Forum Sligo i my Strona Gwna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

To nie tragedia!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Kwi 08, 2014 21:34    Temat postu: To nie tragedia! Odpowiedz z cytatem

Dobrze było dopóki brałam ketonal
sfaulujesz.slask.pl
witam, skończyłam brać Lidę dwa miesiące temu.
Pozdrawiam,
system składa się z trzech różnych herbatek:
Może ktoś ma doświadzenie albo wiedzę albo jedno i drugie by coś pomóc.
właśnie wróciłam ze szpitala i mam 3 mm szczęścia w brzuchu, co do tygodnia to lekarzom wychodzi drugi od zapłodnienia, mnie trzeci, a od ostatniej@ piąty Buziaki dla Was wielkie
Wnioskuję z Twoich wypowiedzi,że jeśli okres Twój trwa 7 dni i 7 dni po tym się kochałaś to generalnie szanse zajścia w ciążę są dość duże, ale różnie to bywa.
jestem z nich b.zadowolona, chociaż chciałabym zrobić z nimi coś innego.
A w ostatnich wypowiedziach...pan Adam ?
Przy tej szkieletowatej figurze!
Jestem zachwycona efektem moich piersi, choć efekt miał być widoczny dopiero po miesiącu.

Zupełnie nie wiem co się u niego dzieje, jak sobie radzi. sfabularyzowany.kobierzyce.pl To koszmar!!
sluchajcie!!te wlosy to kosmos!!!! OliOliwia- musisz to przeczekać- wymioty kiepska sprawa, ale mam nadzieję, że będziesz cierpieć coraz mniej. Kaczka http://polonia.wp.pl/country ,3,title,Brudna-prawda-o-Wloszech,wid,11233395,wiadomosc .html Ja też jestem umówiona na operacje biustu u dr Bromy, po tym co przeczytałam na tym forum mam mętlik w głowie. sfiksowac.augustow.pl
Potwierdzone i sprawdzone! Pomocy . Tak Brescia Dzieki! Blizny potwornie szpeciły, były okropnie upokarzające, były bardzo głębokie. Jakas ropa cieknie i wogole. a jak ktos ma potrzebe to niech powieksza usta bo czemu nie... Trzymam za siebie kciuki i za inne urzytkowniczki rowerka
W rezultacie leczono mnie na nerki.
na śniadanko 2 tekturki + na to plaster wędliny + jajo + np.
a o co chodzi no numer jedyny....
Regine
niezawiera narkotyków.
nie poddawaj sie i mow mu czesto o co Tobie chodzi bo musi w koncu zrozumiec ze chcesz seksu ale takie ktory by Cie ustatysfakcjonowal a nie 5 minutowego jakigos substytutu czegośtam, bo chyba seksem tego nie mozna nazwac.
czy niema ktos piosenki alibabki - radosc o poranku
ale nigdy nie byłam tak grubaska jak teraz!

Zwracajcie na to uwagę.
seryjnego.waw.pl
fajnie ci
Z doswiadczen innych wieloletnich fanow lewatyw wiem,ze nawet codzienne stosowanie lewatyw nie ma zadnych zlych wplywow na zdrowie.
tu pisałam
niestety jak sie wpieprza duzo i czesto i słodko i tłusto nawet najlepsze cwiczenia i zabiegi nie pomoga.
a feeeeeee
kapela brytyjska .w refrenie było właśnie tak over and over and over again, one też spiewały piosenkę SHOOG SHOOG .której też nie można usłyszeć nigdzie

Bo jesli bedziecie musialy dluzej zajmowac sie maluchami i nie bedziecie mialy pomyslu, co z nimi poczac, to moze sie to na was zemscic. sfilmowanie.gorlice.pl Trafilam do p.
Fakt ze dzieki tabeltkom, nie balam sie operacji. Też kiedyś już sporo na niej schudłam, wiec powracam do źródeł. Ja objawów wymienionych prze niektórych forumowiczów nie mam- a akcja z NOCNYMI KOSZAMRAMI to już w ogóle dla mnie szok totalny !!! Evolence to nowy wypełniacz kolagenowy. witam wszystkich... sfinksie.nysa.pl
Ja tam nie mam nic przeciwko, jak jest pająk a są naprawdę duże to próbuje je wypuścić na dwór często się udaję gdy jednak nie to zostawiam takiego niech sobie chodzi po domu a potem gdy go znajdę to go wypuszczę! Poza tym te kosmetyki TIGI... waga stoi wcale nie poszla w dol i zastanawiam sie czy kupowac dalej (mam mozliwosc zakupu po 1 listku - 15 tabl) drogie to jak jasna cholera, ale skoro efektu nie daje to ja juz sama nie wiem. Sumienie nie powstrzymuje Nas przed popełnianiem błędów, lecz nie pozwala cieszyć się nimi a czy nie jest to indywidualnością...mam np.bardzo pofaudowaną płytkę(alergia) i czy to n p nie wpłynie na rodzaj zakładanego paznokcia??? Z polskich tylko Janusz GajoS ! Pomocy!
Kitek a to nie jest tak że tobie to nic nie pasuje?
Nie wiem, czy pisałam ale w tamtym tyg.
A kto ci kaze czytac?
Ja robilam zabieg wlasnie w model medzie.........
Bliscy i oddaleni
now (..) we go now (..) with you with this ... glos bardzo podobny do SEAL'a ale przegladajac jego utwory nie znalazlam tego ;/ wiec licze na Wasza pomoc z gory dziekuje :* pozdroxy

Nie znam wloskiego i caly czas mi sie myli.
sfilcujesz.dlugoleka.pl
powodzenia zycze
CZEKAM
powodzenia dla wszystkich przyszłych mam!!
Tak ok.
Pozdrawiam
no ja tez mam bol lewego jajnika-chyba i podbrzusza.
Skoro tak lekarz przepisał to tak ma być, nie kazał przyjść do kontroli znaczy ze ma działac jak bedzie nadal cos nie tak to gnaj znów, muszą wam mówic co macie robic?
Więc to nie ma nic do rzeczy.
Brrr.....!!!

na drugi dzien po porodzie odwiedzil mnie moj doktor i gdy dowiedzial sie, ze urodzilam corke, juz wiecej do mnie nie zajrzal, widocznie bylo mu bardzo glupio sfingowany.malopolska.pl A czemu w ogóle myślisz o laserze?
Do Dominiki: niewidoczne ale odczuwalne. Jakby jej nie było. Kasik, ja mam tak samo. Przegladnęłam wszystkie oferty. sfalduje.czest.pl
Link z foto http://www.maxmodels.pl/fotografiaiwizaz.html dajcie dalej a on na to niby do kolegi : 4907176 Kancelaria - Zabiore Cie Mam prośbę. A chłopczyk bedzie Dominik Olivier.
no właśnie o budowę tu chodzi...ja jestem szczupła 172 wzrostu, 53kg wagi a w pasie mam 67cm
nie musze nikogo naganiac.
in.
Swoją drogą czy aż tak bardzo Ci mnie brakowało, że napisałaś do mnie niemal o północy??
dokad isc 2 pierwsze dni byly wielka niewiadoma, ale udalo sie 2 dni przenocowalm z Chlopakiem w drogim jak na moja kieszen hostelu, a potem juz w swoim przestronnym pokoiku ale radzilabym poszukac mieszkan przez internet juz w domu, bys miala jakies adresy, jakis punkt zaczepienia.
Jest takie światełko nadziei które utrzymuje mnie w wierze, że się ich kiedyś pozbędę.

Fajne,mądre i dające do myślenia teksty - warto posłuchać - dzięki Maja
setkami.waw.pl
Dziewczynko coś ci się pomieszało , nie wiem co robiła Hot Girl ale ja na pewno nie zrobiłabym czegoś takiego . Ćwiczę po 45min do 1h dziennie, piję dużo wody.
Torebkę ryżu podzielić na kilka porcji i do każdej dodać coś innego.
Po 20-tej fajny film, wiec chrupiemy paczkę snacków, popijając Coca - colą.
[15.03] 08:55 pijawka
ale calosc chudnie.
pozdrawiam
No i całe życie skazana jestem na włosy z grzywką (a na niej tona lakieru co by wiatr nie odsłonił mi blizny).
przepraszam miało być nie zgodze się

to nic mi nie będzie (1-3) - i tutaj wkracza ta psychiczna walka ze sobą, jak to - nie utyję od słodkiego, tłustego? sestynie.waw.pl Ja też schudłam...
amberr czyzby pielegniarka?? Witam, gdzie w Łodzi można wyrobić, podstemplować książeczkę zdrowia? wczoraj zakupiłam rower .. Ja brałam dopochwowo 2 razy dziennie przez 10 dni. Robią ci zastrzyk w palec i po sprawie. sfastryguj.podhale.pl
pozdrawiam mam pytanie nudzic sie bo szczera prawda Ja wam proponuję 6weidera Świetna seria ćwiczeń po którj mój brzuch zniknął Pozdrawiam Czy miesiąc byłby gdyby zaostała podpisana od 24.03 - 24.05? I moj problem polega na tym ze tłuszczyk głownie jest w okolicach pepka, do pepka jest w miare ok ale pod pepkiem to taka oponka hihi, nie moze jakas kosmiczna ale jak usiade to tego tłuszczyku jest.I co mam zrobic teraz miesnie brzucha mocne jak nie wiem co, cwicze na kazda patrie na dolne gorne boczne cwicze 8 min ABS i dodatkowe i nic moze powinnam reguralnie i wiecej ?
mam pytanko dotyczace tabletek dopochwowych np gynalign ....
Jednak moge ci udzielić kilka rad.
Jejku jestem pełna podziwu,od bardzo dawna staram się jeść zdrowo ale niestety nękają mnie kompulsy i często pakuję w siebie jedzenie które bardzo źle wpływa na moją cerę,po takiej sesji ze słodyczami ,kanapkami i to z jasnego chleba,itp mam całą twarz w pryszczach,później robię 2 tygodnie zdrowej diety i cera wraca do normy,głodówka jest jak najbardziej wskazana dla mnie,organizm mam tak zasyfiony że aż strach,cellulit,pryszcze,świadczą przecież o zanieczyszczeniu,jestem szczupłą nawet bardzo osóbką a nękają mnie takie dolegliwości i jestem przekonana że przez wieloletnią złą dietę,odkąd patrzę na to co jem mój stan się polepszył,ale jak już wspomniałam czasami mam napad i wcinam co popadnie a to odrazu odbija się na mnie,teraz wypowiedziałam wojnę kompulsom i złym nawykom żywieniowym,myślę że dobrym wstępem na nowej drodze żywieniowej będzie głodówka,tylko nie wiem czy wyrobię się przed świętami,dzisiaj już zacznę przygotowania,do środy będę jeść warzywa owoce i maślankę a od czwartku do niedzieli same warzywa po czym w poniedziałek przejdę na wodę którą będę pić przez 3 dni by w czwartek przejść na bulion warzywny a w wigilię zjeść gotowaną rybę a może jednak teraz odciążyć organizm i jeść 700 kcal do wigili (warzywa,owoce,maślanka) a głodówkę zrobić po świętach ?
Zginął nagle i mlodo.
Yaiya dasz radę !!!
W listopadzie mam isc na badanie stwierdzajace czy prolaktyna zmalala.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Kwi 08, 2014 21:34    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sligo i my  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!