|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 23:15 Temat postu: Mam męża, wspaniałego syna i przyjaciół. |
|
|
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i życzę powodzenie w dążeniu do wymarzonej sylwetki!
serwowan.waw.pl
A co do tych bólów brzucha to one mnie też dokuczają, takie charakterystyczne ciągnięcie, najgorsze jest to, że mam pracę stojącą i ten ból daje się szczególnie we znaki, na razie w pracy jeszcze nic nie mówiłam, po nowym roku powiem Nic na to nie poradzisz.
www.sharley.pl
U mnie jest OK jak jem zgodnie z zapotrzebowaniem - dużo, bo wówczas wiem, że dbam o siebie.
Witam,
Trzymam za Was kciuki!!
Po prostu jestem wysoka.
Uważajcie na fotoodmładzanie --- zgadzam sie !
Ja myślę, że często powody drętwienia są poważniejsze.
Mikołajskiej. sferofon.warmia.pl oj ty biedotko ty rzygac sie chce jak ciebie czytam.
a jak dobrac koło zamachowe do osoby??? Beata Bartelik - Sen na pogodne dni do tej pory wieczorami zawsze jadłam, więc pierwszy dzień wieczornego postu uważam za wielki sukces miałam też ćwiczyć, ale do tego to najtrudniej mi się zabrać 2 dzien to samo ale bez peelingu i algi slim zamieniam na algi z ginka czerwona , po godzinie zmywam i smaruje sie olejem z alg i spokoj, 3 dzien to samo co w pierwszym i td czasem zamieniam banke chinska na odkurzacz tylk z taka koncowka jak do kanap (zeby nie przylegala za scisle bo mozna spalic odkurzacz czasem masaz baka robie prze folie jeszcze jak mam algi, naprawde super skuteczne nie tylko na wage ale i cellulit DO FANKI GŁODÓWEK sfanatyzuje.opole.pl
NIC!!! Ale nie wiem czy nie lepiej (łatwiej i taniej) byłoby zacząć studia w Polsce i w trakcie się przenieść. to nie w Koranie piszę : halo, czy tu nie ma żadnej osoby,prowadzącej salon kosmetyczny? ). że Emilka się dzisiaj mało rusza albo Kasia mnie kopie częste usg ułatwiały lokalizację Moj kosztował 20 zł i wszytko OK .
To nie wybielanie!
co tym bardziej mi nie sprzyja.
Dołanczaj się do nas!!!
ciemny popielaty blond.
witajcie
Zaszłam w ciążę bez problemu, \za pierwzym razem - było super - miielismy dom i nic nam nie brakowalo, Poszłam do lekrza - potwierdzenie - jest Pani w ciąży 5 tydzien - druga wizytyta 9 tydzien SRDUSZKO JUZ NIE BIŁO -mysłałam że dotyczy to wszystkich tylko nie mnie i co TOKSOPLAZMOZA !!!!
sflaczejesz.podlasie.pl
a Ty izak naucz się używać polskiej czcionki Praca od pn.
jednak wydaje mi się, że liczy się przedewszystkim doświadczenie
Wiadomo, że jest obowiązek i to chyba jak najbardziej uzasadniony ale czy jest sens obstawiać wyższe składki, czy spokojnie można lawirować przy niższej granicy?
Mi nic nie leciało.
ale alternatywnie (wybierać jeden z nich danego dnia), nie przekraczając porcji rekomendowanych w nawiasach:
A czy drogie forumowiczki wiedzą, że nadawanie fikuśnych imion jest podświadomym zaspokajaniem własnych kompleksów?
Na głód pomaga wypicie kilku łyżek bardzo zimnej wody.
Boję się efektu JOJO, ostatnio kilka razy się odchudzałam, schudłam no i przytyłam 8 kg, teraz chodzę codziennie na siłownię, obwody mi powolutku maleją, ale waga stoi.
pełnotuste i półtuste sery żółte serwowala.waw.pl On wiedzial o moim problemie, wyciagnal mnie z tego, ale ...
Bardzo proszę o pomoc. Ok idę spać, bo północ wybiła. Idz na zdrowie i uroda. loreal do kręconych nie widziałam. 3 tygodni. seta.waw.pl
Mialam tez podany po operacji taki lek o nazwie Torecan,mial zahamowac haftowanie u mnie ale wiem ze jest tez na zawroty glowy.Takze mozesz zapytac o te lekarstwo lekarza co by poradzil. siemka wszystkim ja mam czternaście lat i kolczyka mam juz rok bardzo chciałam mieć tylko gorzej ze starymi,,bedziesz miała 18 lat bedziesz mogła robić co chcesz... itd. Verba-młode wilki 1 wyszlo mi na to ze on mi zrobil zdjecie jak leze rozbabrana, spocona na lozku..... wziął odp na siebie i przeprowadził kolejny bez opłat w terminie, który mi pasował. teraz jestem w trakcie @ nawet na smakolyki nie patrze tak sie zawzielam, na swieta sie odchamie potem znowu mż teraz tez @ mialam 3.05,a 20.05 mialam dwudniowe plamienie wlasnie brazowo-bezowe,takze po 1 tescie wiem,ze ciazy na 100%
HAHAHAHAHA mało tego zaskocze Was dziewczynki bo biore juz od razu 2 tabletki na dzień, czyli na śniadanko i kolacje.I nic !
kręglicka - 170cm - 53kg
moja siostra też się tam wybiera)
Wulgaryzmy jakimi się posługujesz z braku argumentów świadczą tylko o twoim prymitywiźmie przez małe t.
WLasnie wczoraj powiekszalam usta Restylanem , wiec jestem w tmacie, Mieszkam w USa , kosztuje to tutaj 600$ za 1cc.
Chcecie wyzdrowieć?
Było tam też zawsze dużo erasmusów - a erasmusi na pewno znają jakiś erasmusów z Polski - a ci z kolei jakiś Polskich studentów na uniwersytecie - i tak na pewno można kogoś nowego poznać
Hey.
U mnie to zależy od pory roku - zaczyna się jesienią, a kończy na wiosnę.
cos mi proponujecie?
serwitutow.waw.pl
do Thomas_26 Fuzjo, nie wiem czy jest czego zazdrościć.
Zmiana rozmiaru na prawidłowy „magicznie” sprawia, że pojawia się talia a Ty optycznie tracisz 10 kg, sama zobacz:
czy zadałaś sobie kiedyś to pytanie?
Szukasz meizitang?
najlepiej jezdzic na najmniejszym obciazeniu czyli zadnym to wtedy nie bedza ci miescie roznac tylko wysmukla ci sie piekne i szczuple uda !!!!!!!!!!!!!!!!!
i jestem bardzo zadowolona
Unikalnie podkreslaja moja dziewczeca (he-he) delikatnosc, wdziek, i subtelna urode...
http://www.estien.pl/glinka-czerwona-algi-p-1 5.html
pomóżcie może ma ktoś namiary gdzie są może wolne etaty dla położnych
I pij wode, sporo wody..
Jutro ide sie dowiedziec ,czy mnie na kurs wloskiego przyjma,ale mam obawy ,ze nie bo on juz dobiega konca.No a jesli tak to nie wiem czy sie zaklimatyzuje bo bede sama Zoltodziob.No ale zobaczymy jutro.
z Kobiet: sfaluje.nysa.pl czas ucieka a ja stoje w miejscu...
mi lekarz przepisal bromka od 1 dnia okresu ..... Dziś trafiłam na informacje, że NFZ refunduje niektóre operacje plastyczne, głównie właśnie po oparzeniach. Widze, ze sie pojawily nowe osobki i te, ktore kiedys sie pokazaly i zaraz zniknely... Uzywacie paskow sprawdzajacych czy organizm zaczal spalac tluszcze ? sfinalizowane.katowice.pl
Ja nadal jeszcze nic nie kupilam, narazie chodzę na aerobik- tam daję upust swojej energii. Miszkania i koszty utrzymania sa wysokie. Wzdety brzuch i ciezkosc jajnikow. Interpretacja wyników jest bardzo różna i ta choroba jest jeszcze za mało poznana.... i tak cię nie lubieeee....!!!!!! Firanki sie nie prasuje bo żólknie. czy ta fryzjerka z q10 p asia to ta z bytomia z absoluta, bo ja poszukuje jest superrrrr.wie ktos czy to ta sama fryzjerka!!!!!!
Tez znam taka co tuz przed porodem musiala zajarac i zaraz po.
- nie wiem
Po porodzie u dziecka przez rok należy seryjnie określać poziom przeciwciał IgG i IgM.
co daje im wysadzanie się dajmy na to w autobusach ???
Ja mam te tabletki przepisane na nadzerke z I grupa cytologi.
Gosiaczek,ja tez rok temu mialam problem z chlopakami.
sfinksem.nowaruda.pl
Prosze Was mysle ze jestescie ekspertami juz w postepowaniu z bliznami i w i ch leczeniu czy myslicie ze zabieg laserowy moze cos pomoc.?Pani doktor powiedziała mi ze bedzie koniecznych 4-8 zabiegów.w odstepei kazdy 1 miesiac.Czyli to potrwa troche.Jestem z Krakowa iwc bede miec to robione W Consensusie.tak sie nazywa to miejsce.Na razie jeszcze na zabieg sie nie umowilam .No bo sie boje ,ze bede chodzic czerwona.A ja przeciez musze chodzic na zajecia.Mysle ze zgłosze sie w czerwcu po zakonczeniu sesji.A własnie czy jesli ktoras z was miala zabieg.To potem po laserze nosila jakis opatrunek.?No bo napewno to miejsce jest jakies podraznione prawda?Wiem wydaje sie głupia gaska ale najlepiej spytac sie i podowiadywac od osob ktore juz to przeszly i maja za soba.Zdaje sobie jednak sprawe ze u jednych skora lepiej sie goi niz u innych.Błagam napiszcie mi cos ,doradzcie.poratujcie.wesprzyjcie.dziekuje wszystkim ktorzy do mnie pisza i ktorzy cos mi staraja sie doradzic .Jakby ktos z was chciała sie dowiedziec jak ta moja blizna wyglada to podajcie mi e.maila to przesle zdjecia.Aha wysylalam juz do kilku chirurgów moja fotke.Noi zdania sa podzielone.Jedni pisza ze dobry bedzie zabieg laserowy i nne mniej inwazyjne metody.A z koli inni pisza mi ze jesdynym wyjsciem jest ponowne wyciecie w celu stworzenie lepiej estetycznie blizny.Tylko boje sie ze oni to beda mnie potem ciac na Z lub W.A ja nie chce miec pod broda tych literek.Pomozcie mi blagam Was.Zawze dobre słowo ,czy tez prawda sa pomocne.Ciesze sie z waszych sukcesow ze nie macie szerokich blizn.Ze dbacie o nie i wam sie udaje.Nie zazdroszcze a ciesze sie wraz z Wami.Pozdrawiam wszystkich.To moj e-mail jakby ktos chciał napisac cos wiecej do mnie. Mam ptytanie..co ile musiecie myc wlosy??
Jak bede miała jakies informacje na ten temat to od razu napisze.
a u figury - koko i kaszmir, ta bije wszystkich na głowę.
odświerzam temat.
To jak to ze zaden polak to nie przystojny, no moze jak chcecie tak to kto z wamy bedzie sie kluczyl.
jakiego produktu ?
Ja bylam majac jakis 17 latek.
I wonna get love,I wonna get love...I wonna get love love love love.....,
życze Ci wielu życzliwych ludzi obok Ciebie, dużo szczerego usmiechu
simon birch,
Poszlam do Ambasady na czuja na masaz bo informacji na forach nie znalazlam a nie moglam juz wytrzymac z bolami w plecach.
Nie krytykujcie tylko zapodawajcie swoje własne linki. sestynie.waw.pl Wiez mi bo moja kumpela to sama robila.
witam, szukam piosenki w której były słowa stand up and(or) fight - na szczęście się to zmieniło. Dziś wypada pełnia, a jak ksieżyca przybywa, odchudzanie (organizm gromadzi wodę) jest trudniejsze. Pomocy NIE musisz przeglądać stron internetowych, sfeminizuje.skoczow.pl
Polecam na miłą odmianę! , już mu mąż wszystko polokował, szkoda że wcześniej tego nie zrobiliśmy. Głodzenie jedzeniem mam 183 cm wzrostu i nadwagę i nawet na ulicy od tych satraszych facetów słyszę no to to jest prawdziwa kobieta, ma czym oddychać i na czym siedziec a nie tak jak te kościste wieszaki dziewczyny pisza roznie ze lepie zaczac brac po okrese lub wczesnie i przerwac na czas krwawieni... Jest do tego fajny szampon http://www.handsomemen.pl/Tag ,Modelowanie%20w%C5%82os%C3%B3w.html wyrzucone pieniądze
poradzcie mi??
kogo możecie polecić w Krk?
Farbowane na ten kolor od dawna.
-odchudzanie z meridią
Josg Groban, You are loved
szczęście:
a mnie nie chodziło o domysły tylko o fakt, że gwiazdom sprawia wielką trudność przyznanie się do poprawienia czegokolwiek choć uważają to niby za coś normalnego
Po pierwsze czytajcie ulotki tam wszystko pisze, że początkowo może swędzieć, albo że po odstawieniu za szybko objawy mogą się nasilić. |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 23:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|