Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

dzieki za odp.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 07:35    Temat postu: dzieki za odp. Odpowiedz z cytatem

tak to czytam i wszystkie historie przypominaja mi moją - drętwienie rąk w dzień i w nocy, ból kończyn, wielomiesięczne szukanie przyczyny, doszukiwanie sie róznych straszych chorób, wizyty u róznych specjalistów, rezonanse, badania itd... sex anonse Mysza A Ty na pewno dojedziesz te swoje 70 km. ja nie radzę tak się cieszyć z tych 4 miesięcy, bo to jest tak książkowo...praktyka to podobno co innego...
moĹĽe kogoĹ› polecacie?
Życzę polepszenia...
Tyle czasu chodzę nad nim i zastanawiam się jak to zrobić, żeby mnie nie zaatakował, żeby przypadkiem go nie dotknąć, albo, żeby mi na głowę nie spadł.
Dla mnie osobiście to byłby koszmar sie tak obudzić..
Jeżeli nie widzisz efektu to poproś o lekarza, aby zrobił Ci zdjęcia teraz - po miesiącu i oboje porównajcie czy widzisz efekt - być może pierwszy raz było wstrzyknięte zbyt mało preparatu.

Październik był anonse erotyczne kupiłam dzisiaj orbitreka od znajomego.

Lewatywę robię z wody i soku z cytryny. Czytaj etykietki w sklepach. Od jakiegos czasu wkładam watki pod paznokieć i to mu pomaga, tzn. Pij co najmniej 8 szklanek dziennie. TSH z krwi i wybrać się do endokrynologa. sex anonse
a ja ze dala bym 100 000, ( no nie jej, ale za taka milosc ...) - hmm... Trzeba się cieszyć i przypomnieć sobie czasy beztroskiego dzieciństwa szydzili z moich obaw o zdrowie tylko dlatego ,że miałam wymieszane objawy z nadczynności tarczycy i kilka z niedoczynnośći czyli : jest to sprzęt made in china i były kłopoty ze złożeniem bo jedna ważna śróba była wadliwa. - osoby, które chcą zadbać o siebie i naprawić błędy sprzed lat - czyli przywrócić skórze dawny blask, jędrność, gładkość i świeżość - zwłaszcza osoby, które miały kiedyś trądzik, albo nadużywały kąpieli słonecznych czy też paliły papierosy. gdzie mam kupić kartę do takiego telefonu i czy trzeba ściągnąć simloka? zapraszam na stronę, gdzie jest demo, kontakt oraz galeria
3 latach, nic nie pomagalo, zupelnie nic,do psychologa to juz mi sie chodzic nie chcialo bo od niego wychodzilam w jeszcze wiekszym dolku:| az wreszcie dostalam leki(bralam bioxetin), po 2 miesiacach przeszlo jak reka odjal i nie wymiotuje juz ponad rok
z podniesiem grosza przy kasie w supermarkecie, zapięciem guzika w koszuli, czy nie wspomnę już o nałożeniu kremu na twarz.
wiec nie wiem nad czym ty narzekasz !!!
Każdy ma swoje upodobania mnie tam na wełnowcu nic nie zachwyciło.
Nie jestem rasistka,nie mam do nikogo uprzedzen,ale zachowanie wielu z nich jest przerazajace.
Mam 38 lat 170 cm i 75 ĹĽywej wagi.
liżemy sb nawzajem c*pki wkładamy coś do niej i szybko r****my.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 07:35    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: