|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 22:35 Temat postu: Fajny jest malutki, choc widzilam go tylko na zdjeciu. |
|
|
Kiedyś słyszałam, że powiększenie ust kolagenem kosztuje 600 zł, czemu już teraz nikt o tym nie mówi, tylko wprowadzono nowe metody?? seks oferty Mam 16 lat i mam cienie pod oczami,moze ktos z was ma jakies rady jak sie ich skutecznia pozbyc????
Ja też chciałabym wiedzieć czego nie jeść żeby mi np.
Do tej pory troszke tak mam,bo też jestem raczej nieśmiała.
pozdrawiam
A moze 2000.Tego nie pamiętam dokładnie.
racje,tez czuje sie napchana ta zupkÄ…,a o to chodzi oby sie chudlo i glodu nie odczuwalo
Jestem jej stałą klientką i cieszę się że trafiłam w tak dobre ręce! anonse erotyczne czasem jeprostuje ale nie czesto poniewaz po kazdym wyprostowania u nasady pojawiaja mi sie zniszczone pokrecone pojedyncze wlosy krore tworza mi piekne afro.
Wklejam inne zdjÄ™cia tej Miss, bo rzeczywiĹ›cie tamtego zdjÄ™cia nie da siÄ™ otworzyć: Aldoctor - wyrazy szacunku.....moĹĽe ,,szalom,,...BĂ“g jest jeden mÄ…drość przez Ciebie przemawia.... I tyle strojenia WypluĹ‚em gazÄ™ po półgodzinie od zabiegu, wziÄ…Ĺ‚em ketanol i ta pierwsza noc (bo rwanie byĹ‚o wieczorem) jakoĹ› przeszĹ‚a. macie moze jakies pomysly na zawieszenie sprzetu do rehabilitcji?? seks ogłoszenia
I nie musi to być wcale nie wiadomo jak wielki wysiłek. ja mam obecnie pofarbowane włoski na brąz..jestem z nich mega zadowolona!! No ja przemywam sobie ranke najpierw rumiankiem, potem poprawiam spirytusem salicylowym, a na sam koniec smaruję sobie troszki maścia od mojej kolezanki, bo Tribioticu niestety jeszcze nie zakupiłam... Podobno jest lepszy niż bromergon. Po zgłoszeniu się na izbę przyjęć pielęgniarka zmierzyła mi ciśnienie i tętno, następnie zostałam przeniesiona na oddział, gdzie pobrali mi krew i podłączyli pod kroplówkę trwało to ok 2,5 godzin (nic nie bolało, a zaznaczam, że boję się ukłuć) potem zabrali mnie na salę, można powiedzieć operacyjną. Przeczytalam caly watek i tak dla podsumowania wklejam nazwy kursow ktore tutaj sie przewinely: Witajcie wszyscy.Moze i ja podziele sie z wami moimi wrazeniami.Bylam w Rzymie 8 lat,obecnie jestem w Usa 3 lata.W Rzymie zostaly moje kolezanki i moja rodzona siostra z ktora jestem caly czas w kontakcie.Przez te 8 lat wiele razy zmienialam prace.Zaczynalam w restauracji na polnocy w sarnico.Mialam 20 lat gdy wyjechalam-nie w ciemno.Dostalam niezla szkole zycia.PLAKALAM i chcialam uciekac do Polski.Duma i wstyd nie pozwolil,zostalam.Potem z restauracji ucieklam,dzieki pomocy pewnej pani.Pojechalam do Rzymu.Znalazlam prace,slownika nie wypuszczalam z reki,uczylam sie wloskiego.Zaczynalam na stalce,przy rodzinie,potem lungoorario,a potem na godziny.Przyjezdzalam do polski srednio 2 razy w roku.Dolaczyla rowniez do mnie moja siostra.Po paru latach poznalam chlopaka polaka.Zamieszkalismy razem.Pracowalismy,malo balowalismy,odkladalismy,On mial samochod ,wygoda i wydatki.
i jakies namiary??
Trzymam za Was kciuki!!
Haneczka12345
Samej to troche brak motywacji...
( zaznaczam że nie gwarantujemy pracy- o wszystkim decydują kliencji, my jesteśmy pośrednikiem).
Jest mi tylko zimno, mam chrypkę, podkrążone oczka ale tak mam zawsze kiedy się trzęsę z zimna Myślałam, ze naprawdę będzie gorzej a tu proszę...
Natomiast w gabinecie u gina byłam tak przejęta, że zdjełam bluzkę(spodnie nie) i weszłam na samolot, i tak siedzę z cycami na wierzchu, a on do mnie \'pani pierwszy raz na wizycie?\'. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 22:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |