Forum Sligo i my Strona G³ówna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkañców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Spróbuję zacząć i pociągnąć chociaż do niedzieli ale

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Sro Kwi 09, 2014 03:15    Temat postu: SpróbujÄ™ zacząć i pociÄ…gnąć chociaż do niedzieli ale Odpowiedz z cytatem

tutaj na wyspie mokrawo i chlodnawo,a bylo juz tak cieplo.ale to i prawda,ze cos ta wiosna byla zbyt wczesnie i za goroca.dlatego pogoda sie zbiesila i pokazuje pazurki.ja siedze nieco przymulona przed komputerem i zastanawiam sie,jaki bedzie kwiecien w polsce,bo wybieram sie do kraju na pare dni.mam nadzieje zalapac sie na fiolki i poczuc nieco tej cudownej,aromatycznej wiosny made in poland.
sfajczony.lebork.pl
Zycze powodzenia! Te kosmetyki naprawdę potrafią zregenerować włosy, nie powodują uczuleń i łupieżu.
Witam Państwa, proponuje PAS ODCHUDZAJĄCY ORGINALNY z niemieckiego TV WERBUNG
ja mam dopiero 25 lat,ale odchudzam sie cale zycie,ja nie wiem,ja to chyba w ciagu swojego zycia musialam zrzucic z kilkaset kilo!powaznie!!
(ps -moj tata jest turkiem i nigdy nie podniosl na mnie reki)
Anetka, bliznowce c
Faktem jest jednak, że w zeszłą niedzielę czułam, jak mały zeszedł mi głowa niżej, dwa dni bolało mnie podbrzusze, teraz jest już lepiej, synek mniej się napina i tak nie boli.
jestem przeszczesliwa
Przeciętna, normalna dziewczyna...
dobrze wiedzieć, że jeszcze nie tak dawno nie trzeba mieć było każdego fragmentu ciała idealnego aby być piękną
Rezultat jest tylko taki ze nie tyje dalej .
Przeciętna parafia na Śląsku to 12 000 parafian i mimo tago że jest pięciu kapłanów to w okresie przedświątecznym nie widzą sobie czubka nosa.

czytalam kiedys o tym i sama tez mialam robione kiedys innym a teraz restylane serwilizm.waw.pl dziewczyny zazywam luteine czy jak bede miala dostac okresu to bede miala typowe objawy jak na miesiaczke typu bolÄ…ce piersi i brzuch czy poprostu przyjdzie z nienacka
Zdziwiło mnie to pytanie, bo niby ja mam o tym decydować? Miła i profesjonalna obsługa, duża znajomość technik strzyżenia i struktyry włosów. Później fryzjer powiedział, że dekoloryzację przeprowadzimy stopniowo, czyli pierwszy stopień to nałożenie preparatu który wypłucze ciemną farbę i odsłoni cały włos, będzie też widać etapy poprzednich farbowań. Tak to pani Magda Dla niektorych bedzie to katorga ale daje efekty w 100%. serwowal.waw.pl
nie wiem jak jej pomóc. Wygolą ją też w okolicach nacięcia i założą cewnik, by opróżnić pęcherz moczowy. http://www.kinomaniak.pl/osoby/2jessica_simps on/zdjecia_duze.php?zdj=37 Wyglada z mordy jak lalka. Jesli tak, to kiepskim, bo z niczym nie trafiłeś w swoim ataku. Moze gdybym pozwolila sobie pomoc choroby trwalyby duzo krocej, moze nie, teraz trudno stwierdzic. No tak ale dla nich to czysty zysk - u braciszków kosztują bowiem te ziółka 4 złote, a u ALLEGROWICZÓW - 9,99 ...
i nigdy nie wyjdziesz z domu bo nie masz silnej woli.
Miłego dnia!!!
malla wrc- wiesz co,ale z Ciebie jest twarda babeczka,ja sama brałam tylko po półówce i co prawda nie miałam skótków ubocznych...ale po dwóch to sama nie wiem,chyba bym tylko spała(bo po połówce mi się chciało,to jedymy skótek uboczny)
Dodam, iż wynik po czterech tygodniach bez zmian.
a co u Was dziewczynki?
oczywiście chodzi mi o nieliczne przypadki takich zachcianek nie chciałam urazić tych, którzy są w związkach- wiadomo pisze już od rzeczy, bo to nie moja pora dobranoc jeszcze raz
Szczerze mówiąc ów herbatka- spalanie nieźle mnie przeczyściła.
tatiana, santana jesteście?
pozdr pa

mysle ze dobrze wygladalby z czyms brazowym, czerwonym lub pomaranczowym, a swoja droga to musi byc bardzo fajny gdzie go kupilas?
serwowania.waw.pl
OMG ja mam to od dziecka nie bałam się ich ale gdy byłam mała tata puścił film o pająkach które w nocy przychodziły i zabijały...brrrr.
Mozna rzec - bezsennosc to moje drugie imie
Bałam się bardzo ,że znowu nie będę zadowolona .
Groty mam cztery i dwa druty na wylot
szybko scieka woda.
Pokazane jest jelito, a takze choroby i dolegliwosci w zaleznosci gdzie sie odloza kamienie itp
czuje sie calkowicie wypalona.
nie można upokorzyć już bardziej niż ona sama to ze sobą zrobiła pieprząc się na oczach całej Polski z przypadkowo poznanym kolesiem
pierwszy raz przechodziłam przez to 2 lata temu.

Ciekawy topik sfauluje.sejny.pl Polozne twierdzily, ze skoro pierworodka, to jeszcze potrwa pare dlugich godzin.
Ja ja ja napisz kilka słów o sobie. Niestety ja nigdy bym tego nie zrobila. Teraz czeka mnie 5 zabieg chirurgicznego usunięcia płytki paznokciowej, ale zrobię wszystko by to odwlec. witam! Według mnie moja fasolka ma 7 tygodni, wierzę, że pływa w moim brzuszku, dowód: sfastrygowany.pila.pl
Jest to coś zakazanego i jednocześnie naturalnego więc nie dość że będzie co opowiadać to jeszcze zapomnimy o naszej bezsenności i że kiedykolwiek mieliśmy taki problem. No, a nie narobisz się i masz idealnie czyste. Jeśli nie pracujesz, albo masz bardzo niskie dochody (BARDZO NISKIE) możesz złożyć wniosek o zwolnienie z opłat sądowych. Nie jest to jakieś straszne, Zabieg nie boli, tylko poźniej trochę, ale pomagają leki przeciwbólowe. rum do buzi a janek do łóżka i tak po 10-tym orgaźmie sen przychodzi sam. Groszku..wyjasniam...po calym dniu nudow wieczorem jestem juz nie do zycia...Wierz mi, ze nuda potrafi czlowieka niezle zmeczyc. Jest to jednak tylko część prawdy.
I nic.
Faktem jest jednak, że w zeszłą niedzielę czułam, jak mały zeszedł mi głowa niżej, dwa dni bolało mnie podbrzusze, teraz jest już lepiej, synek mniej się napina i tak nie boli.
Ja mam usta identyczne jak twoje przed zabiegiem, wiec jezeli uzyskalabym taki rezultat to byloby fantastycznie!Teraz tylko musze zbierac kase i juz niedlugo bede miec nowe usta
Na Twoim miejscu wzielabym prace w pl i zaczekala na rozwoj sytuacji.
-ile masz lat?
Obecnie jestem na Magisterce na Uniwersytecie ASSAS i pracuje w miesiaczniku Univers des Voyages.
a ja nie potrafię się rozluźnić no i kicha więc teraz je tylko rozpuszczam w wodzie i wkładam taką papkę,no i mam nadzieję,że to zadziała,chociaż napewno mniej niż odpowiednio włożona tabletka,buuu

Siema paulineczka27.
serwohamulca.waw.pl
to eliminować!
igg (+) 255
Poza tym regulują układ trawienny i pobudzają wydalanie.
szczególnie talia?
Moja siostra miala tyle do zgubienia.
Pewnie nie wiele pomoże na oczy ale może poda jakiś namiar na okulistę albo tak ustawi leki, aby nawroty choroby nie były takie częste.

Na maszyny oraz zabiegi : serwowaly.waw.pl 6-ciu.
ehhh.... jestem 9 dzie z cytomelem, jeszcze 5 i zostane na 2 tygodnie bez niczego, puki co chyba jest niezle i po co to jest ? Odcinek wczorajszy. A zna ktos moze wykonawce badz chociaz tytuł piosenki wlasnie z tych lat. serwitor.waw.pl
osoby zainteresowane proszę o kontakt , mój adres: Uważam to za komlpena paranoję że nie ma dla mnie (ogólnie dla nas butów)! J. Ja także poszukuję koleżanek gdyż jestem troszkę samotna. Moze i ja sie skusze? nie umie doradzić skutecznego leku na bezsenność. Zapraszam do współpracy.
pozdrawiam serdecznie i miłego dnia
( np.
Gołąb, przypuszczam że wiem o co ci chodzi, taki troche poryty teledysk to ma ?
spalilam sobie wlosy okropnie!!
Twarz miałą tylko zmienioną przez zmarszczki mimiczne.
Poza tym nie znam tu nikogo i czasami mam juz wrazenie, ze oszaleje z bezczynnosci jesli moja sytuacja szybko sie nie zmieni.
► wyimaginować

Manta_ma!!
sfaulowany.sanok.pl
nikt niewie? hej ja tez zaczelam 1 lutego , ale przed a6w tancze zumbe lub po swojemu na rozgrzewke z 20 min potem a6w , grzbietki i cwiczenia na kregoslup typu np koci grzbiet i codziennie dorzucam jakies cwiczonko , jestem szczupla -nogi i brak pupy , a tluszcz odklada sie na boczkach brzuchu i piersiach i podbrodek - masakra taki układ wiem ze a6w nie jest na oponke tylko na gorne partie miesni ale jakis efekt daje , takze zastanawiam sie czy nie dolaczyc do tego kardio i abs Mel b z 3razy w tyg.
Ja niestety jeszcze z aparatem kosc sie zbuntowala i pomimo brania tabletek zwolnila tempo zrostu wiec termin zdjecia tego zelastwa zostal przelozony na 30kwietnia, oficjalnie lekarz powiedzial prosze wiasc ketonal dwie tabletki mlotek drewniany do znieczulenia i przyjechac Mam do was pytanie czy majac aparat na udzie jestescie w stanie lezac podniesc noge do gory?
To nie w Twoim przypadku.
oktavko-----według om miałam termin na 25.09 i na ten dzien umowiłam sie na cc z dr.Czyli to był 40 tydzien skonczony,jak juz pisałam dr namawiał mnie na sn i dlatego tak zwlekał z tą cc.A dotego od10.09 był na urlopie wiec umowilismy sie na 25.09.Ale zjawiłam sie w klinice ze skurczami i z 6 cm rozwarciem dzien wczesniej i doktorek jechał własnie do domu,moja niunia jakby wiedziała ze nie należy wczesnie j wychodzic na ten swiat i poczekała na lekarza az wroci z urlopu,tak zartowalismy w klinice z lekarzem hehe.
Wg okresu termin mam na 6 sierpnia.
na poczatku tez sie nie wyrabialam i dyszalam jak po biegu na 5 km ale warto pocwiczyc ten oddech!
sa nadal czerwone i twarde jakby czas stanal w miejscu.
....Misha...

Zabrałam pani dr godzinę i kolejka się zrobiła zamiast ust zrobiłam botoks, bardzo jestem zadowolona i na pewno bedę wracać na inne zabiegi....a z powiększania ust zostałam skutecznie wyleczona.......... sferze.zagan.pl Czas także goni.
Haneczko, kochana, dziękuję !!! Razem raźniej i zawsze mozna sie czegos nowego dowiedziac ! Gryziel stepowy. jestem z Wrocławia Ale teraz znowu coś u mnie nie tak bo powróciło sfilmowana.elk.pl
ja za to chudzielcem nie jestem. Chce stworzyc wielka baze wiadomości na temat odchudzania produktów wspomagaczy jedzenia cwiczenia itd… sama jednak tego nie stworze… bo wiem dokladnie co to znaczy. hej, To troche w ciula zrobil ta Anete Ja jestem z moim partnerem w związku od dwóch lat. Byłam chyba u Daniela.
Ja mieszkam na polnocy.
kremy, masci, nawet jakies tam tabletki, rolletic, lipo, itp..
próbuje
Gdzieś czytałam na innym topicu, że babka po kuracki M przez to że piła ogromne ilości wodu ppzbyła się kamieni w nerce, nie wiem czy to prawda, może coś w tym jest.
jesli byla taka mozliwosc, to powinni Ci ja po operacji wlozyc w gips...
Seks w służbie pola uczuć
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Sro Kwi 09, 2014 03:15    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sligo i my  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!