Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ja teĹź uwielbiam wielkie torby.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 06:12    Temat postu: ja teĹź uwielbiam wielkie torby. Odpowiedz z cytatem

nie tłumacz powodów, dla których z nią Jesteś. sex anonse aha A czas ucieka
nie jest tu wcale tak zimno jak się wydaje - tzn.
znalazł sie spec od 7 boleści
Ja przedluzam wloski .
dziewczymy, czy Gravistat to pigułki antykonvepcyjne ??
Ja tez mam duzy, bardzo duzy biust i uprawiam sport 5x w tygodniu

tylko tyle hahaha adwokat kraków Nikola w końcu się uspokoiła, musiała wszystkich poprzepraszać, potem grzecznie robiła to co jej kazałam, zjadła, i po myciu poszła do łóżka.

ps.2- ide dzisiaj kupić kelp Nazywam się Artur Broma. Co do wagi - ważę, ile ważę, 58 było po Nowym roku, waĹźyłam się z ciekawości i mąz mnie nastraszył, Ĺźe tyję. jakos trwam i raczej nie odczuwam glodu,predzej mam ochote np na cos slodkiego ale jak do tej pory dzielnie sie 3 mam JeĹźeli to kogoś interesuje to adwokat kraków
czy warto zostawic chlopaka i wyjechac realizowac sie?? Zniszczone po farbowaniu , pofalowane nierownomiernie , wypadajace i bez polysku. Jeszcze raz straszni z was szczęściarze/ry, że macie kędziorki na głowie Jest bardzo kobieca i wolą ją niz inne chude szkapy kobietę) do wspólnych spotkań przy kawie i w wypadów po sklepach. no włśnie jak tam jest? Pozdrawiam
3700kcal (jak pracuję), w weekend 3000kcal - że na więcej nie ma już miejsca, a jem zgodnie z zapotrzebowaniem.
pozdrawiam
Składa się ono z dwóch członów:
http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/fryzura1704 8.htm - grzywkę mam w takim stylu;'D
krzysia
a ja mam pytanie????
P.S.2
i powiedziałabym ci to samo co i teraz tylko odrobine mocniejszymi słowami.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 06:12    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: