|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 17:19 Temat postu: POSTAWA: |
|
|
Będe wdzieczna za odpowiedz POzdr ogloszenia towarzyskie będę wdzięczna za odpowiedź
rozrywka dla 13-latkĂłw
na Atkinsie-zalecasz zjadanie 4 jajek dziennie i 10 dkg masla,watpie aby atkins wymyslil taka diete,bo brak w niej waznych wit jak np wit B,na jakich zrodlach sie opierasz?
Polecam gorÄ…co chyba juĹĽ wspomnianÄ… paniÄ… IwonÄ™ z salonu PaulaXHair na ul.
rozorowe butki rozowe dzini czy mini i bluzeczka to juz totalna porazka.
Jeśli chodzi o charakter to wręcz jej nie cierpię, taka wredna się wydaje.
Więc interesuje mnei wszystko co związane z tym miastem.
Oczywiście nikt do końca nie wie, co to może być.
iw6k - może jeszcze jajko na twardo dodać do zupek? seks oferty Ułatwię Wam życie :
zwłaszcza dobre na nóżki i pupe . na pewno będzie to wyczuwalne, ale skoro przeżyłam inne zabiegi na twarz to ten tym bardziej pierwszy zabieg mam pod koniec stycznia nie mogę się doczekać. (i moimi piersiami od doktora Bromy Total pragnienie , zimne dłonie , brak apetytu. Lekarza pierwszego kontaktu skierował mnie do neurologa(w sumie na moją prośbę ). seks oferty
Mam wrażenie , że L nie działa. nie wiem co wy w nim widzicie mozesz mi wyjasnic co on ma w sobie takiego? Pstrąg MI DZIS KOLEZANKA PRZEKULA I JEST ZAJ**ISCIE NIC NIEBOLI NAWET MI NIESPUCHL PEPEK JA NIEWIEM DLACZEGO NIEKTRE DZIEWCZYNY TAK STRASZA INNE BEZSENSU JA WAM MOWIE JAK SIE BEDZIECIE BAC TO BEDZIE LIPA JA SIE NIEBALAM I JEST WSZYSTKO KTORAS SIE TAM PYTALA CZY SA JAKIES KLIPSY JA WCZESNIEJ JAK NIEMIALAM JESZCZE DZIURKI PRZYKLEJALAM SOBIE KOLCZYK NA SUPERGLUE HEHE SMIESZNE ALE WYGLADALO JAK NAPRAWDE pozdro600 Obracasz się w innym towarzystwie,wykształconym,młodym,więc na szczęście niemiałaś możliwości spotkać się z takimi ludźmi jak ja się spotkałam,więc rozumiem,że masz inne zdanie.Co do języka,nie każdy ma zdolności językowe,a z wiekiem trudniej to przychodzi. Kasniewską powinni wywalic już po I tańcu, takie to pokraczne, jak ona musi tydzień trenować aby coś takiego pokazać to sorry ale po co oni ją tam jeszcze trzymają dziewczyna zamęczy się na śmierć a i tak tańczyć się nie nauczy, bo za drętwa i głupawa jest Nikogo nie namawiam, ale bardzo polecam, rzeczywiście to jak operacja bez skalpela.
szlonego weekendu i do uslyszenia.
prawo przyciagania?
czy te zabiegi sÄ… uazaleĹĽnione od wieku?
Zapraszam na hmm..
W drugiej dobie pooperacyjnej podniosłam czajnik pełen wody i puścił mi jeden szewek, musieli założyc mi go jeszcze raz.
(były to środki zmywalne, ale ten dekoloryzator......) proszę o odpowiedź.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 17:19 Temat postu: |
|
|
|
|