Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ja kupuje je zawsze tutaj:

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 22:02    Temat postu: Ja kupuje je zawsze tutaj: Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie od razu to odczuĹ‚am. adwokat kraków ChĹ‚opcy coĹ› mi stracili apetyt. Ludziska pomóżcie Szukam 2 piosenek
wszystko mnie piecze
Byłam u ginekologa i dowiedziałam się ze mam zaczerwienienie szyjki macicy i przepisała mi ten lek.
proszÄ™ o odpowiedĹş i pozdrawiam wszystkich
wypisie napisali podejrzenie pco, ale nie bardzo sie tym przejeli.
Anatola.
Żabka używa zdezelowanych chłodni, lodówek:
NIe miałam ochoty dzisiaj na kawę, wypiłam do tej pory 2 filiżanki herbaty, przejechalam na rowerku z 5 km, zaczęłam ogladać film spartan i usnęłam.

4) stosuj różne płyny do lewatywy, woda z mydłem, woda z rumiankiem, woda z cytryną, woda z oliwą i zobacz które są najbardziej skuteczne seks oferty Dlatego chętnie dowiedziałabym się od \stosowaczy\ co w trawie piszczy- bo jak widze na jednych działa- gratulacje i kwiaty wysłane a na innych nie....

Umówię się z nim, wezmę się w garść, spotkam się z nim. olej go nie jest ciebie wart. ciasto (2 os.): bo to ich kreci... jeżeli nam to jakoś wychodzi to i Tobie wyjdzie! ogloszenia towarzyskie
Piosenka jest na pewno (prawie) z przed 2000roku. i kto tu jest pusty? gozdziki pomagaja. Nie jezdzimy juz nad morze jak w poprzednie weekendy ale za to pewnie sie w gory wybierzemy Jeżeli się postarasz może jeszcze uda się odzyskać przyjaciółkę. W każdym razie po kilku miesiącach po odstawieniu większość dolegliwości znikło bezpowrotnie, a inne dało się wyleczyć. Porcja czyli szklanka dotyczy warzyw surowych.
Niestey doba ma tylko 24 godz.
manipulacja, zalosne.
A ja chciałam się spokojnie wyspać, wyleżeć, odpocząć.
WTF ???
Obie wokalistki śpiewają ładnie.
Nie boli, zle sie nie czujesz, jest tylko delikatnie nieprzyjemne, tzn takie dziwne uczucie, na pewno nie jest okropne, na pewno nie boli.
tez mam bliznowca na ramieniu.
ADRES:
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 22:02    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: