|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 15:54 Temat postu: nie przez Ĺźadne biuro tylko w ciemno? |
|
|
ej, ogloszenia towarzyskie I z moich obserwacji wynika, ze zadna narodowosc za nimi nie przepada.
Czy wy teĹź to macie?
Bo ja chce wĹaĹnie rude takie jak ma Monika ZiÄba w Na wspĂłlne proszÄ Was o rade dziÄki
dzieki za odp.
Odkad przeszlam na atkinsa spadlo z 65 na 62 w 4 dni i od stycznia sie mecze i jest 58,6.
Mam do sprzedania buty sportowe mÄskie REEBOK'a rozmiar 47
Pozdrawiam.
Od kilku dni zdrÄtwialy mi 2 palce lewej rÄki- najbardziej ten maĹy i obok serdeczny tak do poĹowy- moge nimi ruszac ale nie czuje dobrze dotyku nimi zwlaszcza tym maĹym i jest taki zimny-tez sie boje Ĺźe mi to nie przejdzie zaczeĹam zazywac witaminy- a rzeczywiscie boli mnie troche kark cos przy szyi i dĹugo siedzialam nieraz przy komputerze i sie boje ze to nie przejdzie- nawet nie mam ubezpieczenia zeby isc do lekarza- umowa o dzielo- a teraz to mnie nie zatrudnia pewnie jak nawet nie moge szybko pisac -masakra- i tez sie dziwie bo mam dopiero 26 lat albo juz i nigdy takiego czegos nie mialam- a dodam ze to mnie tak nie boli ze w nocy moge spac ale no prawie wogule czucia nie mam w tym malym palcu-i takie igielki badz zimno.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze nam to przejdzie ze sie wyleczymy
ale coĹ jakoĹ:
Generalnie, uwielbiam te stworzonka seks oferty Jola 67
SpokĂłj miaĹem na niecaĹy rok. ja stepperem rozwaliĹam sobie kolana Pod oknem rozkladam stare reczniki i wieszam. za 10 dni mam dostac okres i zaczÄ
c brac tabletki antykoncepcyjne... Mam jeszcze cos co Was zainteresuje, w US 12 lat temu zalozono rejestr osob ktore stracily na wadze conajmniej 15 kg i utrzymaly ten conajmniej przez rok, jak mozna sie domyslic wywiad wsrod nich przeprowadzono dokladny, co sie okazalo? anonse erotyczne
Narazie bede nosic jÄ
do kozaczkĂłw (bardzo fajnie kontrastujÄ
ze soba czarne kozaczki i ta spodniczka) a za jakis czas to pĂłĹbutĂłw nie polecam wakacji ani czerwca bo peĹno studentĂłw i nie ma roboty -wszystko bsadzone. dobre sobie nic sie ma nie poprzestawia póşniej??? Adipex, Meridia. Witam wszystkie Panie Mutantex, powiem tak, niech ten sÄdzia siÄ b..a ze swÄ
logikÄ
, mi zaleĹźaĹo na opĹatach za mieszkanie heheehe, a co mam w Ĺźyciu robiÄ nie sÄdzia ma decydowaÄ buhahhahah.
MÄczÄ siÄ strasznie.
Lee
Chodze teraz tylko do niej a zaliczylam juz mnostwo innych salonow.
Ale Was nie opuszczÄ
- bĂłl promieniuje do ucha i na dóŠszczÄki.
uwaĹźaj na ludzi, w pracy nie ma kolegĂłw sa tylko znajome twarze
co sÄ
dzicie o Salonie fryzjersko-kosmetycznym Afro w Gdyni witominie?
Po kilku dniach uczucie gĹodu znika, co sprzyja ograniczeniu iloĹci pokarmĂłw.
A w pierwotnej wersji mialam mieszkac w Ballinasloe godzine drogi od Galway.....
Opowiadaj co tam u Ciebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 15:54 Temat postu: |
|
|
|
|