|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 23:09 Temat postu: Obserwacja trwaĹa ok. |
|
|
A nie miaĹam??? portal społecznościowy Jejku 4 dzieĹ, od poczÄ
tku ubyĹo mi zaledwie 2,3 kg, takĹźe cholernie wam zazdroszczÄ, Ĺźe u was to postÄpuje znacznie szybciej. ma wystarczyc.
jakiego produktu ?
Kup sobie teĹź siemiÄ lniane, tylko caĹe ziarna - NIE ZMIELONE!
Tatlim ...
mam nastÄpujÄ
ce wyniki (test z metoclopramidem):
Przyjmuje tam dr Kazimiezr Kaim.
skad wiedzieliscie o naborze?
teraz biorÄ marvelon i mam doĹÄ jÄdrny biust.
nie udalo sie, po zasypianiu ok 30minut czulam ze cos mi chodzi po rece, jakby mucha czy cos, zapaliam swiatĹo, a po podlodze sunie wielki pajÄ
k z chudymi nogami...
Brawo Tylko napisz nam jeszcze ile masz wzrostu sex anonse ten kraj jest chory i nie ma dla niego lekarstwa
Te rzeczy mogÄ
w znaczny sposĂłb wpĹynÄ
Ä na wchĹoniÄcie kwasu. To pewno z tego powodu. pomine ze lekarz byl bardzo ale to bardzo nieuprzejmy i gdy go zapytalam o tabletki antyk. Glosowanie w ketozie Ja od tygodnia ÄwiczÄ na orbitreku markii olpran. ogloszenia towarzyskie
Zdania nie zmieniÄ, bo juĹź mĂłwi. to chesz mnie? a jak wczoraj zjadĹam.. Dlatego nawet superempatyczna mĹoda dziewczyna po studiach moĹźe mieÄ kĹopoty ze znalezieniem pracy .. pozdrawiam WeĹşcie jedno pod uwagÄ, ze steper bardzo obciÄ
Ĺźa stawy, zwĹaszcza kolanowe. Ja tez mowie ze nie bede sie przejmowac ale wiem z doswiadczenia ze tak sie nie da.
gratuluje zuzu, napewno wszystko bedzie dobrze :*
dziewczyny...
MoĹźe zrobic trwaĹa prostujaca co ?
w talii ale jeszcze do ideaĹu dalekooo....
hehe no czasami tak bywa Ĺźe wyjdzie cos innego ;p lepiej nigdy nie byc do koĹca pewnym
Nie ukrywam, Ĺźe dopiero wtedy pomyĹlaĹam sobie, Ĺźe muszÄ coĹ z tym robiÄ...
Dietaka bez zmian
Obecnie stosuje siÄ dwie techniki: |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 23:09 Temat postu: |
|
|
|