Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

883).

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 27, 2014 08:07    Temat postu: 883). Odpowiedz z cytatem

Także radzę Wam wszystkim- biegiem do neurologa i wymuszać skierowania na rezonans, żeby jak najwięcej świństw wykluczyć i znaleźć jak najszybciej przyczynę tego problemu. sex anonse z tego nie latwo wyjść. pracujesz tam, uczysz sie...?
dziewczyny-im wiecej zupy jecie tym więcej chudniecie
Później mam bus wynajęty i jedziemy na PoloDance.
Od jakiegos czasu dziwnie siÄ™ czuje.
Musze przyznac,ze w piewrszych dniach faktycznie nie chialo mi sie jesc, ale pozniej to juz ten efekt tak nie dziala, musze troche wlozyć wysiłku aby nie zjesc wiecej.
a jest szklana i aż sie dziw że nie pękła.
Wszyscy, którzy tu zaglądacie przeczytajcie to co pisała Sunshine 7777 od 2008r.
czytałam cale forum i jestem przerażona tymi objawami i problemami związanymi z tymi tabletkami.
Dotychczas myślałam, że te nazwy znaczą to samo.
Swietny człowiek i lekarz,polecam naprawde.Prowadził moją ciąże,no i robił cc.Był na urlopie ale mimo to przyjechał do porodu.
A z pochwy wydzielała mi się wydzielina biało - szarego koloru nie zbyt przyjemnego zapachu.

Mam staĹ‚ego partnera seksualnego od półtora roku, wczeĹ›niej uzywalismy gumki lecz teraz zdecydowaĹ‚am siÄ™ na plastry. portal społecznościowy Lepiej sie szkolic w salonach ktore maja umowy z takimi warsztatami,czy pod okiem instruktora.np w weekendy w grupach 2,3 osobowych?

jAK już świadkowie zostaną wezwani to co dalej?czekać trzeba na wyrok?pewnie kolejne kilka lat?jak to wygląda? Ja dostałam znieczulenie 4 razy !!:/ Poniewaz nie działalo bo miałam taki stan zapalny ;/ Po 20 minutach czekanie chirurg powiedział ze nie ma na co czekac i zabrał sie do rwania . (ktoś pytał wyżej) Są większe, a przy tym wyglądają naturalnie, czyli wszystko tak jak chciałam Zapłaciłam 950zł. mierzac wychodzi ze mam 73 pod biustem, i tu sie zaczyna problem, 75 zbyt luzne, ogolnie za szeroki jest, a 70 jakby zbytnio zbliza piersi, tzn od zewnatrz (czyli od strony rak ) wrecz sie wbija, aha, miseczka a :/ czy 70 b moze rozwiazac ten problem? Caluje Kochane! seks oferty
Rano odkryłam, że na biurku został kawałek papieru toaletowego (narzędzie zbrodni) i była na nim kropka tego jadu(?) i strasznie śmierdziała. nie ma plotek, informacji w gazetach.Czyzby ich koniec? i z przekrzywioną dziurką ? mam prosbe, Jean Luis David A musi byc marynarka? Ustępują obrzęki (pojawia się wielomocz), po 6 tygodniach obniża się cholesterol (wzrasta HDL), spada OB (jeśli był wysoki), obniża się poziom krążących kompleksów immunologicznych.
Zjadłam już prawie dwa opakowania Luteiny ( brałam ją aby wywołać miesiączkę ) i ....
Miłego dnia wszystkim!!!!!
Jakie wraĹĽenia?
pozdrawiam
jak tam idzie (ja byłam ostatnio) ja postanowiłam przeznaczyc 3 cm blizny na doswiadczenie!!
Dzieci zabierajÄ… na noc na zyczenie i dokarmiajÄ… mlekiem Nan.
Mam jeszcze jedno pytanie czy wypadają wam włosy przy kompieli??
Poza tym większość z tych polskich pająków jest pod ochroną więc za zabicie takiego są spore kary!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 27, 2014 08:07    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: