Forum Sligo i my Strona Gwna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Jestem dopiero 3 dzien po farbowaniu a juz kolor z czarnego

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pi Mar 21, 2014 00:55    Temat postu: Jestem dopiero 3 dzien po farbowaniu a juz kolor z czarnego Odpowiedz z cytatem

Świetnie ujęte stwierdzenie anonse erotyczne domyślacie się jacy byli czyści A w domu cyrk bo się nie chcą kąpać. Lasagne ze szpinakiem, spaghetti ze szpinakiemi suszonymi pomidorami, gnocchi z ricotty i szpinaku (pychaaa) naleśniki ze szpinakiem i fetą, można poeksperymentować
Chciałbym zafundować sobie głodówke ale niemam czasu, tzn mam bardzo dużo zajętego czasu i boje sie ze poprostu wysiąde i zemdleje w którymś pięknym momencie.
Stan palów mialam taki jak Ty, identycznie to wygladalo, latem wyglady one ldniej poniewaz wiecej nosilam sandalki ale zima byla tragedia:/ Nie wspomne juz o braku mozliwosci zalozenia wysokich butow:/
Ale tak jak już wczęsniej napisałem tak mi się tylko wydaje, a tak naprawdę może jest tak, że cały czas natrafiałem na złe dziewczyny.
Nie chce wydawać też dużo kasy na dekoloryzację, to ile w końcu mnie to wszystko będzie kosztować..
Np dzis zjadlam tylko jedna miseczke tej zupki i szczerze mowiac nie wiem,czy dam rade zjesc wiecej.

ale poddalismy się i .. ogloszenia towarzyskie Natalie - Going Crazy

Jeszcze 4 dni temu trzymalismy go za rece i sie zegnalismy, koniec byl pewny ale nieokreslony w czasie.... Taki system jak podałaś czyli 4 dni przygotowania,4 dni na wodzie i 4 wyjście jest bardzo dobry,tylko wszytsko zalezy od tego czy już kiedykolwiek robilaś głoeddówki czy nie i czy masz jakieś schorzenia...to wszystko jest ważne bo będzie rzutowało na Twoje samopoczucie na głodówce.Ważne jest także jak często się je powtarza i co się je między dniami na wodzie ,jeśli robisz systematycznie co miesiąc 4 dni i w międzyczasie odżywiasz się prawidłowo to nie musisz do krótkiej głodółwki tak bardzo się oczyszczać,ale każdy z nas najlepiej wie jakie menu ma na codzień.Ja mogę robic prawie z marszu bo i tak ciągle zajadam prawie wyłącznie warzywa i owoce,co kilka dni coś zjem innego dla urozmaicenia Ale jeśli nie odżywia sie ktoś w taki sposób i chce z marszu zacząć to może zrobić 1-2 dni i zakończyć bo samopoczucie może być fatalne,można się także zrazić do tego typu praktyk,a szkoda by było,poza tym organizm kiedy zaczyna się pozbywać toksyn daje szereg objawów nieprzyjemnych i często bolesnych .Dlatego jednak dobrze jest się wstępnie oczyścić. - 150 g sera feta No fajnie ale piszcie tez ile lat macie bo chyba zalozycielka topiku tez o to pytala CZY MOŻE KTOŚ JUŻ ROBIŁ COŚ TAKIEGO??? seks ogłoszenia
Nie wiem czy to standard, ale szwy są z takiej cienkiej żyłki, odstają mi z niej końcówki i ranią policzek. ( zaznaczam że nie gwarantujemy pracy- o wszystkim decydują kliencji, my jesteśmy pośrednikiem). a czy mezoterapie mozna? brud poszła do gina pewnego razu bo nie miała miesiączki chyba ze 3 miesiące no a on od razu je wymacał tylko że u niej to było tak że pół roku wcześniej nie miała nic a po pół roku juz miała i to w dodatku 2 I czy Ty ze swojej strony masz jakiegoś adwokata? Zapewnię Twojemu dziecku bezpieczną zabawę i kreatywnie spędzony czas a także smaczne domowe posiłki.
dobry wieczor - wtorkowy *Jagoda Lee*
Nie moglam wiecej dopisac
Przez te dwa tygodnie bez kawy nie mogłam funkcjonować, musiałam wypić kawę po południu, czego normalnie nie robię, zasypiałam w pracy, a chodziłam spać około 21 lub 22.
Witam!Mam nadzieje ze mi ktoś pomoże byłam dziś u ginekologa po odbiór cytologi mam 2 stopień -czyli odczyn zapalny.Pani doktor przepisała mi gynalgin i lactovaginal.I mam problem bo nie pamiętam jak mam to stosować.Czy może ktoś wie?razem czy osobno i kiedy.I mam jeszcze jeden problem bo czekam na miesiączkę i nie wiem czy mam zacząć je brać czy poczekać i zacząć brać po miesiączce.Czy biorąc to mogę współżyć?Czy to ze mam stan zapalny to moja wina ?Bardzo uważnie dbam o higienę intymna...Czy wina partnera?Pozdrawiam!
Shakin Stevens
Kanapka z serem, teraz doszlo do mnie, ze albo masz 15 lat i jestes w takim wieku kiedy czlowiek jest przewrazliwiony na punkcie swojego wygladu, bo tradzik potrafi szpecic, z tym nie dyskutuje, albo popadlas juz w silne depresje i paranoje i poza fizycznymi metodami powinnas pomyslec nad mentalnymi.
Takie imiona wybierają tylko rodzice, którzy są pozbawieni gustu.
popijam wlasnie wino,wiec wypije kieliszek za poprawe Twojego samopoczucia..
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pi Mar 21, 2014 00:55    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sligo i my  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!