|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 08:51 Temat postu: dzieki za info a ktore sa najtansze tak by lekarz biorac 60 |
|
|
A moĹźe to jest zespóŠangelmana: adwokat kraków skoro on mordowaĹ w imiÄ boĹźe - to w oczach wiÄkszoĹci muzuĹmanĂłw NIC W TYM ZĹEGO NIE MA !!! niee
poĹkneĹam dwa magnezy i wypiĹam maĹy sok pomidorowy.
Po 10 latach zrobiĹem badania na choroby weneryczne z wymazem z cewki moczowej.
Ja jestem 2 tygodnie po operacji i mam jakies 40 stopni zgiecia, ale jeszcze nie moge cwiczyc na ta noge...
Killa sadze ze powinnas kupic sobie lepszy kolczyk;p ale zrobish jak uwazasz..
nie puscilam tego
Do tego doszedĹ nowy przystanek autobusowy naprzeciwko domu a wczeĹniej musiaĹem przejĹÄ siÄ 200 metrĂłw - co zmuszaĹo mnie do ruchu nieraz kilka razy w ciÄ
gu dnia .
Podobno otworzyĹa w okolicach Galerii Kazimierz wĹasny salon.
jesli siÄ nie przygotowtwaĹaĹ sprĂłbuj na poczÄ
tek kilka dni, poczytaj na tej stronce co wkleiĹam poprzednio link
Czy moĹźecie napisaÄ, jak w praktyce funkcjonuje taki komis?
To co piszÄ wynika z wiedzy medycznej w tej tematyce i chÄci zrozumienia.
dobra spadam,ale sie tu naprodukowalam hehehe,do potem,pa seks ogłoszenia KiedyĹ pracowaĹa tez u Marty LizoĹ .
Ale ale powiem mamie, Ĺźeby mi kupiĹa... 25.10. UsuniÄto Ci tylko miÄĹniak czy caĹÄ
macicÄ? Na poczÄ
tku podano mi morfine w pĹynie ale kiedy to nie pomogĹo, podjÄto decyzje o morfinie doĹźylnej, ktĂłra miaĹam sobie sama podawaÄ za pomocÄ
takiej specjalnej pompki, zostaĹa ona podlaczona do mnie po przez wenflon, a przycisk uruchamiajÄ
cy wsztrzykniÄcie morfiny mialam caĹy czas przy mojej dĹoni. mam ochotÄ powiedzieÄ, Ĺźe to siÄ okaĹźe w praktyce jaka jestem, jak mnie PaĹstwo zatrudniÄ
, Ĺźe nie bÄdÄ siÄ tylko teoretycznie zachwalaÄ, jak produkt na sprzedaĹź. sex anonse
Wspirajmy siÄ !!! Teraz boli mnie prawa nerka ale to nie od L od czasu do czasu tak mam, zawsze myĹlaĹam, Ĺźe to krÄgosĹup ale boli mnie tylko z jednej strony. one dajÄ
uczucie sytosci ./. hej! co do herbaty ja lubie pic dilmaha troche drogi ale na jedzeniu przeciez oszczedzam hihihihihi i smakuje mi jasminowa z zielona herbata a na kupke dziaĹa na mnie Figurka , ale zauwazyĹam ze doraznie bo jak czesto to przyzwyczaja sie organizm i nic Jakiej dr Natalii - to tylko wizaĹźystka jest, a nie Ĺźaden lekarz ale powodzenia - jak siÄ nie boisz dziewczyny zagladajcie tu czasem.
Na poczÄ
tek chciaĹabym powiedzieÄ, Ĺźe sama atmosfera, jakÄ
stworzyĹ doktor i jego zaĹoga (p.Krzysztof, anastaziolog z ogromnym poczuciem humoru i pielÄgniarki) napawaĹa mnie optymizmem.
moim zdaniem gwarantem wiochy na weselu jest orkiestra - Franek, Zdzichu i JĂłzek nawaleni w trzy d**y grajÄ
BiaĹego misia o czwartej nad ranem
Tyle przyjemnosci bez zadnego ryzyka i wysilku!
Zuzia a bardzo ciÄĹźko jest na tym kierunku?Bo ja tez wybieram licencjat i nie wiem czy ciÄzko jest sie dostaÄ,jaki jest najtrudniejszy przedmiot,czy duzo jest praktyk i jakie,kiedy sa praktyki jakbys mogĹa to prosze odpowiedz tu lub na moj e-mail angkr@o2.pl.Z jednej strony maĹo osob wybiera ten kierunek ,wiÄkszoĹÄ wybiera lekarski,stomatologie
Jak mi siÄ coĹ jeszcze przypomni to napiszÄ
Sama juĹź nie wiem co o tym sÄ
dziÄ bo przeraĹźa mnie ten czas oczekiwania na wyrok.
(np.
JakoĹ dzieĹ mi mija po znakiem \nic niechceniea\. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 08:51 Temat postu: |
|
|
|