,gdyby nie to ze musze chodzic do pracy to nie robilabym zakupów ja też mam loczki Czy ktoś może pamięta Panią Małgosię, która była fryzjerką na pętli w Bronowicach. Po tygodniu mam 1,1 kg mniej, staram się jeść przy tym zdrowo, ale głodna nie chodzę, ćwiczenia były 4 razy po pół godziny, detocell slim efect rano i wieczorem, raz peeling kawowy i raz bańki, ale zapomniałam się zmierzyć, to by było bardziej miarodajne, jeśli chodzi o cellulit, w tym tygodniu oprócz wagi zanotowałam też obwód w pasie, w biodrach i udach. , co sadzi pani o swoich bylych szefach (bardzo podchwytliwe, bo trzeba mowic dobrze , nawet jest byly szef byl idiota)...
Ciąża całkiem nieplanowana, ale jednak sie ciesze.
Jak przed chwilą pisałam - miałam zabieg jako nastolatka.
Cześć agniwszka1984aaa.
Ja się zgadzam...Kożuchowska w ,,Killerze,, była dwa razy grupsza i nie wygądała źle
Jestem dyplomowanÄ… stylistkÄ… paznokci jak i dystrybutorem marki Golden Nails na woj.
MoĹĽe ktĂłraĹ› z Was moĹĽe mi pomĂłc?
prĂłbuje jeszcze raz
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 00:05    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: