Forum Sligo i my Strona Gwna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

No właśnie madzia81 a czy Ty robiłaś teraz hormony, Czy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Nie Mar 23, 2014 13:35    Temat postu: No właśnie madzia81 a czy Ty robiłaś teraz hormony, Czy Odpowiedz z cytatem

chirurdzy plastyczni robia to samo. adwokat kraków POlacy?
Kowalewski, Grabowski, Stuhr, Tym, Pokora...
nie trochę tylko bardzo!!!
Niskie ceny i profesjonalnie!
Puść mnie!
Beach boys - Kokomo
o dzieki Ci dobra kobieto bo ostatnio tamtedy przechodziłam i mialam wstąpić.
ja miałam dokładnie wczoraj ALE 6 LAT TEMU cesarkę - jakoś tak zwyczajnie było
Od tłuszczu nie można przytyć, bo najprościej mówiąc, organizm nie ma sposobu, by tłuszcz z pożywienia odłożyć w tkankach.
pozdrawiam!!!

Witam, ja polecam Pania Anię z Pracowni Fryzur, wie co robi i ceny też ok portal społecznościowy Po wyschnięciu dywan cały czas sprawiał wrażenie lepkiego.

Teraz czas na bardziej realną Uważaj Żeby zauroczenie nie przeszło w fazę zakochania , bo to może się źle skończyć , ty wpadniesz na całego a on skoro jest księdzem musi mieć powołanie a jest dla ciebie miły bo odbierasz na tych samych falach , może on liczy na przyjaźń ale na pewno na nic więcej , skoro założył sułtannę założył też niewidzialną smycz łączącą go z Bogiem a to najwyższa konkurencja Firma funkcjonuje w duzym miescie w Polsce najtrudniejsza perwsza to tak zwany zabieg - biopsja, tylko ze w moim przypadku zamiast 20 min badanie przekształcilo sie w 1,5h podczas której lekarz na zywo probował wbic mi metalową rurke w noge az głeboko do kosci a potem w tą rureczke taka specjalne duga igle by pobrac probke kosci, co sie okazało w moim przypadku kosc była bardzo twarda mimo raka, wiec lekarz postanowil uzyc mlotka, i tak tym mlotkiem przez 1,5 godziny, musieli mnie zacząc trzymac bo miesjcowa masc znieczulił mi tylko skóre takze nie poczułam jak sie przebija przez nią ale kiedy doszedł do kosci i zaczął coraz glebiej w nia wchodzic co ja wszystko widziałam na takim ogromnym monitorze to mysłałam ze umre, dwie pielegniarki trzymało mnie bym sie nie szarpała, a mną aż trzęsło z bólu, to moze sie wydac smieszne ale byłam cała mokra i przescieradło podemna tez, nigdy tego nie zapomne, i mysle ze oni mojego krzyku tez,.. Lepiej zebyście jakoś zapomniały o nich , bo jak ich lepiej poznacie i naprawdę okaże się, że nadajecie na tych samych falach to wtedy już może być problem, tym bardziej, że macie w większości poukładane życie uczuciowe A Ksiądz jak nawet wystąpi to do końca życia w 90% przypadków jest nadal Księdzem , tyle, że nie nosi sutanny !!! jestem zachwycona efektem ,przystepna ceną i wystrojem salonu, adwokat kraków
Wizyta jak wizyta. Jestem pewien, ze Otto nie miał na myśli wyglądu Dostała swojego orbitreka wczoraj. Dobry też jest jedwab z biosilka cena do 10 zł najlepiej wcierać tylko w końcówki, bo to one najbardziej suche,a jedwab jak da się blisko skóry to bardzo swędzi i robi się łupież, więc zdecydowanie na końcówki, po nim włoski robią się miękusie Ja też miewam kryzysy i chwile zwątpienia. wiesz co, ja też miałam identyczny problem jak Ty. TAK JAK PISAŁAM WCZEŚNIEJ.
Zwrócę tylko uwagę, że będąc w ciaży powinnas skrupulatnie przestrzegać podanych tam zasad ostrożności
to bylo tak :
Nie tak bardzo drogie, a jednak naprawdę skuteczne są produkty z profesjonalnej serii L'oreal (do kupienia jest chyba tylko w sklepach fryzjerskich).
Może tu będzie inaczej, chociaż jedni mówią, że to jest to samo.
moja operacje tez za tyle gdzies bedzie wiec jak cos nie ma sprawy- przejdziemy przez to razem.
Sa biale kobiety, ale ich honoru i czci nikt juz nie broni, co wiecej mozna je do woli uwodzic i nikt nawet palcem nie kiwnie, bo ci glupi Europejczycy sami siebie zaczna oskarzac o rasizm.
Brokuły dostarczają dużej ilości kwasu foliowego, żelaza i witaminy C.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Nie Mar 23, 2014 13:35    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sligo i my  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!