|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 17:59 Temat postu: Niedawno przeprowadziĹ‚am siÄ™ do WrocĹ‚awia i szukam znajom |
|
|
nie dziwe sie ze facet jÄ… zostawiĹ‚! adwokat kraków pracuje w trade jako ph juz 2 lata i jedyne co wam moge powiedziec to:
Opady:
Racja!
kobietę) do wspólnych spotkań przy kawie i w wypadów po sklepach.
Teraz chciałabym poznac opinie ludzi trochę poważniej traktujących wyjazd.
pozdro dla wszystkich kturzy nienawidzÄ… tych paskudztw.
a najwięcej łez wylałam na filmie, którego tytułu już nie pamietam, bo strasznie dawno temu oglądałąm ten film..
Polega to na tym, ze jest iles wolnych miejsc w danej instytucji i organizuje sie egzamin najczesciej z wiedzy o konstytucji, prawa itd (w zaleznosci od tego na jakie stanowisko jest ten konkurs).
Ira ogloszenia towarzyskie I juĹĽ mam zawĂłd.
przy pomocy ultradĹşwiÄ™kĂłw. jestes teraz w wojsku status quo Czy ktos mĂłgĹ‚by mi pomĂłc? nie wiem po co spolszczac cos co polskie nie jest i nie bedzie.. Pozdriawiam, ĹĽyczÄ™ miĹ‚ego dnia. adwokat kraków
Jedynym powodem ewentualnego wyjazdu jest ON - moja druga połówka. w pierwszej dobie po....... klinika prof. I czy mozliwe, ze uszkodziłam sobie pochwę lub coś z tych rzeczy? Tak więc napisałam do pana dr Sozańskiego i napisał, że cena za wizytę wynosi 100zł z cytologią a recepty są bezpłątne. tez jestem ciekawa Pytajnik,
Poszłam do ginekologa po tabletki anty..
organ - czyli część składowa, ale niekoniecznie w drugą stronę to samo!!!
DoradĹşcie proszÄ™!
Bez sensu taka dyskusja.
tipsy są dla facetów>>> ale on chciał takie nie za długie.
Hmm...Ja Chcem Sobie wlasnie zrobic kolczyka w pępku ale sie zastanawiam bo mama mi nie pozwala mowi ze to jest jakies poj**ane i wogule wiec jej pomagam i dobrze sie teraz ucze i wlasnie moze to pomoze i juz sama niewiem czy sobie zrobic czy nie.?
Mi to przepisał na infekcję pochwy grzybicę, jakieś inne drożdze, ale jak już napisałam brałam to razem z NOSTATYNĄ.
hej dziewczyny czytam i czytam i kazda co innego...ja wziełam 5 tabletek i przestałam ze względu na okres potem dokonczyłam i ok teraz mnie czeka cytologia.Zauważyłam totslny brak popędu seksualnego po tych tabletkach chociaz na początku myslałam ze to przez antykoncepcyjne dzis wiem juz napewno ze to przez gynalgin...poza tym czuje sie taka nijaka...pobolewa mnie wejscie do pochwy i czuje się tam ocięzała dosłownie jak bym cały czas miała tam cięzarek...takze widzicie kazda z nas moze miec podobne lub zupełnie inne objawy
A póżniej pozwalam im samym wyschnać.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 17:59 Temat postu: |
|
|
|
|