Forum Sligo i my Strona Gwna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Za drugim i za każdym następnym razem jest już tak samo,

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Czw Kwi 10, 2014 21:43    Temat postu: Za drugim i za każdym następnym razem jest już tak samo, Odpowiedz z cytatem

Wiesz wyjechac za granice zeby d**y dawac za kase i pozniej ja oddawac to chyba nie tak fajnie.
sfinksem.nowaruda.pl
Fryzjer pokazał jaki kolor z tych włosów można uzyskać, jakie pasemka proponuje dołożyć. Od 5 m-cy nie jadam ziemniaków, pieczywa, makaronow, masła, niczego smazonego, nie pijam napoi gazowanych nie jadam jedzenia typu fast food.
Ponadto składniki te lepiej ze sobą współpracują np.
Warstwa ta zawęża średnicę jelita grubego i z czasem uniemożliwia organizmowi wchłanianie czegokolwiek poza produktami gnicia.
a co do hiv to jaka mądra dziewczyna kocha sie z nieznajomym bez zabezpieczenia (prezerwatywy) ??
Mimiiibea:
gggg czy Ty mieszkasz w stanach?

Nie kompromituj sie prosze sfalcujesz.mazowsze.pl A ja proponuje dla tych dziewczyn co jeszcze nie bardzo wtajemniczone w tajniki makijazu fajny artykul na poczatek
Zero skutku. U mnie to wygląda tak, że mój naturalny kolor włosków to blond ale jednak z wiekiem pociemniał i zrobił się ciemny blond. Witam wszystkich! Andzia32 ale trzymam rękę na pulsie i za każdym razem mówię sobie wtedy stanowcze \nie\ Powoli się wyciszam jeśli chodzi o myśli o jedzeniu i naprawdę zaczynam jeść jak normalny człowiek Jest coraz lepiej, waga powoli schodzi w dół, eh... seryjnie.waw.pl
np benetton, drogo ale mam sweterki i koszulki juz pare lat i nadal sa dobrej jakosci mimo, ze piore je w pralce. heeeeeehhhh moj kuzynka schudła 15 kg na diecie ryżowej o ile tak to można nazwać(przez 2 mies) jadła z jabłkami kilka razy dziennie i nic więcej i widziała efekty wiec jadla tylko to hhehe też bym tak zrobiła gdyby nie moja mama i jej obowiązkowe obiady buuuu powodzenia u mnie seks trwa conajmniej godzine (zanim on dojdzie ) i to tez nie jest najprzyjemnijesze Wyjscie z glodowki trwa tyle dni ile sama glodowka .Po 10-14 dniowej nalezaloby zrobic najpierw 3-4 dni na samych sokach ,w pierwszym dniu je rocienczajac pol na pol z woda. bo żyć im w moim domu a zwłaszcza w pokoju nad moim łózkiem nie dam!!! Obeszłam kilku lekarzy w Warszawie i żaden mnie nie zaskoczył tak dużą znajomością sztuki operacji plastycznej na twarzy.
O czym wogóle rozmawiacie?
Wedlug Islamu wszyscy niewierni ida do piekla.
czesc anilay, fajnie ze wrocilas
ichtiol laczysz z soda oczyszczona i przykladach po wczesniejszym namoczeniu na palca i tak przez 2 tyg
to chyba tyle, niby nie odkrylam ameryki, ale zawsze cos
wiele razy spotykalam na ulicy cale rodziny arabskie...
obiecalam mu i sobie ze nie bede wymiotowac ze wo;le przytyc i byc zdrowa niz zyc w ciaglym poczuciu winy

też poproszę info al19042gazeta.pl
sfiksowany.beskidy.pl
nie lape was wszystkich jestescie sipy!!!!!!!!!!!!!! Patrick Swayze, zagrał epizodyczną rolę w DD2 i ten film od razu okrzyknięto kolejną częścią Dirty Dancing.
W ciągu dnia jakoś leci ale wieczory są straszne!!!
szczerze Wam sie dziwie.
mniw denerwuje wodecki i tyszkiewicz- straszne lizusy..nie wiem co oni w tej Aleksandrze Kwasniewskiej widza..ale podliz na maxsa...a czasmi mowia na temat i od rzeczy...
to żywe istoty które też chcą żyć nie wolno ich poprostu zabijać bez sumienia i poczucia winy wyobraź sobie co czuje taki bezbronny pajączek ty jesteś przy nim olbrzymem gdy na niego patrzysz nie rusza się bo boi się że jak się ruszy to go zabijesz tak samo wszystkie inne zwierzęta robaki gady i tp pamiętaj każda istota chce żyć gdybym miała wybierać co zabić człowiek czy np gryzoń pies kot czy nawet pająk wybrała bym człowieka!!!
Najwazniejsze ze sa efekty.
Wyobraźcie sobie później wizytę u fryzjera...
tzn prawa i lewa strona jest jednakowa ?
Od kiedy zaczęłam stosować jedno i drugie jednocześnie - pozbyłam się problemu cellulitu.
Niezapomniane chwilę tylko z dobrym zapleczem.

MoĹźe droga ale jest jej tam duzo. serwy.waw.pl Zyczę powodzenia i nie zastanawiaj sie!!!
lepiej swojej ochocie nie ufać Julii Wyobrazilam sobie jak to wygladalo Witam wszystkich! 3. sfabularyzowal.ketrzyn.pl
tak bylo u mnie ale niewiem jak u innych . jutro mam wyniki Ca125... wiecie czy mozna je zrobic na koszt NFZ??? ja rowniz mam za soba obydwie wyzej wymieione choroby, ktorych nazwy nadal wywoluja u mnie dreszce. Czy to prawda? Przy kasie nie jestem a to jednak spory wydatek :/ Na ile mam szanse pozbycie sie mojej podłużnej 5 cm blizny? 1.
Pozdrawiam i zgory dziekuje
Ja na razie odpuściłam sobie tego typu zabiegi i postawiłam na taką pielegnacje http://www.nantes.pl/seria-lift.html Czasami to kwestia zle dobranego kremu pielęgnacyjnego.
jakie dupsko ????
wyjdzie?
Pozdrawiam
I bardzo dobrze ze tak sie dzieje bo najbardziej właśnie wkurzało mnie dawne podejście księży do żon alkoholików.
Gdzieś czytałam, chyba na kafeterii, że dziewczyna zrobiła sobie 7 zabiegów na pachy a ciagle poprawy nie bylo.

Salon obskurny ale nie nalezy sie zniechecac
sformalizowanego.rybnik.pl
Witam Chętnie pomogę początkującym osobom jeśli mają pytania dotyczące przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową (na tipsie i szablonie) oraz na tematy pokrewne (np. mieszkancow, z praca jak w calym zaglebiu - ciezko ale nieraz jak ktos ma szczescie ?
Ja miałam piaskowania, faktem jest to że musiłam oczyśćić ząbki ale warto jest to zrobić bo naprawde są bielsze i ładniejsze, kamień i osad powoduję wiele chorób, przede wszystkim zapalanie dziąseł i również słyszałam że efekt jest krótkotrwały, jak się już raz usunie to trzeba często korzystać z usług dentystycznych a najgorzej są narażone osoby palące
porażka, a w ogole wszystko mi sie wydawalo strasznie sztuczne,ta mila atmosfera taka jakby na sile...
btw.
Szukaj jakichś dobrych miejsc, poczytaj na forach, jakieś opinie....
To prawda ze nie odrazu znalazlam te prace, wczesniej pracowalam w 3 roznych innych firmach, zmieniajac zawsze po wynegocjowaniu coraz lepszych warunkow finansowych, ale w ciagu 3 lat udalo mi sie osiagnac dwa razy lepsze zarobki niz na poczatku, to moj malutki prywatny sukces.

nie mowie o sobie ale nie udawajmy takich swietoszków serwowala.waw.pl http://kosmetyczki.net/modules.php?name=Forum s&file=viewforum&f=9&sid=dba62231b7d547c8cd8f68d47f5e614f
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3726912& start=0 ALE JAK NARAZIE NIE ODSTAJE WRECZ PRZECIWNIE JEST MALA DZIURKA(KRATEREK) NAPIECIE JEST Z KAZDYM DNIEM CZY SIE NIE ROZEJDZIE ALE MAM NADIZJE ZE JUZ NABRALA OSTATECZNEGO KSZTAŁTU!!! I na skale swiatową Jestem Polką, a mój Narzeczony Brytyjczykiem. Proszę o poważne potraktowanie tematu. serwilizmu.waw.pl
pozdrawiam pozdrawiam marynarz... :] Wiem ze wogole nie uzywa sie kosmetykow ale czy opalanie parogodzinne nie powinno byc zabiezpieczone? uniewaznienie po kilku tygodniach dalej chodzilam z tymi odrostami baldzi sie wkorzalam jak podziwialam piekne zadbane wlosy moich kolezanek to ja taka glupia farbowalam wlosy na czarno!! Dobra dla osoby powyzej 180 cm , silnej ( bardziej mezczyzny lub kobiety zajmujacej sie tym profesjonalnie).
http://img9.imageshack.us/img9/3687/foto0152q .jpg
http://www.wcs.org.pl/index.php o tu masz przykład
przeczytajcie jeszcze dlaczego warto robic lewatywy ,co one daja ,a znajdzie sie odpowiedz dlaczego tak sie poprawia cera itp.
WIEC moje terminy oczekiwania wygladaja nieco inaczj niz u HANI...
3.
to sa jakieś bardzo eleganckie buty??:>
Cwicze prawie codziennie
Hi !!!
przynajmniej raz w tygodniu urządzamy sobie seks półdniowy i bardziej 'kwiecisty'...

Ja jestem po operacji miesaic i łasnie teraz chyba jest najbardziej czerwona.
sfajczysz.lomza.pl
M.M.
Witam wezystkie cycolinki!!
(podcinanie to koszt ok.
Będę wdzięczna za info.
melba12315@wp.pl
a co tam jest ciekawego?

a może wcale nie była w ciąży i dlatego wyjechali do jakiejś Nainibii? serwomechanizmach.waw.pl mam takie pytanie ztwardnial mi żel czy da sie cos zrobić zeby był jeszcze dobry
A czy sprawa zakonczyła sie pozytywnie? Co do samopoczucia Twojego to tak jest jak piszesz ,jest lepiej bo organizmowi nie pozwalasz sie przestawic ,uzywajac slodzik i kawe,a to ze w tym czasie nie dostarczasz zadnych skladnikow odzywczych tylko sama trucizne to naprawde nie jest dobre.Kiedy zacznie sie organizm przestawiac na spalanie zlogow i usuwanie trucizn wtedy samopoczucie juz nie jest takie dobre,ale wlasnie wtedy zaczyna sie odtruwanie , juz pisalam to ,ze glodowka wcale nie jest lekka,latwa i przyjemna ,a przynajmniej na pewnych etapach.Dlatego nie wiedzialam co zamierzasz i jaki ma cel to co robisz bo oczyszczaniem nie mozna tego nazwac.Stad przyszlo mi do glowy,ze moze chcesz tylko schudnac i w taki sposob ,ze wyeliminowalas jedzenie ,ale pozostawilas picie kawy i uzywanie slodzika.Tylko ta metoda jest bardzo szkodliwa dla Ciebie ,dla Twojego organizmu ,Jesli nie chcesz robic typowej glodowki zrob sobie np,dni na samych owocach ( bez bananow) lub na owocach i warzywach ( bez ziemniakow i straczkowych).To takze swietnie oczyszcza ,poprawi cere,schudniesz . a jeśli chodzi o biust to nigdy nie słyszałaś o stanikach typu PUSH UP? Pan doktor ginekolog przepisal hormony Chcialabym miec ciut większe . sfinksowy.olsztyn.pl
Dziala, bez dwoch zdan! Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie. Bylam w marcu, albo kwietniu u pani Basi w La Visage na Krowoderskich Zuchow (ktora wczesniej byla w Pure Diamond). Ile trzeba robić dziennie A6W bo nie wiem ile razy robić te ćwiczenie z góry dzięki za odpowiedź 20 listopada mam sesję zdjęciową urodzinową z okazji 30 lat i szukałam fryzjera Na tych forach to trudno obczaić czy to fryzjer pisze czy też osoba jakąś opinię ale dziś ciocia była w La Bell i była bardzo zadowolona więc też się chciałam zapisać ale niestety to 20 listopad i we wtorek salon jest zamknięty ale tylko teoretycznie bo zadzwoniłam i usłyszałam że jeśli będzie taka potrzeba to pani Olga przyjedzie specjalnie dla mnie a dziś zaproponowała mi próbną fryzurę Powiedziała że pomysłów ma wiele i na pewno będę zadowolona Ma taki optymistyczny głos że już sie nie mogę doczekać tego co zrobi z moimi włosami Ciocia jest zadowolona i tak coś mi się wydaje że i ja będę i w końcu znajdę swoją stałą fryzjerkę Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa Stosuje wode z oliwa, rumianek, siemienie lniane czasami wode z mydlem jak mam zaparcia.Kiedy plyn ostygnie do temp. Heh dobre
1,5 l z 1,5 łyzki soku z cytryny.
NOsiłabym ją teraz na wierzch, ale nie wiem, do czego mozna ją nosic?
Na zachodzie drozdzyca jest juz traktowana jako stan chorobowy jest mase ksiazek na ten temat.W polskim necie nie znalazlam ani jednej ksiazki i tylko 1 publikacje lekarza zajmujacego sie autyzmem u dzieci.
Po prostu rewelacja!
mam problem z moimi włosami, niby mam kręcone włosy ale strasznie mi się one nie podobają -są sianowate i matowe próbowałam wielu kosmetyków ale i tak za każdym razem wynik był ten sam- traciłam tylko pieniądze a obiecanego efektu nigdy nie było...
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Czw Kwi 10, 2014 21:43    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sligo i my  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!