|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 08:36 Temat postu: Z tymi cyckami to przesadzili, a ona teĹź jakoĹ tak nadmier |
|
|
I tak oto reczniki staly sie tematem do dyskusji.Bravo!Nie ma jak przewaga formy nad trescia!Zycze wszystkim debilom, siedzacym na tym topiku duzo szczescie w zyciu. ogloszenia towarzyskie Jak dĹugo bÄdziesz czekaÄ? Pozdrawiam
moj nic nie haĹasuje jest ciuchuteĹki
nio tak..a dobrze ze powiedziaĹaĹ o tym foteliku nie mialam pojÄcia Ĺźe za fotelem pasaĹźera jest najbezpieczniej...my pewnie zamontowalibyĹmy fotelik za kierowcÄ
..
Od godziny 12 do 13 lub nawet 14 tam siÄ NIE PRACUJE.
Ja wtedy mam wizyte konrolkÄ
, wiec sie wszystkie we trzy spikniemy, bo Olivia to samo Wszystkie trzy nawiedzimy BorowskÄ
we wtorek 11 czerwca
agnes,
W sumie tylko czuĹam jakieĹ obce ciaĹo w moim wĹasnym. portal społecznościowy Od trzech miesiecy zaopatrujÄ siÄ w sklepie fryzjerskim, postanowiĹam byÄ wierna jeden farbie (tej ktĂłrÄ
mnie fryzjerka ratowaĹa).
trend=treng - za szybko stukam w klawiaturke lepiej chyba jakas sculptra albo kwas hailuronowy jak na zmarszczki, taniej i bezpieczniej a jak szukasz adresow to poszukaj Widerkiewicza, dobry lekarz BiorÄ
c pod uwagÄ, Ĺźe muszÄ jeszcze czasem dĹşwignÄ
Ä mojÄ
14-15 kg cĂłrÄ oraz 8-9 kg synka, nie uwaĹźam, Ĺźeby byĹo to coĹ nadzwyczajnego. AKURAT PRZED TERMINEN OPERACJI MNIEE DOPADĹO Tak. portal społecznościowy
Dlatego podjÄĹam decyzjÄ o pĂłjĹciu na zabieg. Wszystko dawaĹo tylko chwilowy efekt, faktycznie dopiero po trychologii i dobraniu odpowiednich preparatĂłw do mojej skĂłry gĹowy wĹosy przestaĹy wypadaÄ. Bo co ,jak grube to kalekie i nie wolno dokuczaÄ, bo szczupĹe to normalne to juz moĹźna sie poĹmiaÄ? i rano jak si ekreca jest fajnie nawet, ale potem w ciagu dnia oklapuja i mokre dĹownie jakby nie chcialy dzialac na nie bo jakby sie obciaĹźaĹy i nawet potrafia sie rozprostowywac wtedy - zauwazylam to w pracy :/ takze oklapuja. Hej Kobietki mixsaj jest super to mĂłj towarzysz w kuchni JA ZGODZILABYM SIE Z WYPOWIEDZIA TEGO GOSCIA ,KTORY NAPISAĹ ZE TO MOZE BYC OD KOMPUTERA,JA MAM TO SAMO DRETWIEJA MI PALCE PRZY LEWEJ RÄCE,BOL NIE DO WYTRZYMANIA-KOSZMAR I ZAUWAZYLAM ODKAD ZACZELAM KORZYSTAC Z KOMPUTERA ZACZEĹY DRETWIEC,PALEC SERDECZNY I MAĹY JUZ MAM NIEDOWĹAD MAM PROBLEMY ZEBY COS UTRZYMAC W LEWEJ RECE,BYC MOZE TO WSZYSTKO JEST OD KREGOSĹUPA,ALE U MNIE ZACZEĹO SIE ODKAD ZACZEĹAM SIEDAC DO KOMPUTERA
Tak bardzo siÄ ich bojÄ, Ĺźe nie jestem w stanie zabiÄ sama potwora, chyba, Ĺźe jest naprawdÄ maĹy.
W tradycyjnych warunkach,moĹźe nie zawsze ale czesto sie zdarza ze pacjentka
Czy ty widziosz podobieĹstwo zachowaĹ.?
Studio Urody Glamour, Tel.
I tez mi z nim Ĺşle...
Bardzo dziÄkujÄ za kaĹźdÄ
radÄ.
Od wrzeĹnia wyjeĹźdĹźam na staĹe do kraju szczupĹych ludzi i nie chce byÄ postrzegana jak wieloryb. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 08:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |