|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 00:55 Temat postu: Jestem dopiero 3 dzien po farbowaniu a juz kolor z czarnego |
|
|
Świetnie ujęte stwierdzenie anonse erotyczne domyślacie się jacy byli czyści A w domu cyrk bo się nie chcą kąpać. Lasagne ze szpinakiem, spaghetti ze szpinakiemi suszonymi pomidorami, gnocchi z ricotty i szpinaku (pychaaa) naleśniki ze szpinakiem i fetą, można poeksperymentować
Chciałbym zafundować sobie głodówke ale niemam czasu, tzn mam bardzo dużo zajętego czasu i boje sie ze poprostu wysiąde i zemdleje w którymś pięknym momencie.
Stan palów mialam taki jak Ty, identycznie to wygladalo, latem wyglady one ldniej poniewaz wiecej nosilam sandalki ale zima byla tragedia:/ Nie wspomne juz o braku mozliwosci zalozenia wysokich butow:/
Ale tak jak już wczęsniej napisałem tak mi się tylko wydaje, a tak naprawdę może jest tak, że cały czas natrafiałem na złe dziewczyny.
Nie chce wydawać też dużo kasy na dekoloryzację, to ile w końcu mnie to wszystko będzie kosztować..
Np dzis zjadlam tylko jedna miseczke tej zupki i szczerze mowiac nie wiem,czy dam rade zjesc wiecej.
ale poddalismy się i .. ogloszenia towarzyskie Natalie - Going Crazy
Jeszcze 4 dni temu trzymalismy go za rece i sie zegnalismy, koniec byl pewny ale nieokreslony w czasie.... Taki system jak podałaś czyli 4 dni przygotowania,4 dni na wodzie i 4 wyjście jest bardzo dobry,tylko wszytsko zalezy od tego czy już kiedykolwiek robilaś głoeddówki czy nie i czy masz jakieś schorzenia...to wszystko jest ważne bo będzie rzutowało na Twoje samopoczucie na głodówce.Ważne jest także jak często się je powtarza i co się je między dniami na wodzie ,jeśli robisz systematycznie co miesiąc 4 dni i w międzyczasie odżywiasz się prawidłowo to nie musisz do krótkiej głodółwki tak bardzo się oczyszczać,ale każdy z nas najlepiej wie jakie menu ma na codzień.Ja mogę robic prawie z marszu bo i tak ciągle zajadam prawie wyłącznie warzywa i owoce,co kilka dni coś zjem innego dla urozmaicenia Ale jeśli nie odżywia sie ktoś w taki sposób i chce z marszu zacząć to może zrobić 1-2 dni i zakończyć bo samopoczucie może być fatalne,można się także zrazić do tego typu praktyk,a szkoda by było,poza tym organizm kiedy zaczyna się pozbywać toksyn daje szereg objawów nieprzyjemnych i często bolesnych .Dlatego jednak dobrze jest się wstępnie oczyścić. - 150 g sera feta No fajnie ale piszcie tez ile lat macie bo chyba zalozycielka topiku tez o to pytala CZY MOŻE KTOŚ JUŻ ROBIŁ COŚ TAKIEGO??? seks ogłoszenia
Nie wiem czy to standard, ale szwy są z takiej cienkiej żyłki, odstają mi z niej końcówki i ranią policzek. ( zaznaczam że nie gwarantujemy pracy- o wszystkim decydują kliencji, my jesteśmy pośrednikiem). a czy mezoterapie mozna? brud poszła do gina pewnego razu bo nie miała miesiączki chyba ze 3 miesiące no a on od razu je wymacał tylko że u niej to było tak że pół roku wcześniej nie miała nic a po pół roku juz miała i to w dodatku 2 I czy Ty ze swojej strony masz jakiegoś adwokata? Zapewnię Twojemu dziecku bezpieczną zabawę i kreatywnie spędzony czas a także smaczne domowe posiłki.
dobry wieczor - wtorkowy *Jagoda Lee*
Nie moglam wiecej dopisac
Przez te dwa tygodnie bez kawy nie mogłam funkcjonować, musiałam wypić kawę po południu, czego normalnie nie robię, zasypiałam w pracy, a chodziłam spać około 21 lub 22.
Witam!Mam nadzieje ze mi ktoś pomoże byłam dziś u ginekologa po odbiór cytologi mam 2 stopień -czyli odczyn zapalny.Pani doktor przepisała mi gynalgin i lactovaginal.I mam problem bo nie pamiętam jak mam to stosować.Czy może ktoś wie?razem czy osobno i kiedy.I mam jeszcze jeden problem bo czekam na miesiączkę i nie wiem czy mam zacząć je brać czy poczekać i zacząć brać po miesiączce.Czy biorąc to mogę współżyć?Czy to ze mam stan zapalny to moja wina ?Bardzo uważnie dbam o higienę intymna...Czy wina partnera?Pozdrawiam!
Shakin Stevens
Kanapka z serem, teraz doszlo do mnie, ze albo masz 15 lat i jestes w takim wieku kiedy czlowiek jest przewrazliwiony na punkcie swojego wygladu, bo tradzik potrafi szpecic, z tym nie dyskutuje, albo popadlas juz w silne depresje i paranoje i poza fizycznymi metodami powinnas pomyslec nad mentalnymi.
Takie imiona wybierają tylko rodzice, którzy są pozbawieni gustu.
popijam wlasnie wino,wiec wypije kieliszek za poprawe Twojego samopoczucia.. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 00:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|