Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

OMNIA VANITAS.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 01:14    Temat postu: OMNIA VANITAS. Odpowiedz z cytatem

Blankaa2- koniecznie napisz co z tym masazem zaintrygowaĹ‚aĹ› mnie adwokat kraków wtedy paznokcie nawet do 4 tyg.super wyglÄ…dajÄ…
I ile trwał bo mój chłopak bedzie sie w sobotę zapisywał jedziemy wypełnić formularz do Warszawy i chciałabym sie upewnić czy to ten z Loreala .
Nie po to są one pakowane sterylnie, aby je rozpakowywać, rozdzielać na inne strzykawki, etc.
Na pewno sie przyda, a juz mialam isc spac..............
Tak wlasnie pisalam,ze 3-4 kg napewno wejdzie znowu bo to normalne Teraz staraj sie zachowac ta wage
A czy mozna stosowac lewtywycale zycie?
juz czuje ich wonny zapach...
ropa juz spory czas temu odeszla.

I n po kilkku latach moge sobie wstrzyknac w dolnÄ… kolejne 2? portal społecznościowy A no cos tu cicho.

ze wzglÄ™du na bliznÄ™.Ranek juĹĽ upĹ‚ynÄ…Ĺ‚ zwyczajnie,zmiana opatrunku i zabijanie nudy szpitalnej(czytanie!)DoszĹ‚a mi 1 tabletka - i tyle.Jeszcze 2x dziennie robiĹ‚am sobie inhalacje(Ĺ›wietna sprawa!).MyĹ›lÄ™ o kupnie inhalatora.Zazwyczaj wypisujÄ… pacjentĂłw po 4 dobach,ja zostaĹ‚am o 2 dĹ‚uĹĽej,bo moje nadnercza nie pracujÄ… i chcieli mnie obserwować.Teraz czekam (10 dni) na wynik histopatolog. Kurna, nawet literki mnie nie sluchaja! Po trzecie - waĹĽne jest rozpoznanie kiedy zachorowaĹ‚yĹ›cie na toxo. napisz prosze co to za zabieg ? jestem Basia mam 25 lat i jestem z Rybnika bardzo chÄ™tnie zaprzyjaĹşniÄ™ siÄ™ z wesoĹ‚Ä…, szczerÄ… osobÄ…, ktĂłra ma czasami potrzebÄ™ wyjĹ›cia z domu, poznania nowych ludzi, wyszumienia siÄ™, poĹ›miania, normalnego pogadania o pierdoĹ‚ach i powaĹĽnie o ĹĽyciu, jeĹ›li masz ochotÄ™ pogadać lub gdzieĹ› wyjść to czekam na op. adwokat kraków
polecam jak najbardziej. ja dostałam gynalgin na stan zapalny, a clotrimazolum na grzybice Trochę mnie dobija ostatni ta stagnacja, jakiś mały kryzys się wkradł. doradzicie gdzie najlepiej studiowac? Czesc wszystkim! weszłam na tą stronę i czuję się jak u siebie też mam kręciołki na głowie wszyscy się nimi zachwycają ale nie łatwo je układać w następnym tygodniu planuję iść do fryzjera może polepszy mi troszkę mój fryz bo mi już tak urosły że prawie do pasa mam . A co do kursów z up czy innych państwowych instytucji to owszem dostać się można tylko z urzędu pracy to średnie trzeba mieć najlepiej ogólne bo wtedy człowiek jest bez zawodu i można się załapać w innym wypadku nie jest tak łatwo inne szkoły cóż..
Sprawdzcie swojÄ… LiDÄ™.
agazaa
2.
Do Cichej obserwatorki Schlebia mi posądzenie że Ja i mój brat jedno jesteśmy Niestety nie pochodzimy nawet z ciąży bliźniaczej Jest między nami cały roczek różnicy, o innych różnicach nie wspomnę, żeby sobie nie podnosić ciśnienia
Jutro mam ją odebrać w aptece.
Moj facet wie, ze mam takie wloski, wie, ze wiele kobiet je ma.
PS:
Activity:
Masakra.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 01:14    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: