Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

http://www.youtube.com/watch?v=97e8nBKpfBc

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:49    Temat postu: http://www.youtube.com/watch?v=97e8nBKpfBc Odpowiedz z cytatem

poprzedź prysznicem każdą kąpiel w wannie, w przeciwnym razie będziesz się pławić we własnym brudzie. ogloszenia towarzyskie I wtedy pani doktor zrobiła usg.
Ale niestety nie umie pokazywac swoich uczuc (tylko jak jest pijany to sie dla niej otwiera), wiec ona sobie szuka innych co mowia co do niej czuja, lecz tylko mysla swoimi czlonkami.
Robie też lewatywy i pije uryne na czczo,działa jak sól gorzka, którą też wypije dwa razy.
Mozg bez weglowodanow funcjonuje znakomicie bo to co potrzebuje uzyskuje z bialka Ale tutaj sie klania biochemia ktora ja znam powierzchownie bardzo wiec nie potrafie Ci wytlumaczyc.
Pierwszy dzień
lekarz i pani recepcjonistka sami powiedzieli mi, że mają ograniczoną ilość miejsc i mogą odesłać nawet stałą pacjentkę.A chyba im nie zalezy na odstraszaniu pacjentek, żeby mówić nieprawdę.
mnie Agati

Z mojego całego sprzetu do ćwiczeń najczęściej i najchętniej wskakuje na orbitreka. seks oferty Mieszkam pod Warszawą, a do fryzjera jeżdżę do Wrocławia Mam do niego zaufanie, wiem, że zawsze zrobi to co chcę i doradzi co robić, jak dbać, w jakiej fryzurze będzie mi najlepiej.

kobietki i mezczyzni tez jest tak u Was ? I niestety mial racje. Tylko przynajmniej w 70% sama sobie zapracowałam a ciężko zapomniec o lodach nie ma wstrząsu podczas ruchu, co jest szkodliwe dla stawów. ogloszenia towarzyskie
Witam Cię - dziękuje ci za to że czytasz to co pisze,.. 1. Właśnie zapytałam mamy i powiedziała,że nie powinno się stosować żadnych maści,żelów,bo wtedy tabletka nie wchłania się prawidłowo i jej działanie jest praktycznie bezskuteczne.Więc może nie stosuj tej maści ani żadnej innej tylko np. Mozesz stracic kilka kilo na tydzien. Ostatnio sypnęło się wokoło mnie sporo dzieci - może i ja dołączę? cena to od 80-100 w zależności od kolczyka ja biore tego za 90 jest to ten tzw. Na niego miałam receptę, gdy wiedziałam, że się z nim zobaczę:
Spróbuję zacząć i pociągnąć chociaż do niedzieli ale i tak prawdziwie pogłoduję w wakacje Fajnie, że ci się udało przetrwać już jeden dzień, trzymaj za mnie kciuki!!!!
Zycze wygranej.
PierĹ› kurczaka
Spalanie
zrobila bardzo glupio ale dajcie sobie juz z tym spokoj.
Muszę zmykać
ja ci moge o tym duzo powiedziec bo miałam taką operacje a teraz czeka mnie w pazdzierniku nastepna...
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:49    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: