|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 05:46 Temat postu: Witajcie! |
|
|
Jak wsuwasz kanke do pupy, warto przec jakbys chciala kupe zrobic. sex anonse spróbujcie kremów odchudzających antycellulit, w sumie to tkanka tłuszczowa, powinno pomóc, tylko długo trzeba by chyba używać jak lekarz zapytał czy boli powiedziałam przy poruszaniu i stwierdził że to normalka ale czy tak jest...
W dzienniczku już ma mnustwo uwag , nie chce się uczyć.
.....
Moze zamiescisz swoja fotke w nich np.
Witam.
Pozdrawiam
Niektorzy robili badania
Zeus zaszalał...
cześc wam dziewczynki
oczywiscie uslysze 1 slowo: portal społecznościowy swietny temat, ubawilam sie czytajac wasze przygody ja tez nie cierpie pajakow, takiego malego to jeszcze sprzatne sama, ale te wlochate potwory..ratunku!
chce iść zrobić sobie kolor lecz obawiam sie ĹĽe albo siÄ™ spalÄ… na dobre albo koĹ„cĂłwki bÄ™dÄ… bardzo ale to bardzo suche. rzeczywiĹ›cie wzieli takie ĹĽeby sie jak najmniej narobić... Do dziĹ› bywam w tym mieĹ›cie, tak mnie wciÄ…gnęło. granica), na USG nie byĹ‚o widać jajnika z torbielÄ… (jajnik przesunoĹ‚ siÄ™ za macicÄ™). A mi wystarczyĹ‚y same spacery z dzieciakami i do tego tabletki odchudzajÄ…ce Forever Slim i juĹĽ schudĹ‚am 9 kilogramĂłw po miesiÄ…cu Mam coraz wiÄ™cej siĹ‚y to i moĹĽe skuszÄ™ siÄ™ na wiÄ™cej aktywnoĹ›ci fizyczne aczkolwiek nie wiem czy na orbitreku bo to nie mĂłj i teĹĽ nie wiem jak z dzieciakami siÄ™ uporam aby daĹ‚y mi chwile bo tak mnie polubiĹ‚y ĹĽe nie odstÄ™pujÄ… mnie na krok adwokat kraków
uuu chyba popelnilam gafe odczytalam ze chodzi o ciemnozloty a nie o żółća to zmienia postać rzeczy.Zatem jeszcze raz .. Cześć dziewczyny Witam wszystkich. muszę powiedzieć ze jak na dzisiejsze czasy to całkiem rozsądna cena. nie sądzę Kiedy był czas kiey nie było klientów i podpytywałyśmy np o mieszanie kolorów itp. U nas jest akurat koncert Big Cyc.
Nie zastanawiaj się nad tym jak jego ratować, tylko walcz o siebie!
Polecam wszystkim ten rodzaj znieczulenia.
cos ze smolika jesio no chyba tyle
Polki to szybko sie starzeja no ale nie wszystkie rzecz jasna i tu wyjatki mozna znalezc ;D
Kousmine pisze:
jestem bardzo blada, cera umarlaka po prostu
Sposobow podrywania jest duzo, inteligentna kobieta to od razu wyczuje, i wybiera, ty masz problem bo myslisz ze jestes inteligentna bo myslenie masz dosyc prosta ale jestes naiwna do konca. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 05:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |