Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ojezu pomóżcie!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 13:00    Temat postu: Ojezu pomóżcie! Odpowiedz z cytatem

zabiera ci ktoĹ› zÄ…rcie sprzed nosa? seks ogłoszenia stwierdzic ze w okresie dietkowania nie ma jak w dni robocze,
Wiem ze napewno antybiotyki odpadajÄ… ..
czy jest pewne ze taka kuracja mi pomoze i niema potzreby isc powtĂłrnie do gin?
kiedy dały znać pierwsze objawy?
zapomniałam dodać, ze mam orbitreka mechanicznego i trochę denerwuje mnie ten hałas i odkręcające się uchwyty, ale do wszystkiego można się przyzwyczaic.
To znowu ja
Ale mam przyjaciela który był typem Playboya ( co miesiąc nowa laska) i nagle w trzeciej klasie liceum pod wpływem rekolekcji, rzucił piękną dziewczynę, którą prawdziwie kochał i dziś jest kapłanem i doktorem teologii dogmatycznej Duch wieje kędy chce Buziaki dla Uli.
trzymam mocno kciuki za ciebie!
Usuwając osady z zębów, w szczególności z trudno dostępnych miejsc, do których nie zawsze możemy dostać się szczoteczką, przeciwdziałamy rozwojowi szkodliwych bakterii.

Nie było tak źle z tym leczeniem. sex anonse JOKOKO

psychicznie czuje się świetnie, ale ciągle jeszcze trochę mi energii brak. Kochana Regine- cieszę sie,że jesteś Jakoś tak mi lepiej ze świadomością,ze ktoś równiez rozpoczął tą dietkę ze znow bedzie tak samo.i oczywscie jest.samospelniajaca sie przepowiednia. ja mam w sumie najbliżej do Krakowa, ale słyszałam że tam znowu alejki są dość wąskie, ciężko z dziećmi chodzić Ciąg dalszy ....w mysłowicach ogloszenia towarzyskie
A taka miałam być spokojna! Cieszmy się dziewczyny, że dziś możemy w ogóle być wcześniej pod tym kątem przebadane i w porę mogą być podane leki. od 4 lat to trwa Farbowałam włosy farbą Garniera Ciemny blond. pozdrawiam. Polecam je każdemu. Dam znać jak efekty kuracji pijawkami bo jestem bardzo zdeterminowana a wiem że to nie boli bo 4 lata temu miałam przystawiane pijawki na alergię ale tylko raz więc nie mogę powiedzieć że to pomaga ale po pierwszej pijawce wstręt mija a teraz będę konsekwentna.
Nie zrozumcie mnie Ĺşle, nie cieszÄ™ siÄ™, ĹĽe inne maluszki teĹĽ cierpiÄ…, ale jakoĹ› lĹĽej ĹĽe to normalne i nie tylko u mojej.
ale on jej dobrowolnie nie da tego rozwodu ...
ja tez uwaĹĽam ze forum jest dl;a wszystkich..
Wszystko jest do zrobienia, trzeba chciec, kochac i wiedziec jak.
4) cewnik - tego sie balam i dlatego uparcie chcialam wstac do łazienki.
Rzeczywiscie malo ludzi tutaj teraz zaglÄ…da ale to pewnie przez to ze kazdy ma sporo nauki, mysle ze za niedlugo sie to poprawi, jak zacznÄ… sie wakacje.
proszę bardzo może ktoś wie jak zlikwidować to dzikie mięso???
Ja mam prawdopodobnie guzka pęcherzykowego.
jedz malo a czesto,zeby nie dopuscic do uczucia glodu bo wtedy pekasz i rzucasz sie na wszystko,nawet jesli Ci sie nie chce zjedz zupe bo im wiecej jej zjesz tym wiecej schudniesz
Fanka dzieki za odpowiedz.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 13:00    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: