|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 02:38 Temat postu: witaj - organizm czlowieka jest tak skomplikowany - ze czasa |
|
|
Korzuchowska - przede wszystkim ona ma strasznie dziecinny i infantylny gĹ‚osik i styl bycia. seks ogłoszenia Tak wiÄ™c powoli juĹĽ zaczynam mieć dość tego czytania etykiet liczenia, bo skoro nic mi nie daje tak maĹ‚o wÄ™gli i juĹĽ nie chudnÄ™, to dieta staĹ‚a siÄ™ sposobem odĹĽywiania. Antybiotyki prawie zawsze przy infekcji poniewaz ciezko przechodze ataki.
dziwi mnie wybór tych 16 kobiet spośród setek tysięcy zgłoszonych - ta blondynka co była w pierwszym odcinku lub też ta policjantka ostatnio wcale nie były jakieś potwornie brzydkie - ta blodnynka była nawet dość ładna tylko ten nos miała wystający więc nie sądze że były one najbrzydsze spośród tych setek tysięcy
Ja mam ten sam problem...osób okoła 100, a restauracja nie zapewnia placków, a ja nie mam pojęcia, ile tego zamówić...
Bardzo siÄ™ cieszÄ™!
Trzymajcie siÄ™.
Jeśli nie jesteś pewna rozmiaru zamawiasz 2, 3, 4 sąsiednie (owszem, inwestycja, ale chwilowa), mierzysz w domu nawet i przez 3 godziny, niepasujące odsyłasz.
Od razu chce sie pobiegać
czy zaczełaś juz dietę....
czy one będa potrafiły to samo z makijażem i wlosami zrobić w domu
Siniaki powoli schodzą, ogólnie czuję się nieźle, mam nawet zamiar wrócić do pracy po 22 dniach chorobowego, zestaw apaszek przygotowany, pracę mam taką, że nie muszę patrzeć w górę...
Powiedział, że robota tego poprzedniego kolesia jest spartolona, podobno ząb był źle zatruty.
WspĂłlne to jest fajne, ale do pierwszych tarć, nawet takich malutkich. portal społecznościowy -Ja,
najmniejszego oporu, jak juz. Jesli ktos z Was ma problem prosze pisac mr20@orange.pl Witam z Opola Prosze o odpowiedź na mój post.. Kiedyś będąc na studiach statystowałam w pewnym filmie gdzie grała Kasia Figura a nie byłam jej fanką po wywiadach które oglądałam z jej udziałem myślałam, że to głupia lala z pretensjami, a tu okazało się, że to miła i wrażliwa osoba gdy weszła do garderoby wszystkim się przedstawiła i jest zupełnie inna niż ją kreują media. sex anonse
W zasadzie moja dieta była podobna, ale może nie łączenie węgli z tłuszczami pozwoli mi szybciej chudnąć? Ja bym na twoim miejscu poczekała i poszła się zbadać po miesiączce wiesza firnakę na suszarce, a jak już wyschnie, to prasuje ale ok, są domy, gdzie nie przywiązuje się zbyt wielkiej wagi do porządku, i odwala się chałturę, spoko, wy w takich mieszkacie Ktoregos dnia tez jak spalam mialam wtedy ok 13 lat to obudzilam sie z dziwnym uczuciem, swendzial mnie nos i jak sie obudzilam to zobaczylam to cos na moim nosie , ale tak mnie sparalizowalo ze nie moglam nic zrobic ani krzyknac bo mi do buzi wejdzie ani nic ... myslicie ze warto?? Biosteron, tak jak piszesz,łagodzi objawy menopauzy,ale problemy z zaśnięciem mam dalej.Staram się jak mogę,ale w końcu wygląda to tak,że wspomagam się Melatoniną,bo chcę mieć przerwę od Zolpicu.Dodam,że byłam zawsze śpiochem.Zasypiałam ok 22 i spałam 8/9 godzin.A teraz idę spać ok.24 a zasypiam..... a skoro juz tak debilnei gadamy to ile masz lat?
..pytanko mam 169 zrostu i mam nadwage nie jest ona kosmiczna aczkolwiek widoczna...i dlatego chcialam sie dowiedziec czy pasuje mi taki stroj...czarny sweterek w serek..
dajcie jakies namiary, jestem gotowa pojechac nawet na drugi koniec polski zeby tylko pozbyc sie tych paskudztw pozdrawiam
Czy ktos to może stosował?
i błagaj na kolanach o poprawke po jethonie i odmów ojcze nas i 10 paciorków zebys bez infekcji wyszła z tego
zachowal sie jak d**ek byl zalosny po prostu..zresztÄ… nigdy go nie lubilam..i ta jego satysfakcja jaki on dowcipny...
zreszta zawsze mam mnostwo rzeczy które \muszą\ w niej być jestem bardzo drobna, niska i szczerze mówiąc, wiem, ze niezbyt dobrze wyglądają osoby takie jak ja z tak ogromniastą torbą, ale raczej się tym nie przejmuje, mi się podoba |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 02:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |