|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 03:41 Temat postu: to bylam ja: |
|
|
W końcu trafiłam na lekarza który chyba się tym zajął.
sfatygowany.pruszkow.pl
Zaczynałam od 30 min.
\schudłaś?\ to od razu widzi się sens diety, ćwiczeń i meridii.
kupilem ta masc szalwiowa od Pana ca-mils tutaj:
zwlaszcza teraz jak jest cieplutko i praktycznie cale dnie spedzamy na dworzu
Stawiasz sobie jakis cel?
tylko spałybyście całymi dniami i nic nie robiły?
zdegustowana klientka
A wczoraj chcialam sobie kupic buty.
http://www.geocities.com/kozlowska6/1.jpg
Z żadnego koloru nie trzeba nigdy całkowicie rezygnować... sfinalizuje.kolobrzeg.pl Spokojnie chciałem się tylko dowiedzieć co nie co na razie nic nie planuję robić pierw popytam co i jak a potem może coś będę myślał.
Ja mam 5 gr węgli i nie mam ketozy. spoko dam rade. Jesli szukacie informacji własnie na temat mezoterapii i tego na jaki zabieg sie zdecydowac ja polecam ten artykuł żyć nie umierać Bula, gdzie się zapodziałaś? sfaluje.nysa.pl
Samej to troche brak motywacji... :/ a wiadomo Polak potrafi i sam sobie zrobi więc nie ma potrzeby leciec do kosmetyczki takie jest moje zdanie czyatałam duzo o kolczykach w brwi..kolo sobie sam zrobił..i później mu się rana nie goiła tylko się powiększała fuuuuj :/...a co do języka to moje kumpele sobie same przebiły i nic nie gadają, że cos nie teges..ale ja bym się na taki krok nie odwarzyła Grr...pozdro Ale to naprawdę mistrz (skusiły mnie informacje na jego temat, dyplomy, nagrody, odznaczenia), w dodatku dużo taniej niż w innych profesjonalnych salonach. Nawet moj facet nazywa mnie Michelin..... To wcale nie tak. a na obiad będzie zupa grzybowa z suszonych prawdziwków a czarne to nie za ciemne do takiej czerwonej sukienki?a o rodzaj butkow to mysle raczej nad sandalkami na szpilce,jakies delikatnie jak najmniej zasloniete,na paseczki.tylko co do koloru nie jestem przekonana:|
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index 2.html
tym sercem na niebie oddajesz mi siebie , tak tak cudnie razem żyć
no i pozostaje kwestia równomiernego rozprowadzenia.
prosz emi tylko napisac jak długo będę czekać na wizytę
Zajrzę wieczorkiem.
Mam 45 lat.Rok temu ukończyłam kurs fryzjerski refundowany z PUP i pracuję od roku w zawodzie,więc do Pani fryzjerki z siedmioletnim stażem odp.kieruję.Owszem,wszystko jest możliwe jeśli się tego pragnie niezależnie od wieku,więc proszę nie zniechęcać do realizacji marzeń.Mało tego...od fryzjerów doświadczonychwieloletnim stażem przychodzą do mnie klienci ratować włosy.Sama również poddałam się profesjonaliściez wieloletnim stażem zabiegowi i długo będę tego żałować .
Mi sie okres spoznia drugi dzien ale zrobilam jakis test dzisiaj i tylko jedna kreseczka
Za jego radą kiedy tylko poczuję lekki ból zaraz ma podkładać własnie taki wacik pod paznokiec ( a zdarza sie to sporadycznie) i mam spokój .
Ale po 1 tygodniu na wadze było 3kg mniej...
Przykry jest dzień operacji, bo człowiek najpierw czeka aż go zabiorą, a potem dochodzi do siebie.
sfilcuj.czest.pl
Nie miałaś zielonego pojęcia o jakimkolwiek lekarzu a teraz skutki swoją niewiedzę próbujesz zwalić na inych. Problem w tym, że mnie też nie jest z tym dobrze.
Typowy to jest jak wspomniałam kilka krostek, a nie kilkadziesiąt.
mój mail
przed terminem czego oczywiscie nie przeczuwalam.
az do 2008 roku.
Ten Twoj Turek,to nawet kolo prawdziwego Turka nie stal,trafilas na macho,ktory Turcje zna tylko z wakacji,a takie durne panienki,wyrywa na karnacje odziedziczona po rodzicach...siktir git!!!
1 kg.Ale to tak niby ma być poniewaz organizm juz sie w miare przyzwyczaił do Meridii i efekty zaczną być widoczne tak gdzieś za tydzień pod koniec drugiego miesiąc.A już całkiem fajnie będzie przy trzecim miesiącu dlatego lekarze nawet sami sugerują żeby stosować przynajmniej Meridię przez 3 miesiące.
5,5 tys.
Nie mam nic wspólnego z salonem. sezonuj.babia-gora.pl 1000zł, ale jak chcesz zrobić tylko jakąś jej część to na pewno będzie o wiele taniej Tyle wiem póki co ale dokształcam się bo myślę poważnie o tych moich pajączkach więc lasery mnie interesują
chetnie bym sciagnela ten kawalek ale nie bardzo moge go znalezc ani na necie ani w bear share ... Byłam osobiście u nich na badaniach. Obiecałam sobie, że posprzątam po kątach porzadnie. Pozdrawiam Niektorzy robili badania seryjke.waw.pl
a moze ja uzywam nie tej koncowki? najbardziej trendy są paznokcie ciemnoczerwone, bordowe, śliwkowe, czekoladowe i w odcieniu fuksji. http://www.zdrowe-nogi.pl/gabinety.php?woj=ma zowieckie Czy moge sie dowiedziec ile kosztuje taki aparat łącznie z całą opieką lekarską? Otwiera nam zaspana kobitka,po czym podłącza mnie pod ktg nA OK 5 MIN PO CZYM...ZNIKA!!!!!! Pozdrawiam Ania. Wagi chyba nie straciłam, ale może trochę mniej jem.
upup
Może to dlatego, że wystartowałam z niezbyt wysokiej wagi.
Dla tych, dla których powyższy sposób oczyszczania jelita grubego jest nie do przyjęcia proponowane są inne sposoby oczyszczania jelita grubego z zaznaczeniem, że nie są tak skuteczne jak lewatywa.
Mam prośbę.
Podobno jabłka wpływają na obniżenie poziomu cholesterolu.
ISTNA SLONINKA WIEPRZOWINKA!!!
3 m-ce to za krótko, żeby kogokolwiek poznać.
sfaldowany.bytom.pl
Regine
inaczej moze zdarzyc się tak iz dojdzie do zdrętwienia obu nóg później wszystkich inyych części ciała....
kurczak
no ale cóż, nie ma tolerancji, zrozumienia, najlepiej kogos wysmiac lub obrazic
oj ale aby poznac kogos w takim miejscu jak pociag, sklep czy las trzeba miec naprawde ogromnie duzo szczescia!
mi sie zdaje ze ma naturalne, taki wlasnie sukienki z dekoltem powikekszaja optycznie piersi
kupują je chyba na składach złomu.
gorzej, że jak jestem cały dzień poza domem to nie ma szans, żeby zupkę ze sobą wziąć
Fryzjerki pewnie od tego czasu się zmieniły wizualnie, ale jak pamiętam to jedna z nich, chyba Marcelina miała bardzo długie czarne włosy, niska i szczuplutka).
Mama 15-miesięcznej dziewczynki, cierpliwa,kochająca dzieci i dyspozycyjna z przyjemnością zorganizuje Malcom wspólny czas (najchętniej u siebie w domu przy ul. seryjnosc.waw.pl pOzdrawiam salon i dziekuję za pyszną kawkę.
Bo co to za sex jak ja pozniej po stosunku musze isc sie zaspokoic sam w lazience bo ona ma mnie gdzies. niesamowicie wyglądało jak mu żołnierze salutowali... Jego małżeństwo oraz ta zdrada to tylko przykrywka - był w końcu sam w tropikach, znaczy że jest gejem http://www.yasoda.pl , wiec jak bedziecie np na opolskim festiwalu to moge zasugerowac to miejsce. czy zesol ciesni nadgarstka mozna zdiagnozowac przez badanie usg????????????????? seterce.waw.pl
za tobą wciaż chodze bez przerwy uwodze juz prawie cię mam A i od urodzenia mam kręcone włosy blond...Swojego czasu chodziłam w intensywnie czerwonym odcieniu i wcale nie zepsuło Mi to włosów ani skrętu...Niestety zachciało Mi się wrócić do blondu i każdy doradzał Mi co innego więc w chwili irytacji użyłam dwóch rozjaśniaczy,spaliłam tylko wlosy i mam pomarańczowe.. 24.DHT featuring Edmee - Listen to your heart Najlepsze sa klamry VHO ktore zaklada sie u kosmetyczki (ale niewiele ich jest takze w mniejszych miastach moze nie byc ich wcale, np: Aaaa... Stracilam dla niego glowe. i eszcze do malgochy - teorie o ziemniakach i makaronach tez taka slyszalam (szczupla i piekna makaroniara - babcia Sofiia Loren).
Co do dr Lipskiego to miałyście zupełną racje lekarz ok jestem zadowolona umówił mnie juz wstepnie na cc 03.08 wcześniej bo dzidzia moze byc duza waży juz 3350 a jeszcze 3 tyg do termin z OM, poza tym mam umówioną jeszcze jedna wizyte przed cc na 30.07 i zapewne tego dnia wszystko sie wyklaruje.
Ćwiczę systematycznie trzeci tydzień i coś zaczyna się dziać.
Jeść mi się nie chcę, ale czuję się trochę słabo, posiedziałam na balkonie na słoneczku, wypiłam filiżankę herbatki bardzo słabej z odrobina cytryny, właczę sobie oliviera a o 18 idę na jogę.
to bardzo wazne...
Aga, mówimy o masturbacji podczas okresu, nie o seksie z partnerem.
Miłkowskiego 11A Kraków, owszem pan Klaudiusz bardzo jest czarujący i nie watpie ze wiele klientek wychodzi z jego salonu zadowolonych, i zauroczonych, ale sam jako tako malo uwagi poswieca klientce która akurat obsluguje, raczej dba o to by poswiecic wszystkim kobieta które akurat sa w salonie tyle samo uwagi i zawsze upiera się przy swojej koncepcjitak wiec ze mnie blondynki zrobil rudzielca z odcieniem kasztanu, przez dwa tygodnie mylam włosy codziennie i modliłam się żeby to g się wkoncu zmylo, usluga nie była tania jak na niecaly miesiąc trzymania się koloru!
wzięli mnie do golenia, lewatywę mi darowali z uwagi na nocne wypadki i kazali wejść na wagę - patrzę na to co pokazuje i okazało się że jakimś cudem schudłam 2 kilo w jeden dzień.
w zwiazku z tym mam pytanie -czy ktos, ktokolwiek slyszal o przypadku lecznia hipnoza bezsennosci?
Ja czasami nie wyrabiam, czuję że wariuje.
Niemozliwe zeby ona wazyla tyle samo, bo jest ode mnie o 7 cm wyzsza.
sfajcze.kutno.pl
hej dziewczyny ja tydzien temu podalam koloryzacji ktora polegala na wroceniu z czarnych farbowanych wlosow na blad.
i jaki jest koszt
Jestem z Wrocławia, 33 lata i prawdopodobnie przed rozwodem ( istnieje maleńka szansa na ocalenie).
Pozdrawiam
a ja sie da to wiecej-czemu nie....jak myslisz jest to mozliwe?
Włosy po umyciu są bardzo ładne (najczęściej myję je wieczorem) a rano to dosłownie we wszystkie strony i brzydko pokręcone!
Mc Dougalla, lepszym podejściem jest zachęcanie do diety bogatej w złożone węglowodany i ubogiej w tłuszcze.
no to smiaalutko -lec do sklepu i bierz co potrzebne - prawo i tak mozesz olac
Jeśli się nie mylę to właśnie wysokie miano IgM- świadczy o tym,że już od dawna masz toxo sfilmowany.ilawa.pl Ogólnie te masochistyczne ćwiczonka są bardzo przyjemne, wręcz relaksujące, po skończeniu serii człowiek od razu ma chęć na więcej Wczoraj próbowałam przekonać do nich moją mamę...niestety..wymiękła po 3 pierwszych powtórzeniach...i mówi do mnie...dobre te ćwiczenia, zmęczyłam się chyba jestem jakims fenomenem, bo się w ogóle nie męczę, tylko tętno nieco mi w górę skacze.
Wizualnie też nie widać, że urodził się z wodogłowiem. Może ktoś ma porównanie? PO_LA A JAK TOI U CIEBIE WYGLADAŁO? JA mam na 99% jestem pewna ze u mnie ok Witaj Maaadzik serwisowy.waw.pl
nie, tylko - jestem w trakcie kursu, czy umie pani pisać bezwzrokowo? Grubsi pacjenci powinni stosować dłuższe głodówki. Polecam! Miałam nadzieję, że na mnie też tak zadziała, bo ogólnie jestem powolna i leniwa, ale nie! fujjj włosy na klacie bleeeeeeeeeeeeeeeeee jak dla mnie totalna beznadzieja hmm moze 160 cm?
marynarz...
odmłodzić twarz mozna poprzez stosowanie witaminy C , moze byc kupne serum ,ok 50-60 zł ,albo wlasnorecznie zrobione albo zwykle krople z wit C dla dzieci np Juvit ,Cevikap ..
Potem jak zmniejszyłam jego ilość to było ok.
Pod koniec wrzesnia zaczyna padac snieg, a noce we wrzesniu sa juz z przymrozkami, wiec sama widzisz, ze pogoda szybko sie zmienia...
Musze zrobić jeszcze kilka badań i pewnie jak nie bedzie żadnych przeciwskazań i wyniki pozwola to poddam sie operacji właśnie u dr Barczyńskiego.
Ninja Witamy,
Macro,to szykuje sie u nas \Wielka Pardubicka\ w dniu porodu
Sama tego nie rozumiem.
Nie chcę też przesadzić i mieć kaczego dzioba :/ ale chyba te pontony się robią jak pacjentki przesadzają z ilością ostrzykiwań? |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 03:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|