Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Od ramienia po same palce nie czuję ręki.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 19, 2014 23:16    Temat postu: Od ramienia po same palce nie czujÄ™ rÄ™ki. Odpowiedz z cytatem

nie ma w ogole piersi. portal społecznościowy Pozdrawiam Kasia. Chyba zartujesz aby ktokolwiek prowadzil sensowne statystyki w tej kwestii, gdzie dziennikarzy za opisanie zbrodni wzgledem ormian zabija sie na ulicy!!!!
Kupiłam już antybiotyki którymi mam smarować rankę.
/ Jesli chodzi o pytania sytuacyjne, to odpowiedzi maja swoj tzw format typu STAR, sprawdzcie sobie.
Zgode mozna podpisac u notariusza.
Fanka fajnie ĹĽe jesteĹ› zaglÄ…daj czasem
Na poczÄ…tku bardzo przydajÄ… siÄ™ spodnie i majtki na rzepy po tej stronie, gdzie jest noga z aparatem.
tylko wybudka z tej operacji to był koszmar mojego zycia 2, byłam w tak zwanym szoku po narkozowym do tego ten ból, oczywiscie morfina tylko co morfina - to był moj pierwszy kontakt z nia takze ona bardziej mnie ucpała w doslownym tego słowa znaczeniu niz usnierzyła ból całkowicie..
Popatrzec na kobiete która to robi było by wspaniale.
BĹ‚agam!!!!!!!!!!!
gowno gowniaste !!!
ataner - też używam kasety z ćwiczeniami

Myślałam ze sie zadrapie na śmierć. anonse erotyczne co by rodzina powiedziała, znajomi?

Saln fryz. dziĹ› juĹĽ lepiej - 102 kg. czy to w ogole mozliwe, czy brytyjskie uczelnie uznaja polski dyplom? I tak jedna bÄ™dzie super szczęśliwa , a druga wyjdzie zapĹ‚akana od tego samego fryzjera. DzieĹ„ dobry. portal społecznościowy
Czesto wyjezdzam i nie mam mozliwosci zrobienia lewatywy. .. AAAAA slyszlam jeszcze ze mozna robic sobie lewatywy zeby oczyscic jelita ale to dla mnie zbyt hardkorowe i sie nieskusilam. Proszę odpiszcie czy może się tak zdarzyć?? Może być kwaśne, obojętne lub zasadowe. Ja także jestem aseksualna, tak możecie mi mówić, że mam dopiero 14 lat i nic o życiu nie wiem, ale ja i tak swoje będę wiedzieć. moze tu mi nie wykasuja mojego tematu....
ale naprawde ciagle nie jestem pewna :/
wydaja sie w miare wiarygodne zawsze podchodze do nich z pewna
No niezle....
Natomiast Turccy mieszkający w Europejskiej części chodzą zwyczajnie nowocześnie ubrani, zwyczajnie się zachowują, jeżdżą samochodzmi, prowadzą własne firmy ( często są to sklepy, a raczej salony odzieży lub restauracje czy kawiarnie bądż hotele).
tak do chodzenia :>
andzik79, moja mama też miała problem z drętwieniem palców w prawej ręce jednak samo jej przeszło w krótkim czasie.
WITAM KSYNEMA nie boj sie tych gozkow ja tez mam duze ale lekarz pocieszyl mnie ze prze demna byla pani ktora z takimi guzami ze chodzic nie mogla i bylo wszystko w pozadku to nasze chyba pikus guzki do innych pan ja tez zdecydowalam sie na operacje ide 16 marca uwazam ze nie mamy na co dalej czekac ja terz sie boje a gdzie bedziesz operowana bo ja w ELBLAGU
kontakt :
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 19, 2014 23:16    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: