Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Po 10 dniowej sa takie zmiany ,ze organizm naprawde zaczyna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 06:24    Temat postu: Po 10 dniowej sa takie zmiany ,ze organizm naprawde zaczyna Odpowiedz z cytatem

Bambi... adwokat kraków jak zdążysz później zauwaĹźyć, co 3.
Mogłabym tych dwóch proszków, wczoraj i dziś nie brać, bo ból był już znośny, ale jakoś milej było go wcale nie odczuwać
Weszłam trochę nieśmiało, wystrój wskazywał na bardzo luksusowy salon.
a gwaizda z niej taka jak ze mnie matka teresa.
Trzy parcia i urodzilam.
Bo nie lubimy muzulmanow?
Nie chce wydawać też dużo kasy na dekoloryzację, to ile w końcu mnie to wszystko będzie kosztować..
lek ten działa miejscowo i zwalcza drobnoustroje, które i tak znajdują się wszędzie w otaczającym nas środowisku
1-2 tygodni przed zaczęciem spożywania slim figury!!

Ciao a tutti sex anonse Ten ojciec mojego kolegi uniknal takiej operacji wlasnie dzieki tej mongolce ktora wydluzyla mu ta noge oraz dzieki zastrzykom Hyalganu ktore przywrocily prawidlowy sklad plynu stawowego i do dzisiaj normalnie chodzi a nawet jezdzi na rowerze a ma juz tez prawie 70 lat.

2 dzien za mna hehe jakos sie trzymam choc dzisiaj ugryzlam sobie kawalek RBUZA.. Po co nadawac nie polskie imona skoro mieszkamy w Polsce? Aha słyszałam ze te kobietki co nie rodziły to lepiej ją zamrażać niż wypalać. odzywek sie boje stosowac wtenczas bo w ogole nie wiem co juz bedzie. Ja jak bylam we wtorek na wizycie, to przyjmowal mnie Orzechowski sex anonse
Tak i ja i moj maz. Polecam bardzo. to podobno faceci tyją po ślubie nie rob tego to najgorsze co moze byc bo wtedy spowalnia sie metabolizm. Jestem bardzo ładnie obcieta i mam na prawde niepowtarzalny kolor. ;P Ale tak na powaznie, to ja sie z nim zgadzam, zwlaszcza w takiej sytuacji jak nasze, gdzie jedna polowka pochodzi z innego kraju. Total:
witam!!!!
Czuję się samotna , chyba brakuje mi typowych babskich spotkań , pomarudzenia sobie i pochichrania z byle czego przy lamce wina lub kuflu piwa.
Rozumiem Kamciu....
A te inne czarne ( te krotkonogie, ale z grubszymi nozkami i te dlugonogie z malenkim brzuszkiem sa spoko)
chic- good times
\Poczekaj troche i sama sie przekonasz\.
Jak to do cholery leczyć?
PO PROCESIE LUDZIE WALCZĄCY O STWIERDZENIE NIEWAŻNOŚCI JUŻ NIGDY NIE SĄ TACY SAMI, JAK PRZED PROCESEM, WIELU Z NICH NIE RADZI SOBIE, WIELU SZUKA POMOCY U TERAPEUTÓW, BO WIERZĄ,ŻE NIC ZŁEGO NIE ZROBILI, A JEDNAK POMIMO WSZYSTKO SĄ KARANI - TO BRAKIEM MOŻLIWOŚCI PRZYSTĘPOWANIA DO KOMUNII, TO OCENĄ LUDZI POSTRONNYCH.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 06:24    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: