|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:04 Temat postu: Z takim dĹ‚uĹĽszym wężykiem( wygodniej) i ĹĽeby moĹĽna byĹ |
|
|
Ja na swojego mogę liczyć- więc radzę Ci dobrze się zastanów nad tym do kogo pójdziesz seks oferty W tym tyg robilam co 2 dni a w przyszlym tygodniu 2 razy w tyg.
wysuszyłam spirytucem i octeniseptem, do tego stosowalam detreomycyne i tribiotic
Ludzie w autobusie pytali kto mnie czesał.
Jak ja kocham to łażenie po biurach Ale w sierpniu jeszcze jedzie na kolonię w Bieszczady i mają fakultatywną wycieczkę do Bardejowa do aquaparku, więc jest potrzeba odgórna
Cukier jest relatywnie tani wiec jest pakowany do wszystkiego co tylko mozna zeby poprawic smak 1 lyzeczka=4gramy cukru np.maly jogurt ma zwykle okolo 27g cukru na opakowanie czyli zawiera prawie 7 lyzeczek cukru a jest uwazany za produkt zdrowy i odchudzajacy
Kocham to uczucie, ale tak samo nie wiem cyz robić to podczas okresu..
zrobiłam test wyszedł pozytywny no i byłam u lekarza potwierdził.
Jestem po 5 laserach (laser KTP, IPL i ARGON) nie widze praktcyznie jakiekokolwiek efektu, jakiekokolwiek mojego dzialania.
A ja dziĹ› byĹ‚am na USG i uwaga,w koĹ„cu upragniona owilacja seks ogłoszenia wsiowe
Sa dwie drogi albo naturalne metody albo lenistwo i wspolczesna medycyna. Dlatego zapraszam na forum wszelkie osoby odchudzajÄ…ce siÄ™ bez wzglÄ™du na to jaka metode preferuja być moĹĽe pomozecie innym albo ktos doradzi wam Fanka fajnie ĹĽe jesteĹ› zaglÄ…daj czasem to jest jasniutki wiosenny zieleĹ„.Bialego nieznosze ale coĹ› dobrać musze.Jutro mam kupić i teraz to juĹĽ wogĂłle nie wiem Czy jako kobieta nie zasĹ‚uguje na delikatne sandaĹ‚ki z dĹ‚ugoĹ›ciÄ… wkĹ‚adki 28 cm?Czy dwa centymety wkĹ‚adki to naprawde taki wielki problem? adwokat kraków
już rozumiem o co chodziło w wypowiedzi parówy Olekk dzięki za pocieszenie.. A wszystko przez te moje ambitne piatkowe plany zwiazane z urzedami i nauka. Ale pewnie to dlatego, że zdrapywałam sobie ta skórkę... Pierwsza wizyta - zatrucie zęba - za darmo na NFZ. czytając to wszystko dziś zaczynam sie zastanawiać nad tym czy ja również nie jestem w ciazy okres powinnam mieć 26.czerwca a jak na razie go nie widać. Witam wszystkie zakręcone dziewczyny.
Mam pytanie - robiłam bobo test strumieniowy i wyszły mi dwie kresi ale w polu kontrolnym c.
1.
zmniejsz zapotrzebowanie energetyczne-bez powodow tak sie nie dzieje,albo podjadasz albo za duzo kalorii
kupie ?!(nic oryginalnego ale jak działa)
Ale wiem, ze w islamie to normalne.
Najgorsze jak kazał mi usiąść na tym swoim fotelu...
nie wiem co wy w nim widzicie mozesz mi wyjasnic co on ma w sobie takiego? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:04 Temat postu: |
|
|
|
|