|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 05:09 Temat postu: Na wynikach nic nie pisze + bÄ
dĹş - . |
|
|
Tik tak - witaj!! portal społecznościowy A w lecie przy 35 stopniowych upalach jestem jedyna osoba, ktora tak dobrze sie czuje w tym cieple! 23.NajwiÄksza niespodzianka/najlepszy prezent od Kingi..
Ta klinika w tej chwili ma podpisanÄ
umowÄ z NFZ i jak pisze nawet na ich stronie porody sÄ
refundowane.
kobitki zaczynam przygode z tipsami.chce sobie zrobic (pierwszy raz) na co zwrocic uwage?
Dla odmiany facet napisze...
Alicecooper, dziÄkujÄ za odpowiedĹş.TĹumaczÄ sobie, Ĺźe to juĹź koniec i napewno nie odpiszÄ...jednak chodzi mi po gĹowie, ale wiem, Ĺźe to nie ma przyszĹoĹci...Nie wie juĹź w jaki sposĂłb ma mnie zdobyÄ, to prosi, Ĺźebym mu kupila Ĺrodek na komary, potem pisze, zebym wziÄla Jego rzeczy do prania, albo Ĺźebym mu ugotowaĹa obiad....(to sÄ
Ĺźarty w Jego wykonaniu - ktĂłrych ja czasami nie rozumiem...).
Mam mega przyklapniÄte wĹosy i potrzebujÄ pomocy Czy ktĂłraĹ z Was byĹa w salonie na ul.
DziÄki za poprawienie
Na razie tyle. sex anonse Zobaczcie towww.makijaz.radom.pl i co powiece?
Przewracam siÄ do godĹş. Blondyneczce na pierwszy rzut oka faktycznie nic nie brakowaĹo, jedynie jak siÄ uĹmiechnÄĹa to poracha normalnie PowiedziaĹabym, Ĺźe jÄ
lekko poprawili, a nie dokonali metamorfozy, bo ona sama w sobie byĹa Ĺadna (co nawet Ewa Minge potwierdziĹa). kobietki i mezczyzni tez jest tak u Was ? Dzien przed dobrze jest wieczorem wypic jakas herbate ziolowa na przeczyszczenie albo cos w formie tabletki zazyc zeby rano zaczac z oproznionym zoladkiem ,ale to nic nie ma wspolnego z zaprzestaniem wykonywania lewatyw na glodowce.One sa konieczne.Ich czestotliwosc ustala sie w zaleznosci od stopnia czystosci wyplukanej wody i naszego samopoczucia czyli jesli jest ciagle zabrudzona woda to nawet robimy 2-3 dziennie i tak samo jesli samopoczucie jest nie najlepsze albo sa wysypki na skorze ,to przyspieszy oczyszczanie .Krew nie bedzie wchlaniala toksyn z jelit w takich ilosciach jak by to mialo miejsce przy rzadko wykonywanej lewatywie.Jesli samopoczucie jest dobre ,a woda w miare czysta to wystarczy co dwa dni zrobic jedna dziennie. W spoleczenstwie istnieje archetyp ze jesli tyje to je sie duzo co nie musi byc prawda mase ludzi ma tak zmasakrowany dietami metabolizm ze nie chudna przy 600-700kal dziennie.Organizm automatycznie wchodzi w stan glodu i dowidzenia. ogloszenia towarzyskie
no cóş... Tak piszÄ
na forum bardziej doĹwiadczone osoby. no cĂłz artysci no i Figura -tez przegiÄĹa,natomiast bardzo podobaja mi sie imiona Pola i Iga ale bol kazdy odczuwa inaczej, bo kazdy ma inny prĂłg odczuwania bolu!! Hej Dziewczyny MK gratulujÄ bardzo mnĂłstwo ludzi to przechodzi, a media zaraz robiÄ
z Dody paralityka...
Nie chce wymawiac tego slowa.......sm.....stwardnienie rozsiane.
Zgiecie w kolanie mam ok 40
CzeĹÄ wam.
[15.03] 11:20 ARRAKIS
;-( ....wystarczyĹo ze zjadĹam hot doga ..
koloryzacja ta polegala na tym;pierwszy etap to nalozenie joanny rozjasniacza plus woda utleniona 10,5% trzymalam przez 25min poniewaz za bardzo mi sie grzaly potem plukanie suszenie i kolejny raz nalozenie rozjasniacza tej samej receptury przez 35min.rezultat to jasny rudy.teraz za ok.3 tygodni ide do poprawki znowu bede miec rozjasniane tylko o slabszej mocy i w ten sposob w krotkim czasie powracam do upragnionego bladu!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 05:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |