|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 06:24 Temat postu: Po 10 dniowej sa takie zmiany ,ze organizm naprawde zaczyna |
|
|
Bambi... adwokat kraków jak zdÄ
Ĺźysz później zauwaĹźyÄ, co 3.
MogĹabym tych dwĂłch proszkĂłw, wczoraj i dziĹ nie braÄ, bo bĂłl byĹ juĹź znoĹny, ale jakoĹ milej byĹo go wcale nie odczuwaÄ
WeszĹam trochÄ nieĹmiaĹo, wystrĂłj wskazywaĹ na bardzo luksusowy salon.
a gwaizda z niej taka jak ze mnie matka teresa.
Trzy parcia i urodzilam.
Bo nie lubimy muzulmanow?
Nie chce wydawaÄ teĹź duĹźo kasy na dekoloryzacjÄ, to ile w koĹcu mnie to wszystko bÄdzie kosztowaÄ..
lek ten dziaĹa miejscowo i zwalcza drobnoustroje, ktĂłre i tak znajdujÄ
siÄ wszÄdzie w otaczajÄ
cym nas Ĺrodowisku
1-2 tygodni przed zaczÄciem spoĹźywania slim figury!!
Ciao a tutti sex anonse Ten ojciec mojego kolegi uniknal takiej operacji wlasnie dzieki tej mongolce ktora wydluzyla mu ta noge oraz dzieki zastrzykom Hyalganu ktore przywrocily prawidlowy sklad plynu stawowego i do dzisiaj normalnie chodzi a nawet jezdzi na rowerze a ma juz tez prawie 70 lat.
2 dzien za mna hehe jakos sie trzymam choc dzisiaj ugryzlam sobie kawalek RBUZA.. Po co nadawac nie polskie imona skoro mieszkamy w Polsce? Aha sĹyszaĹam ze te kobietki co nie rodziĹy to lepiej jÄ
zamraĹźaÄ niĹź wypalaÄ. odzywek sie boje stosowac wtenczas bo w ogole nie wiem co juz bedzie. Ja jak bylam we wtorek na wizycie, to przyjmowal mnie Orzechowski sex anonse
Tak i ja i moj maz. Polecam bardzo. to podobno faceci tyjÄ
po Ĺlubie nie rob tego to najgorsze co moze byc bo wtedy spowalnia sie metabolizm. Jestem bardzo Ĺadnie obcieta i mam na prawde niepowtarzalny kolor. ;P Ale tak na powaznie, to ja sie z nim zgadzam, zwlaszcza w takiej sytuacji jak nasze, gdzie jedna polowka pochodzi z innego kraju. Total:
witam!!!!
CzujÄ siÄ samotna , chyba brakuje mi typowych babskich spotkaĹ , pomarudzenia sobie i pochichrania z byle czego przy lamce wina lub kuflu piwa.
Rozumiem Kamciu....
A te inne czarne ( te krotkonogie, ale z grubszymi nozkami i te dlugonogie z malenkim brzuszkiem sa spoko)
chic- good times
\Poczekaj troche i sama sie przekonasz\.
Jak to do cholery leczyÄ?
PO PROCESIE LUDZIE WALCZÄCY O STWIERDZENIE NIEWAĹťNOĹCI JUĹť NIGDY NIE SÄ TACY SAMI, JAK PRZED PROCESEM, WIELU Z NICH NIE RADZI SOBIE, WIELU SZUKA POMOCY U TERAPEUTĂW, BO WIERZÄ,ĹťE NIC ZĹEGO NIE ZROBILI, A JEDNAK POMIMO WSZYSTKO SÄ KARANI - TO BRAKIEM MOĹťLIWOĹCI PRZYSTÄPOWANIA DO KOMUNII, TO OCENÄ LUDZI POSTRONNYCH. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 06:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |