Forum Sligo i my Strona G³ówna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkañców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

po prostu jest to nie do opisania

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Czw Kwi 10, 2014 22:28    Temat postu: po prostu jest to nie do opisania Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie podstawą przy wyborze sprzętu jest jego obejrzenie już nieraz tu pisałam o tym.
sferometr.wloclawek.pl
Pewnie niebawem siÄ™ uda..
Ja też mam na sympatiiwww.amantwszcz.sympatia.pl .Chyba fajny opis ?A tak w ogóle zwyklę krąże po chodniku albo sklepach albo czymś innym jadę a tzw.
W przeciwienstwie do innych chirurgow potrafi udzielic przez e maila informacje a nie jak wiekszosc zapraszac na wizyte i zeby dowiedziec sie czego kolwiek trzeba najpierw zaplacic.
Z takimi sprawami nie ma żartów.
przy prawidlowym napinaniu miesni juz w polowie drugiej serii ze mnie cieknie po skonczeniu jestem cala spocna i czuje ze zyje
Okropna (przynajmniej dla mnie) blizna na twarzy, która nie daje mi normalnie żyć, z każdym dniem jest coraz gorzej i mam już tego dosyć .
Uważam, ze naprawde jest dobra ta herbatka zmniejsza apetyt i powoduje lepsza przemiane materii, a przy tym lepsze samopoczucie, Nie wiem jak wy, ale Ja myśle, ze najbardziej działą spalanie..

Tym bardziej, że z moim narzeczonym myśleliśmy,że jak pismo przyjdzie w lipcu to za rok w lipcu 26 bralibyśmy ślub. seryjnej.waw.pl Stosuje się z prostego względu jeżeli jesteś naciągna na pieniadze.
i znowu jestem w kropce.nie miałam nawet siły żeby poczytać w necie czy ktoś też miał takie doświadczenia.dziewczyny pomózcie,bo nie wiem ciagnąć to dalej czy odstawić??????????????????? a moze tak jest po sexie???czasem??????? odruchowo stawiam na nią wszystko. Dziewczyny sprostowanie- to co pisałam było do Magdaleny przepraszam Madziołek,choć ty też masz spoko wagę no ale,każdy z nas tutaj jest dorosły i wie co robi...więc nie gniewajcie się na mnie to było takie moje oburzenie,ale przynajmniej dało mi to kopa i przejechałam wieczorem 80minut Zycie jest tu drogie ale mozna zaoszczedzc.Ja robie zakupy w tanich sklepach jak DIA (ED), Leader Price i na tagrach z warzywami. seryjek.waw.pl
DZIEŃ SIÓDMY: pozdrawiam [ręka] Czasem wycinanie się udaje czasem nie. Do j44r0. Zamenhoffa to pisz na gg. hey Pozdrowionka!
Tarczyca to bardzo ważny organ, bez względu na to jak duży u jednych i jak mały u innych.
Najlepiej w Poznaniu, ale gdzie indziej też może być.
O czyms takim jak guhl nigdy w zyciu nie slyszalam, schwarzkopf gliss kur to jest z kolei linia dostepna w kazdym sklepie.
Blizn NIE DA SIĘ USUNĄĆ - można je tylko skorygować, tak by mniej rzucały się w oczy, ale likwidacja jest NIEMOŻLIWA-dlaczego?
Idzie się do Sanepidu i za 5 zł (kałcja zwrotna) dostaje się 3 próbówki na 3 kolejne dni
hah, mam prawie ten sam problem...
To się nosi jakieś 2-3 tyg, potem specjalnym płynem kosmetyczka która Ci robiła zmywa
I to wydaje mi sie rozsadne, bo organizm powoli przyzwczaja sie...
Córa musi podrosnąć.
http://www.yasoda.pl , wiec jak bedziecie np na opolskim festiwalu to moge zasugerowac to miejsce.

ale dziekuje za informacje
sfinalizowana.kaszuby.pl
Dlaczego Papiez jest traktowany jak ikona? Ostatnio zawazylam ze zczelam plamic po okresie i bedac u ginekologa zastalam jakiegos dziada zamiast mojego zapytalam sie co jest powodem dostalam wyczerpujac odpowiec on niewie a kto ma wiedziec?
Jedyne co musisz zrobic, to przelamac sie.
Co tam we Wrocławiu słychać?
Za duzo chcialam wkleic i cos sie pochrzanilo.
Jestem zadowolona ale zastanawiam sie czy go nie wyjąć I zrobić sobie normalnie, u kosmetyczki.
Ja tez poszukuje silki w Warszawie.
(jestem z byłego woj.
katka2006 - ok, juz zrozumialam, dzieki!
apropos tluszczow...

Lśniące, gładkie ząbki. serwujemy.waw.pl ale dlaczego??jest wiele odcieni rózu i niektórym kobietom ładnie w nich...mi sie osobiscie podobają takie delikatne róze
od miesiąca ograniczam się ze słodyczami i przyznam że 2kg jest mniej. ja wole Malgorzate ( Po głowie chodzą mi różne rzeczy , oczywiście najgorsze ..... Skąd mam wźiąć sił żeby wkoncu sie od niego uwolnic , nie chce czekac na niego bo w głebi serca wiem ze bez niego bedzie mi lepiej ale jak to zrobić !!! czytałam o kolczykach z tytanu i z pdfe i mam już mętlik jaki wybrać... sfilmowal.elblag.pl
zeby bylo ok...) i puszyly sie jak glupie!! Cześć 'przed jodowaniem'! Co o nim sądzicie ? ale zawsze pani zjada jedną zanim dojdzie do kasy. Na na piersiach i brzuchu zostały mi przebarwienia, ale powoli zanikają. get down on it; Byłam wtedy zdrowa i pięknie chudłam, aż w pewnym momencie zapomniałam o posiłkach....
Teraz, gdy ich już nie ma, czuję się spokojniejsza.
JA mam 2419 nie jest taj zle..mysle,że jem mniej a mimo to jestem..\'ubita\'Neutral
wygladu jej ud ...
Pulchna, ruda z krókimi włosami...
Chcę dodać że biore tez lekarstwa na rozszerzenie naczyń krwionośnych zwłaszca tych najmniejszych oraz polocard 150 na rozrzedzenie krwi .
Pochwal się lepiej komu juz pomogłas i co zrobiłaś takiego dla innych?

Trzeba być dobrej mysli.
serwowalyscie.waw.pl
po przekłuciu pępka 2 tyg. Od rana wypiłam cały jogurt, zjadałam dwie parówki i poszło mi całkiem nieźle, pilnuję tylko żeby wszystko co spożywam nie dotarło do lewej strony jamy ustnej.
12 rovamycine i miałam przeprowadzone usg na którym nie widać zmian w łożysku i u dzidzi.
własnie wróciłam jakąś godzine temu.
pierwsze słysze...
ale te abs na posladki to juz chyba zlikwidowane, wlacz strone i zobacz
Ja próbuję zrzucic oponke z brzucha.
Do jaśniejszych brązów jeszcze daleka droga ale będę cierpliwa.
Zobaczymy jak nakecimy ja na walki czy to cos da!
Ja czułam się świetnie ale nie chciałam robić tego kosztem pracy.
rozne opinie czytałam ale jak to opinie-każdy ma swoją robiłam tam też kolczyk w języku-ale nie wiem czy jeszcze robią takie usługi.

za jakis czas beda blagaly zeby im ten silikon wyciagnac sesyjny.waw.pl to na gorze to moj komentarz ale pomylka przy wpisywaniu nicka
Mam tez nadzieje, ze jeszcze opuchlizna zejdzie, wiecza kilka dni efekt powinien byc lepszy. mam na imię Ania, mam 17 lat, kilka miesiecy temu poznałam chlopaka. masz racje, widok lodówki wypełnionej pysznościami jest przerażający a do tego, probuje rzucic palenie. Dobrze sie dogadujecie a to znacznie ułatwia sprawę serwowania.waw.pl
http://www.allegro.pl/item173990923_orbitrack _magnetyczny_z_pulsem_yk_ct54_orbitrek.html dalej dobrze sie sprawuje bo mam zamiar kupic orbitreka tylko ze mam wątpliwosci czy ten bedzie wytrzymały? Kiedyś je prostowałam, ale nie prostownicą, tylko hm.......uciskiem siedziałam tak długo z dociśniętymi włosami do fotela aż wyschły i były gładkie mloda i głupia potem ich polubiłam i przestałam tak eksperymentować. pytanie do anakondy, Najglupsze jest to, ze mimio, iz lekarz stwierdzil, ze nie bylo owulacji, to ja mysle, ze moze sie pomylil, i jednak zaszlam w ciaze, bo bardzo sie w tym wlasciwym czasie przytulalismy Echh, jak czlowiek o czyms marzy, to rozne rzeczy sobie wciska do glowy. 1 łyżeczka sosu sojowego Wykazywały one także szczególne zainteresowanie produktami z przewagą tłuszczów i cukru, co wydaje się być bardzo podobne do współczesnego modelu żywienia człowieka. Juz za dwa tygodnie mam odstawić hormon, ale na szczęście dali mi receptę na tetroxin (t3) przez 2 tyg, więc przeżyje jakos, bo tylko 2 tyg będę bez hormonu + badania.
Zmieniłam lekarza i powtórzyłam wyniki i wyszły Toxo IgG 14,30 dodatni, Toxo IgM 5,30 dodatni i niska awidność 46,61%.
Az mi sie lezka zakrecila...
I niejednokrotnie dadza Ci to odczuc...
Bo ja na torbiel dostałam Microgynon a to pigułki.
nie mam tu znajomych.
Składam kondolencje z powodu utraty paznokcia.

Zapraszamy do dyskusji na:
sfeminizuj.starachowice.pl
Lekarze mówili że taka moja uroda i mam ckliwy jajnik. ( pewnie nie ale co mi szkodzi zapytać :/
rozumiem, ze nigdy nie srobowales/as glodowki dluzszej niz 2 dni?
Az milo sie w sercu robi patrzac na slonce, kwiatki, drzewa pelne kwitnacych pakow, zielona trawke i co bardzo lubie-spiew ptaszkow
nie, to nie to.
http://spot-stop.pl
strasznieboli mnie prawy jajnik i nie wiem co to oznacza ...
a co to, nie można być w ciąży??
Do kosza mach i spokój.
to jest straszne.

P.S. sformalizowania.sanok.pl Jezeli masz jeszcze jakies pytania to chetnie ci na nie odpowiem.
święta racja A ma całkiem niezły, bo ostatnio w sambie nawet nieźle pokręciłą biodrami, a trochę się na tym znam i muszę przyznać, że ta mała sucha dupina miała w sobie więcej seksu niż nieumiejętnie poruszająca się pupa Pani Renaty D. ja chce isc jak najbardziej na reke kierowcy bo wiem jak to jest,sam kiedys jezdzilem tylko,ze jako pomocnik. Pawełek , cała ta Zukowska, i ta Kinga z tym swoim Kubus, Kuba, a Kubus , a Tomek, do Tomka, z Kubusiem........żałosne. a jeśli chodzi o efekty to wczoraj miałam dowód na to, że te cwiczenia dają efekty sfalszowac.dlugoleka.pl
Sfora: a jeżeli jeszcze razem nie mieszkacie to i wspaniała próba Waszego związku a co to jest twisterek? Tobie zycze powodzenia! To nie byl tyci pajaczek tyko taki okazaly moze nie gigant ale i tak spanikowalam. Własnie wróciłam z Madro (ryneczek) ze śliczną koszulką (15 zł, szok normalnie). Witam dziewczyny, u mnie dzis mija 7 dzien romansu z L.
W zasadzie to powinnam jeszcze dodać, że:
niestety waga nie chce drgnac, jakos sie jeszcze ludze ze od tych cwiczen cos zejdzie...
Nie można!!
lecz to jest koszmar bo zrobił mi sie cału palec spuchniety i w tym miejscu gdzie wrasta jest taka chocby skóra która narosła
Można sobie robić dobrze podczas okresu czy nie???????????????????????????????????????????????
http://allegro.pl/zielone-z-kokardka-american -eagle-12-43-44-i3112912321.html
guzik prawda-zazdroszczÄ™ jak cholera
Od poniedzialku chcialabym zaczac znowu chociaz 10 dniowa glodowke.Na razie od jutro zaczne okres przygotowawczy na sokach z warzywami i owocami.
szukam dziewczyny która przyjedzie do mnie do domu uzupełaniać tipsy i depilowac nóżki wodskiem!!
https://docs.google.com/forms/d/1se-RQYfKtBJt IFw-VoSqGhuXuRkYfgtK3hoZDR_BAy4/viewform?pli=1
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 22:28    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sligo i my  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!