|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 23:25 Temat postu: we wtorek przyjecie do szpitala wywiad z anestezjologiem , w |
|
|
Miałam nadzieję na wagę dwucyfrową w tym tygodniu - a tu kicha seks oferty Zastanawiam się tylko, czy jeśli kobieta na przykład zrezygnuje ze znieczulenia, to odliczają jej to od pobytu w klinice? A bedacx w turcji takich norm nie zauwazylam.
Sama przymierzam się do macierzyństwa.
zobaczymy co bedzie dalej, grunt to umieć usiąść i spokojnie porozmawiać.
bo to nie spala tłuszczu!
mascare do rzes XXL nalozenie kilka warstw potrafi zdzialac cuda
!
A to wina papierosĂłw...
A pani reumatolog cieszy się ze mną, że jeśli będzie jeszcze trochę lepiej, to nie trzeba będzie operować.
jeśli chodzi o ból, kręcenie mnie nie bolało i nie uważam by mogło boleć..
A na jakiej ulicy w Krakowie jest ta klinika? portal społecznościowy turek, marokan - fajni faceci jeĹşeli chodzi o ich wyglÄ…d, urodÄ™...
Chyba wolalabym krotka sukieneczke, taka do kolan, bo naleze do dosc szczuplych osob i nawet przez to, ze bede sie w dlugiej platac Chcialabym jakas prosta sukieneczke!!! Szczególnie, jesli bolą Cie tez inne stawy. czasami udaje mi się zasnąć, trwa to tak przez kilka dni, a potem mam kłopot z zaśnięciem przez kilka tygodni. Jak cie czytalam na poczatku jak bardzo negatywnie sie wyrazales o glodowce to zastanawialam sie po co tu sie pojawiasz bo siejesz watpliwosci i klamstwa Zunie skąd jesteś? ogloszenia towarzyskie
Poza spadkiem wagi całkiem miłym skutkiem ćwiczeń, jest polepszenie kształtów ciała, hmm.... Czasami czuje się potwornie samotna i też chętnie poszłabym na pogaduchy kawkę czy zakupy .Może któraś z Was miałaby ochotę??? Ja walczę z nim poprzez picie wody, ogólnie płynów, gdyż z natury jakoś tak mam, że pije bardzo mało. ta ich niesamowita inteligiencja , a przede wszystkim to , że żaden psycholog nie potrafi słuchać tak jak oni , są spokojnie i zawsze opanowani , oni nie osądzają tylko starają się naprowadzić na właściwą drogę . Biorąc pod uwagę, że muszę jeszcze czasem dźwignąć moją 14-15 kg córę oraz 8-9 kg synka, nie uważam, żeby było to coś nadzwyczajnego. Proszę o szybką odpowiedź. Nie!!
kiedy ja tam bylam to mistrzem fryzjerskim byla pani Monika Koziol, czyzby cos sie zmienilo?
Czym Wy masujecie?
Mnie juz za kilka dni rok uplynie pobytu we Wloszech.
I nic!!
Chińskie wynalazki.
Berendowicz&kublin to totalna zenada..
sobie pomarzysz
-30g masła orzechowego lub orzechów arachidowych
Mam nadzeje ze pomoglam chociaz troche |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|