|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 23:16 Temat postu: Od ramienia po same palce nie czujÄ™ rÄ™ki. |
|
|
nie ma w ogole piersi. portal społecznościowy Pozdrawiam Kasia. Chyba zartujesz aby ktokolwiek prowadzil sensowne statystyki w tej kwestii, gdzie dziennikarzy za opisanie zbrodni wzgledem ormian zabija sie na ulicy!!!!
Kupiłam już antybiotyki którymi mam smarować rankę.
/ Jesli chodzi o pytania sytuacyjne, to odpowiedzi maja swoj tzw format typu STAR, sprawdzcie sobie.
Zgode mozna podpisac u notariusza.
Fanka fajnie ĹĽe jesteĹ› zaglÄ…daj czasem
Na poczÄ…tku bardzo przydajÄ… siÄ™ spodnie i majtki na rzepy po tej stronie, gdzie jest noga z aparatem.
tylko wybudka z tej operacji to był koszmar mojego zycia 2, byłam w tak zwanym szoku po narkozowym do tego ten ból, oczywiscie morfina tylko co morfina - to był moj pierwszy kontakt z nia takze ona bardziej mnie ucpała w doslownym tego słowa znaczeniu niz usnierzyła ból całkowicie..
Popatrzec na kobiete która to robi było by wspaniale.
BĹ‚agam!!!!!!!!!!!
gowno gowniaste !!!
ataner - też używam kasety z ćwiczeniami
Myślałam ze sie zadrapie na śmierć. anonse erotyczne co by rodzina powiedziała, znajomi?
Saln fryz. dziĹ› juĹĽ lepiej - 102 kg. czy to w ogole mozliwe, czy brytyjskie uczelnie uznaja polski dyplom? I tak jedna bÄ™dzie super szczęśliwa , a druga wyjdzie zapĹ‚akana od tego samego fryzjera. DzieĹ„ dobry. portal społecznościowy
Czesto wyjezdzam i nie mam mozliwosci zrobienia lewatywy. .. AAAAA slyszlam jeszcze ze mozna robic sobie lewatywy zeby oczyscic jelita ale to dla mnie zbyt hardkorowe i sie nieskusilam. Proszę odpiszcie czy może się tak zdarzyć?? Może być kwaśne, obojętne lub zasadowe. Ja także jestem aseksualna, tak możecie mi mówić, że mam dopiero 14 lat i nic o życiu nie wiem, ale ja i tak swoje będę wiedzieć. moze tu mi nie wykasuja mojego tematu....
ale naprawde ciagle nie jestem pewna :/
wydaja sie w miare wiarygodne zawsze podchodze do nich z pewna
No niezle....
Natomiast Turccy mieszkający w Europejskiej części chodzą zwyczajnie nowocześnie ubrani, zwyczajnie się zachowują, jeżdżą samochodzmi, prowadzą własne firmy ( często są to sklepy, a raczej salony odzieży lub restauracje czy kawiarnie bądż hotele).
tak do chodzenia :>
andzik79, moja mama też miała problem z drętwieniem palców w prawej ręce jednak samo jej przeszło w krótkim czasie.
WITAM KSYNEMA nie boj sie tych gozkow ja tez mam duze ale lekarz pocieszyl mnie ze prze demna byla pani ktora z takimi guzami ze chodzic nie mogla i bylo wszystko w pozadku to nasze chyba pikus guzki do innych pan ja tez zdecydowalam sie na operacje ide 16 marca uwazam ze nie mamy na co dalej czekac ja terz sie boje a gdzie bedziesz operowana bo ja w ELBLAGU
kontakt : |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 23:16 Temat postu: |
|
|
|
|