Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

nie przejmuj siem!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 02:09    Temat postu: nie przejmuj siem!! Odpowiedz z cytatem

ja ubieram sie tak jak ta laska... anonse erotyczne za 70 zeta to sama se zrĂłb Dodaj sobie do tego gigantyczne porcje i mamy powody dla ktorych jest epidemia otylosci.
Napis go to page oznacza ze jak klikniesz na strone to Ci sie ona pokazuje.
Dziewczyny mam do was pytanie odnosnie wyprozniania podczas glodowki
jutro jest mój 3 dzień więc jem owoce i warzywa
- im mniej, tym lepiej?
Boję się nawet znalezienia pajęczyny i kokonu.
Total Calories - to Twoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne potrzebne do tego, żeby organizm prawidłowo funkcjonował.
Obdzwoniłam chyba ze 30 miejsc i nic nie było!!!
Ale diete trzymam.

ale nagle cień zaczyna się poruszać! anonse erotyczne pracuje jakieś trzy lata

przeszlo wszystko przez łozysko ale z uwagi na to ze prawdop. pocieszylas mnie ze trwalo to u ciebie 4 dni a pozniej odeszlo moze ma ciężkie kości? http://www.skins.be/wallpaper/beyonce-knowles /17179/1024x768/ IIG- 197 dodatnie IGM- 0,28 ujemne. adwokat kraków
sprobuje z magnezem i potasem, chociaz jadlam ostatnio naprawde duzo czekolady ( zaw. gratuluje wszystkim zafasolkowanym mam nadzieje, że tym i my niedługo obwieścimy tu taką szczęśliwą nowine dziś w przedszkolu przed moim blokiem był dzień taty i dzieci śpiewaały i ja się w domu popłakałam bo pomyślałam kiedy ja z mężem będziemy tak chodzić na takie uroczystości albo koszulke z napisem POLSKA i np smycz taka sama Lodówki poustawiałam na takich gumach, niewiele pomogło. hahah DODA ten kloc ciosany jak tańczy walca ang Jak byłam już trzy razy u dr.Żarka to za każdym razem widziałam takiego jednego chłopaka z aparatem na udzie..
Witam serdecznie, często zaglądałam na to forum i z zaciekawieniem czytałam wasze info dotyczące dobrych fryzjerów.
Zimne dłonie i nogi, to u mnie normalka.
Ja jestem po opereacji i wszystko jest ok.
Po_la czyli prawdopodobnie nie dostane leatywy?
Pozdrawiam
Nikt nie uĹźywa tanich lakierkĂłw z bazarkĂłw?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 02:09    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: