|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 11:37 Temat postu: ten kolczyk jest z ptfe |
|
|
Blizna ma jeszcze szwy oczywiĹcie i urocza nie jest, chodzÄ po domu bez opatrunku, niech sobie oddycha .... portal społecznościowy bo mi ostatnio urosly jeszcze nie wiem po czym :/ zapewniam sie ze i tak bedzie ci ciezko!!!!
w H&M za ok.
Mojej mamie i mnie pomoglo wiec waro wyprobowac.
Podzielam zdanie,nie raz mam pretensje do losu i zaczynam wÄ
tpiÄ we wszystko,
!
I jeszcze dodam, Ĺźe oczernianie lekarki moim kosztem to gra poniĹźej pasa.
http://www.niania.pl/Niania/Wroc%C5%82aw/Sear chProviderProfile.html MoĹźna tam teĹź zĹoĹźyÄ swoje oferty.
Jak myslicie?????
Przyniesiono mi wielki gar zupy z posiekanÄ
CAĹÄ kaczkÄ
.
Ja kiedys byĹam nieszczÄsliwa w maĹĹźeĹstwie ale to juz przeszĹoĹÄ.
Na \swoim\ topiku :
Wszystkie te informacje dotyczyĹy M a nie L. seks oferty A co do spinningu, to szczerze nienawidze
Nierzadko jednak bywa, Ĺźe juĹź od samego poczÄ
tku gĹodĂłwki bÄdziesz czuÄ siÄ dobrze, pojawia siÄ wraĹźenie lekkoĹci, rzeĹkoĹci, a nawet wzmoĹźonej energii, zwiÄksza siÄ zdolnoĹÄ do pracy umysĹowej, myĹli stajÄ
siÄ bardziej lotne. Wiem ,Ĺźe siÄ tam rozpĹaczÄ, to jest silniejsze ode mnie. a do pytajÄ
cej czy pytajÄ
cego to ma byc oczyszczenie organizmu wiec papierosy opadajÄ
Mam nadziejÄ, Ĺźe Ci pomoĹźe. pozdrawiam sex anonse
ja mieszkam na PowstaĹcĂłw slÄ
skich i mam blisko do denique. ZbijaĹam to Bromergonem i Bromocornem. On siÄ o tym dowiedziaĹ i wpadliĹmy na siebie przypadkowo. Hej! Witam! dzisiaj byĹam w studniu tam gdzie miaĹam przepity poniewaĹź pod gĂłrnÄ
czeĹcia kolczyka zrobiĹa mi sie dziura gdzie do poĹowy wpadaĹa gĂłrna kulka co przy wyjmowaniu bola, miaĹam poprostu spuchniÄte i za krĂłtki kolczyk. bo skÄ
d wiedzieÄ, Ĺźe to ta szafa a nie ten szaf?
ja mma wlosy naturalny ciemny blond ale mam cale pofarbowane na czarno, by powrocic do naturalnego koloru albo by zrobic blond najpierw trzeba zbic kolor czarny z glowy, beda to jakies dwa zabiegi pod rzad...
Oczywiscie od razu to odczuĹam.
Mam nadziejÄ, Ĺźe zostanie mi pomyĹka wybaczona
Juz zaczynajÄ
bliscy dostrzegaÄ zmiany w moim wyglÄ
dzie.
W Niemczech i Angli nie nawidza PolakĂłw, wedĹug nich Polki to dzi**i, a POlacy to alkoholicy i nieroby...
Doda ja robie tak ze jak 6 powtorzen to 6 x wszystkie 6 cwiczen a cwiczenie 5 to 15 razy wymach nog na zmiane.
8:57 - Valerie Dore - Lancelot
ja czytam:
KiedyĹ chodziĹam do tej Anny i byĹam b.
ChciaĹam Ci tylko pokazac ze medycyna to nie matematyka. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 11:37 Temat postu: |
|