Forum Sligo i my Strona Gwna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

A kto w 2 gra glowne role?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Kwi 08, 2014 19:23    Temat postu: A kto w 2 gra glowne role? Odpowiedz z cytatem

Tam fajne jest.
seryjce.waw.pl
Zapomniałam zapytać lekarza Pozdrawiam goraco!
CZY JEST KTOS Z TEGO MIASTA??JAK SIE ZYJE W DORTMUNDZIE, JAKIE TO MAISTO?CZY TRUDNO O PRACE?PROSZE O ODPOWIEDZI...
przepracowałam 4 m-ce a i tak najdłuzej ze wszystkich....
Siedzę sobie na porodówce po lewatywie na kibelku...
Ja nie- ale moja rodzina była i nie mogli się właśnie nadziwić, że on tak młodo wygląda a to starszy pan już.
Ja mam kolczyk w pępku od ok.

Niedawno bylo na delegacji w Bresci i zaoferowano mi prace. setery.waw.pl 10.
Lubię to miejsce bo mogę wszystko w jednym miejscu załatwić i mam pewność, że będzie to wykonane dobrze. jestem w trakcie 3 opakowania Qlairy i chyba naprawde ma dzialanie przeciwandrogenne bo a)wloski odrastają o wieeeeele wolniej (normalnie po tygodniu juz byly do wyrwania, teraz po 3 tygodniach dopiero zauwazylam ciemna kropke!), b)odrasta ich mniej - sadze ze to kwestia opóznionego procesu odrastania wlosów, ale tak czy inaczej z tych kilku (kolo 8 czy 9 moze, roznie rosły ) na prawej piersi zrobily sie 2 a na lewej po 3 tygodniach nie ma jeszcze nic, a bylo ich tez troche, wiec jak dla mnie efekt za-je-bis-ty. p[ozdrawiam Nie potrafie inaczej opisać, sorka No to teraz otwiera się większe menu serwowac.waw.pl
http://www.tyfinwallpapers.co.uk/image/lima17 .jpg Skad wzielyscie ten bigos i pomidory ? Napiszcie jaką metodę stosuje dr Broma podczas operacji nosa. hm.. Widać że to ta sama osoba pisze i to jeszcze o sobie!! I robiłam badania, rok temu prawie...ale...lekarze (a byłam u 3), mówią, że wyniki są ok i,że jestem zdrowa, nigdy nie byłam zarażona. Egipski szejk Ishaq Huwaini namawia dzihadystów do zabierania na targ niewolników „lupów wojennych, gdzie „sprzedaje sie niewolnice i konkubiny.
Dlaczego to mnie denerwuje, bo juz mam dosyc slyszec ze oni cos w sobie maja a my Polacy nic, wy macie problem, ja nie mam z dziewczynamy.
Fryzura na uroczystość weselną rozleciała sie po godzinie.Panie Sebastianie / właściciel salonu/ posadź Pan ta Panią za kontuarem i nie pozwalaj strzyc.
Moja mama ileś tam lat temu miala warzywniak.
Jestem zdziwiona tym co piszesz i jedyne czym moge to wytlumaczyc to chyba to ze Twoj organizm nie dobrze toleruje ciało obce jakim jest implant, bo nie wierze w wine doktora.
tak więc zyczę wam powodzenia, zmieniajcie nawyki i nie przejmujcie sie,jak ktoś tu wpadnie i zacznie was opieprzac ( tak było na naszym topiku o lidzie i M.) po sobie widzę,ze to naprawdę mozliwe-przestawic się na razowy chlebek i jogurty naturalne nawet do zupy dla całej rodzinki.
Nie nawidzę lata .Nie nawidzę swoich wielkich cycek.
he,he,he i bądz tu ciężarną i miej smaki wszyscy mają oko na Ciebie
No ale nic, przystapila do pielegnacji moich wlosw.
Czyli nie 2 krostki na krzyz przed okresem, a kilkadziesiąt.
Jestem poprostu pokoleniem Czarnobyla.Pozdrawiam , życze powodzenia

Mam kumpla w pracy, który zawsze mówił mi, że ludzie z waskimi ustami są złosliwi.
serwolatek.waw.pl
;***********
Mieszkali w Manitobie, czy ktos może ma kontakt do jakiegos \czerwonego krzyza\ lub cos w tym stylu w kanadzie?
Wy chcecie zmiejszać, a ja nie potrafię znaleźć niskiej dziewczyny z tak dużym biustem, a marzę o takiej!
oczywiscie chrypka jakbym stale byla przeziebiona .
Powoli zaczyna się wiosna, więc zacznę biegać, jednak na razie nie ma warunków u mnie.
Malwina to prawda, znam osoby którym Sedomix bardzo pomaga.

No wiecie,w sumie ja tez myslalam sn1000, a cc 1700,ale moja koleżanka zaplaciła w czerwcu za cc 1000zł bo miała jakieś kompikacje zdrowotne no i własnie ta cena mnie zdziwiła. sfiksuje.bialowieza.pl Jeszcze raz tyle i bede zadowolona u mnie najciezej zawsze ponizej 70zejsc potem juz z gorki
Hej FeBe, fajnie,ze dolanczas! Ale jednak mnie nie przekonuje, chyba bym się bała. a dopiero niedawno dostalam inf ze moja skarga zostala pozytywnie przyjeta i oficjalnie zawiadamiaja mnie ze sprawa jest w toku i mam czekac na oddzielny list z pytaniami i terminem przesluchania Zawsze pomoże za niską cenę. Hej witam wszystkich, tez mam aparat ilizarowa. sfinalizowano.klodzko.pl
Hej dziewczyny Wiem, że w sklepach takich jak Dora, Quelle czy Twój Sklep w Warszawie można kupić większe buty, ale - na litość - za jaką cenę??? ps. Do dziś bywam w tym mieście, tak mnie wciągnęło. niekoniecznie rockowa ale też może być klasyczna albo muzyka filmowa! W dzisiejszym \Dzienniku\ znalazłam oświadczenie firmy Szi-bo,ze jest jedynym importerem Li-da i Meizitang i że one są oryginALNE I MAJą POZYTYWNA OPINIE pOLSKIEGO cENTRUM bADAń I cERTYFIKACJI s.a. Na toxo leczę się już pół roku.
W którym tygodniu ciąży na USG na 100 % widac ze będą bliżniaki ???
Czy pracownik, który nie dostał podwyżki, mimo że 99% pracownikow firmy dostało jest zadowolony i chetny do działania?
Pozdro
ja tez palilam tylko nie w ciazy, ale po karmieniu znowu zaczelam,
nikola srola daj piź**iola - oto jak będą za nią wołać chłopaki
I gdzie takie cos się robi?
na kursach trzeba miec modelke a z tym może być problem.

Tak bardzo się ich boję, że nie jestem w stanie zabić sama potwora, chyba, że jest naprawdę mały.
sfaldowan.bieszczady.pl
Moja siostra nosi juz 2 rok i sobie chwali Pozdrawiam wszystkich serdecznie i jeszcze raz odradzam od podpisywania umowy z ta firma.
acha pod biustem mam na wydechu(aż oczy wyłażą) ściskając się metrem 86-87cm dzieki best bra za kawał dobrej roboty
Musisz trzymać się wody, niesłodzonej herbaty, czarnej kawy, niesłodzonych soków owocowych, soku żurawinowego i odtłuszczonego mleka.
mam znajomego , ktory tez bardzo boi sie pajakow .
Mam 26 lat, a czuję się na co najmniej 62.
Coś nie otwiera się ta stronka...Spróbuj wkleić ją jeszcze raz, albo napisz jakie to tworzywo
A jeszcze zapytam dziewczyny będące we wczesnej ciąży czy boli was może brzuch?
-itd itp...poczytaj sobie w int tam sa podobne pytania napewo ci pomoga..
j**nij siekiera .

wole miec takie nodi jak ona ona a nie byc desko z dwoma kilkami przy tak zwanej dupie..:/ hah. sfora.pruszkow.pl Ryszard, Gdańsk
Bulicks Tym razem tylko lekkie podcięcie i obcięcie grzywki, ale po Nowym Roku planuje drastyczne cięcie zobaczymy co z tego wyniknie Polopiryna zabila na swiecie ok. Chyba w tym całym piaskowaniu chodzi najbardziej o podjechanie pod szyjki - tam, gdzie rylcem się nie dało. Jeden listek miętowej orbitki ma aż 2 g. seterze.waw.pl
Piłam gorące piwo z sokiem z dzikiej róży... cwiczymy dalej, ale bedziemy mic piekne brzuszki Zacząłem brac magnez w kapsułkach i po dwóch dniach wszystkie objawy ustały. W sumie ćwiczyłam godzinkę.Podobno takie ćwiczenia są najbardziej efektywne. wiedzą czym jest ta choroba czy myslą ze tylko chodzi o rzyganie ? Wyliczamy dni płodne i robimy test aby mieć pewność że już po jajeczkowaniu. Candidaxx, skończ z tym całkowicie, póki nie zaszłaś zbyt daleko!
Nie wiem czego sukają u kobiet o połowę od siebie młodszych, ale mam już tego dość, bo nie lubię starszych panów co to powinni wnuczki bawić a nie za seks się brać, czy nie ma już fajnych, normalnych facetów do 30
ja kupilam 2 opakowania herbatki Slim Figura jeszcze w styczniu , kiedy wazylam 75-76 kg , ale znalazlam super diete i nie pilam jej a teraz waze 61 kg przy wzroscie 174 ale tak do 58 chciala bym dobic
Tokaj
Moja skóra promienieje, co na każdym kroku zauważają znajomi oraz rodzina.
Szklok, jak Ci tak dobrze idzie to poczekaj do pierwszego przelomu kwasniczego, wtedy organizm czerpie o wiele wiecej korzysci, bo przechodzi na odzywianie wewnetrzene i zabiera sie za stare smierci, a nie tylko za resztki w ukladzie pokarmowym Czesto przy tym odczuwa sie oslabienie, czy odwodnienie, troche uczucie jak na kacu i czesto on nastepuje pomiedzy 7-10dniem.
Kawałek papieru o którym nikt niczego nie wie na zachodzie.
Szlak mnie trafia gdy pomyślę, że takich jak ja jest tysiące i każda z nas słyszy, że tak musi być!
Nie rob tego na wlasna reke, nie daj sie skusic zadnym cudownym dietom i glodowka to ci tylko moze zaszkodzic.
to jest NIEMOZLIWE!!
oj, sporo by się uzbierało.

Ten zarzut uwazalam za dziwny, bo po pierwsze nigdy tak nie twierdzilam, a po drugie - forumowiczki zarzucaly mi wlasnie to, ze BEZPODSTAWNIE MIESZAM GO DO PARTANINY PROF.
sfilcowac.boleslawiec.pl
witam dziewczyny
I nie, nie chodzi o użalanie sie, zauważ, że piszę w 3 osobie, mnie też nie bola problemy innych, ale na pewno nie jestem obojętna temu.
chciałabym żebyś miała rację...
To jest normalna kolej rzeczy.
Niby rano czuję się lekko ale nie mam ketozy.
pozdrawiam
...czekamy na dalsze relacje!
--->Pim-pomie

Boli bardzo, czasem mam wrażenie że pali od środka. sfabrykujesz.katowice.pl Zdecyduj co wolisz podkreślić No i wybierz to w czym będziesz się czuła swobodnie, jeśli na codzień nie nosisz mini to nie polecam bo będziesz skupiać się bardziej na stroju niż na rozmowie pozdrawiam
Oserwuje wasze wypowiedzi i apropo tej szkoly tanca... Jakieś pół roku temy brałam Adipex no i przez tydzień było super ale potem przestał działać i miałam normalny apetyt. Gdyby Pani to zrobiła, zamiast wygrażać wszystkim i obrażać wszystkie osoby obecnie pracujące w Model Med śmiem twierdzić, że pozbyłaby się Pani swojego problemu. Aleksander,Koko Claire i Kashmir Amber - dzieci Katarzyny Figury Tak samo jak w drugim dniu + szynka, ser, 3 kromki pełnoziarnistego chleba + ryba na parze+surówka sfigmograf.zarow.pl
napisz prosze czy można okres przygotowawczy ograniczyc do paru dni. Ja miałam dziś pisakowanie. Jak narazie 3 dni to stosuje i widze ogromna poprawe. 6.Jaki kolor lubisz najbardziej? dla mnie tipsy to taneta!!kazdy wokol o tym trabi!!czy widzialyscie tispy u znanych aktorej prezenterek ????ja mam swoje dlugie i ldne paznokcie...az czasem niektorzy pytaja sie czy to szcztuczne....tipsy to TANDETA!!! DoktorOdchudzanie.pl Sibutramina najlepsza Prawde mówiąc, myślałam już ze się poddałaś..
Zdaniem dr.
Mysle ze najlepszym i najbardziej wiarygodnym zrodlem bedzie po prostu zadzwonienie do firmy ktora ubezpiecza meza i zadanie tego wlasnie pytania.
Dzięki Yaror pomogłeś trochę w prawdzie nie jest to dokładnie to ale już jest jakiś trop tamto śpiewał ktoś inny i było słychać dokładnie MICHAIŁ a tu nie wiadomo co dokładnie śpiewa i było w wolniejszej nucie.
Jakis gosc napisal, ze to dretwienie rak najprawdopodobniej spowodowane jest nadmiernym siedzeniem przed kompem
nie mogę tak w ciemno...
chciałam tipsy ale troche sie przestraszyłam zniszczonej płytki.
żal mi ciecie albo jakaś alicja jeszcze będą przezywali alicja w krainie czrów albo alicja gdzie zgóbiłaś zegarek z królikiemm.;pp hahha idio.a.
Borykam się z tym problemem od ok 5 l zebrałem bagaż doświatczeń , chętnie się nimi podziele bo wiem co to ból i nie przespane noce.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Kwi 08, 2014 19:23    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sligo i my  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!