|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkañców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Kwi 11, 2014 08:34 Temat postu: nick: |
|
|
Powiem szczerze, mam w glowie obraz 30latkow, jacy sa i moze to nie przystaje do zycia..
sfabularyzuje.konskowola.pl
Polecam i pzdrawiam
I czekaj jeszcze z rok....aż odrosną i tylko co dwa miesiące przyciemniaj włosy synckiem.
PS.
Moje włoski jednak i tak nie są takie jak bym sobie tego życzyła.
Pozdrawiam
Pamiętam jak lata temu takie zapalenie moją mamę dopadło.
Nie miałam zakładanych szwów, ale jak zobaczyłam jak wygląda mój paluch na pierwszej zmianie opatrunku to zrobiło mi sie niedobrze:/ nie wyglada to ciekawie, bo mam pozostawiony ok.1,5 cm pasek paznokcia a obok niego centymetrową dziurę w paluchu.
Co do dłoni - fakt, pojawiaja się suche, łuszczące się punkty ( u mnie to są punkty, nie całe płaty) - pomaga witamina A+E, nie Capivit, tylko zwykła witamina. sfora.pulawy.pl /No a Snape to rzeczywiście najbardziej nieodgadniona postać jaka można sobie wobrazić Znamy troche faktów z jego przeszłości, ale co nim tak naprawde kieruje, czego pragnie, a czego żałuje.
Liczę na to,że u Twojego znajomego też wszystko skończy się pomyślnie,oby naprawdę ta cierpliwość została wynagrodzona itd.! ja tezie przylanczam, od jutranic nie jem!!!! lewatywa to woda z mydlem...pierwsze slysze,ze z cytryna..aaa kwasek cytrynowy nie drazni scian jelita?prszeciez tam jest srodowisko zasadowe....wiec mydlo mi sie logicznijesze wydawalo... smażone brokuły z papryką czerwoną, łosoś z grilla, sałata zielona z sosem winegret. serwuje.waw.pl
Nie wiem no, może to i co innego, tylko po prostu połączyłam objawy z rozpoczęciem kuracji tez juz nigdy nie popełnię tego błędu, bo to co przechodzę absolutnie nie jest przyjemne ... a lubie mięsa z różnymi sosami, rózne mixy z warzyw i mięs.. „Zwyczaje żywieniowe kobiet podejmujących zwiększony wysiłek fizyczny. Bo to krzywdzące. zdzisłaf chciałabym mieć ładne sztuczne paznokcie, bo moje się łamią i wg. zaprzeczysz, że mordował ludzi innego wyznania ??
pamiętajcie tez że w ciąże tak łatwo sie nie zachodzi, o ciąże trzeba sie postarać...
nie mozna tez robic cwiczen np.
A chodziła mi myśl zeby sobie wstrzyknąć żel w usta.
Mam pietra.
Ale po tym czyszczeniu dosłownie wszystkie plamy, poza jedną z herbaty,
Nie wiem jak to się będzie miało do rzeczywistości, ale każda próba to już coś
Już po kilkunastu minutach biegu powinnyście czuć jak bardzo się pocicie na brzuchu.
seryjnego.waw.pl
Jak sie zyje Polakom we Wloszech? Trafilam na ostry dyzur dostalam krople :
Niektore gwiazdki tez sa piekne z natury, wiec nie przesadzajmy, ze kazda musi byc zrobiona by ja moc uznac za pieknosc.
co post to REKLAMAAAAAA!!!!!!
Wołać lekarzy!
chcę zrobić korektę uszu, moja znajoma miała robiona, ale efekt był kiepski, więc wole wybrac się do jakiegoś dobrego lekarza
Hej,ja zaczynam od teraz.Ciekawe jak długo wytrzymam.
Widziałam ją wczoraj u Szymona i o mało z krzesła nie spadłam, ta babka ma sylwetkę, powięszę jej zdjęcie na lodówce i już nigdy jej nie otworzę
Ja jestem uzależniony od byłej firmy sfermentowanie.tychy.pl Kupiłem sobie orbitreka - takiego:
ma wystarczyc. Zastanówcie się porządnie!! 22be415220557afdcc5515df0e9cc38e http://www.youtube.com/watch?v=xo2b5gLRAeY Po co operowac tarczyce jak mozna wyleczyc medycyna naturalna.Nie rozumiem ludzi......niby sie boja ale tak naprawde sie nie boja.hmmmm sfaluje.nysa.pl
wypowiedź Z wielką ciekawością ją rzeczytalam gdyż sama zatanawiam się nad rozjaśnieniem wlosow(na początku jakieś blond pasemka a moich ciemnobrązowych wlosów)Z niecierpliwością czekam na fotkę aby zobaczyć Twó kolorek Fajnie,że znalazlas dobry salon,za fachowe farbowanie warto zaplacić nawet sporo sumkę Od czasu do czasu można przecież zaszaleć Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam zaczeto mi smarowac co dzien te mieso jakas trucizna ktora miala wypalic te mieso. każda z nas ma swojego ulubieńca ja też mam swojego i jest nim Kuba z wspomnianego wyżej salonu przy Akademii Stylizacji. jestem zdrowy, nie mam żadnych chorób genetycznych etc. To ja nie wiem, może zrób test ciążowy, albo beta hcg z krwi jak masz przypuszczenia?? 510065803 to jest nr do Iwonki z galaxy .... - lacibios femina (10 sztuk) 20,30 zl
I am now really looking forward to going on holiday to Florida again.
niestety nieudolnie
Lipids.
gnieźnieńska katowice, nie pamietam nazwy jakos next czy cos, niepozorny zaklad ale naprawde super obcina ta babka, zawsze sie wlosy ukladaja i co najwazniejsze nigdy jeszcze nikogo nie obciela za krotko, swietnie dobiera kolor, pracowala w jednym z drogich fryzjerow, polecam.
Często jednak gumy zostawiają po sobie kolorowe ślady – przetrzyj wówczas plamę szmatką zwilżoną benzyną ekstrakcyjną.
przeczytałam cały temat dot.
Mnie bardziej odpowiada Nikola ( chociaż dla córki mam wybrane zupełnie inne imię-ani Andżelika ani Dżesika ani Kasia Basia czy Jasmina)Przecież zakładająca to forum dobrze wie jak ma na nazwisko i jak się to razem komponuje...
setke.waw.pl
Agata MÅ‚ynarska
bo ja miałam jakiś czas temu usuwana cześć paznokcia chirurgicznie...
czy ktos z Was słyszał o integrze sztucznej skorze która leczy sie blizne na twarzy ale itez w innych czesciach ciała.Zwłaszcza jest ona skuteczna w przypadku poparzeń .Poczytajcie o tym moze komus pomoze.Co prawda jest to zabieg drogi ale jesli macie podobny problem to zwrocie na to uwage.Pisze bo tak jak obiecałam bede sie wam starala pomoc.Bo nie tylko ja jestem jedna na swiecie ,Naprawde chciałabym aby wam sie udało.Np.ty sunsine 7777 to do Ciebie.Pozdrawiam bardzo mocno i piszcie co tam u was bo widze ze teraz juz malo kto tu zaglada.papapap
Cześć wam.
do fanka głodówek:
Zastanawiałam się nad adidaskami, ale jednak kupię im je na jesień.
Maiłam robione po 2 palce na raz.
9)DJ Virus - Masterz Of Bass (Blutonium Boy Hardstyle Mix)
GG: sfaulowal.rzeszow.pl ja tez mam krecone wlosy,tylko sa takie dziwne bo kreca mi sie ale za kazdym razem inaczej.
Wiadomo, że jest obowiązek i to chyba jak najbardziej uzasadniony ale czy jest sens obstawiać wyższe składki, czy spokojnie można lawirować przy niższej granicy? Jest dyrektorem teatru we Wrocławiu. Proszę o odpowiedź... Witam, Lekarz rodzinny ma uprawnienia do badan z wziernikiem, ciezarnymi opiekuja sie polozne, ale taki zawod jak ginekolog tez istnieje sfatyguje.przeworsk.pl
w dowolnych ilosciach.Ograniczylam znacznie weglowodany. to tyle, thx za help. Kajagoogoo Poszlam do mamy.Nakarmila mnie zupa i plackamiziemniaczanymi z sosem pieczarkowym.Jeszccze ciasto na ciebie czeka w lodowce.Dodala. Muszę dojechać, ale skorzystałam bo tam ceny są niższe. dla mnie tipsy to taneta!!kazdy wokol o tym trabi!!czy widzialyscie tispy u znanych aktorej prezenterek ????ja mam swoje dlugie i ldne paznokcie...az czasem niektorzy pytaja sie czy to szcztuczne....tipsy to TANDETA!!! Ale nie w tym rzecz.
http://www.allegro.pl/item96999333_coralgol1_ top_spodnie_miss_sixty.html
Aha, pamiętaj o naprzemiennych prysznicach - podziałają pobudzająco!
w ogole to proponuje jeszcze przytyć.
no właśnie ,że nie ,ja im kunsztu aktorskiego nie odmawiam,bo już pisałam filmów z nimi nie widziałam,ale uważam ,że z wyglądu jak jedna są mało charakterystyczne(a może w zawodzie aktora to lepiej?) ,a pytasz kto jest charystyczny , nawet taka pożal się boże Britnej,nawet bez makijażu jest bardziej dla mnie rozpoznawalna.
Zaraz po powrocie do domu umyłam włosy, taka próba :
samo badanie kalu, przynoszonego 3 dni.
Zazwyczaj tabletki hormonalne maja takie efekty...
Oj Blomuś, to Ci się narobiło!
serwowan.waw.pl
ja wysłałam moje fotki do centrum estetyki ciała w Katowicach i czekam na odpowiedz....bardzo sie boje bo dr Bielecki powiedział iz odradza zabieg;( mam nadzieje ze teraz bedzie inaczej..
odnosze wrazenie,ze dzis ludzie wrzucili sobie na luz...
Tyszkiewicz
Nie nie narzekam - w końcu waga idzie w dół a nie w górę.
głowa do góry choć bulwers bierze na to , że tak Cie wprowadzono tymi dwoma tygodniami w błąd;/ dobrej nocy wszystkim
aż śmieszna z tym wypieraniem się.
zmiany odczynowe zwiazane z zapaleniem (Å‚Ä…cznie z typowÄ… regeneracjÄ…) setach.waw.pl Dyplom mam z ekonomii.
Czy komus tez czy tylko mnie tak zmienil sie smak? http://www.magiadecor.pl/produkt.php?id=184&n =Naszyjnik%20 >Murano Ja kiedyś miałam taką inwazje w domu , że w wannie przesiadywały takie ogromne wielkości rozłożonej ręki dorosłego męszczyzny ... Robili mi biopsje, bylam u 3 endokrynologów nawet u onkologa i wszyscy zalecaja usunac, bo podobno statystyki mówią, że w takim przypadku do 15% wszystkich przypadkow guz moze okazac sie nowotworem zlosliwym. Trzeba jeść!!!(oczywiście z umiarem)w koncu jedzenie jest nam niezbędne do życia i zrowia!!! seszelski.waw.pl
popytajcie w swoich regionach o fryzjerow,ktorzy pracuja na fir. Jednakże mój post nie miał na celu obrazy kogokolwiek, leczy wyrażenia opinii na temat świadczonej mi usługi. Ja chodze do kosmetyczki w centrum Warszawy do salonu N25 .Polecam !!!!!!!! sluchajcie, ja sie ich tak boje, ze codziennie sprzatam pod lozkiem, odkurzam i sprawdzam lozko zanim sie poloze spac,, tak sie ich boje żebyś czuł to wszystko, co dobre, a czego nie da się opisać słowami, i też bym chciała to zrobić ,ale nie jestem jeszcze pełnoletnie,a rodziców nie chcę prosić Hm a ja raczej nie mam swoich ulubionych kosmetyków do pielęgnacji włosów, bo też nie zawsze dana firma ma akurat np.
Pytanie zatem o czyje szczęście im chodzi i czy przypadkiem nie o własne
czy south beach/montignac rzeczywiście działa w leczeniu bulimii?
ale przeszkadzać przeszkadza.
TAK JAK KIEDYŚ NASI RODZICE NAM WYBRALI IMIONA CZY NAM SIĘ TO PODOBA CZY NIE.
ano pracoholizm, to nie zła wada .
super,ale dałam radę,na nastepny dzien robilam zakupy a pozniej to juz była norma..Trochę ciągły mnie te szwy ale kupiłam pózniej taki fajny w sklepie medycznym przezroczysty szeroki plaster jakby z silikonu i jak wychodziłam to zaklejałam .To powodowało taką stabilnośc na szyi.Goiło sie jak na psie.
Jeszcze 2 tygodnie, więc pewnie znowu będzie 3900. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Kwi 11, 2014 08:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|