|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 04:00 Temat postu: Teraz mieszkam na terenie firmy w hotelu dla pracownkow. |
|
|
Jedynie 30 zĹ‚ + przesyĹ‚ka! adwokat kraków zaraz jeszcze godzinka .. DziĹ› juĹĽ jest trochÄ™ lepiej.
Na ile okazało sie to sukcesem.
Z zagranicznych:
Byłam na peelingu w sieci salonów kosmetycznych Beauty Skin.
nie no kas edyta GĂłrniak hahahhahahahha
W tzw.
Floriańskiej.
Ciężko, ale włosy są przynajmniej zdrowe.
co do wzrostu ja tak mialam zaczelamw szybko rosnac i jedna noga byla slabsza i nie nadazala- teraz jest krotsza i musze to wyrownac a przy okazji wyprostowac kolano- Ilizarovem
Nie patrzcie na kolorowe ściany. ogloszenia towarzyskie aha no ok dzieki tylko musze znalezc dobrego dermatologa bo jak bylem u jednego to od razu mnie do hirurga skierowal pajac;/
To pozwoliło zredukować moje komórki tłuszczowe. jak próbowałam zalać wodą tak cała woda została i nie spływa witam, Ból dopada mnie w nocy, najczęściej nad ranem. mi tez spoznia sie. ogloszenia towarzyskie
Hej, 2 kg schudłam tylko w pierwszym tygodniu. Stawki tez sa wyzsze niz w innych stanach, najnizsza to 7$. 35 minut. Rozczesuję je tylko po myciu, z odzywką bądź maską na włosach. No i jeszcze pozostaje sprawa Glizdogona, w końcu ma dług w stosunku do Harrego. kazia miala propozycje zeby wziac udzial w 3 edycji ale sie nie zgodzila.
Mogę tylko napisać jak było u mnie.
Gdzie najlepiej wykonac to badanie prywatnie, niestety nie dostalam skierowania na nie panstwowo???
Nasza Aziu na badania jedzie.
Też chciałabym być w ciąży niesty 17 lat to za młody wiek, zazdroszcze dziewczyny
nie rozumiem osób które mówiąc że do chirurga nie bo to nie pomaga!!jeżeli ktoś już poszedł do chirurga to zapewne miał sytuacje pod bramkową tak jak ja,paznokieć zaczął mi wrastać jakieś 2 tygodnie temu, tryb i rodzaj pracy nie pozwolil mi na zrobienie tego odrazu, po prostu brak czasu, i przez te dwa tygodnie paluch mi tak z puchł i podszedł ropą że nie dało się wytrzymać, tylko sandały i chodenie na pięcie, i nie wyobrażam sobie możliwości włożenia czego kolwiek pod paznokieć, bo nawet najmniejszy dotyk palca paznokcia(wycieranie chusteczko) sprawia niesamowity ból!!!
Stwierdzam jedno:aby zdecydowac sie na przyszlosc z turkiem naprawde nalezy go najpierw dobrze poznac.
zniknac z powierzchni ziemi, taaak, kocham byc smutna, to moj permnanentny stan.
to jest troszkÄ™ inaczej niĹĽ nam mĂłwiÄ… w reklamach lub co lekarze nam mĂłwiÄ…
duzzoooo pij |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 04:00 Temat postu: |
|
|
|
|