Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Fajny jest malutki, choc widzilam go tylko na zdjeciu.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 22:35    Temat postu: Fajny jest malutki, choc widzilam go tylko na zdjeciu. Odpowiedz z cytatem

Kiedyś słyszałam, że powiększenie ust kolagenem kosztuje 600 zł, czemu już teraz nikt o tym nie mówi, tylko wprowadzono nowe metody?? seks oferty Mam 16 lat i mam cienie pod oczami,moze ktos z was ma jakies rady jak sie ich skutecznia pozbyc????
Ja też chciałabym wiedzieć czego nie jeść żeby mi np.
Do tej pory troszke tak mam,bo też jestem raczej nieśmiała.
pozdrawiam
A moze 2000.Tego nie pamiętam dokładnie.
racje,tez czuje sie napchana ta zupkÄ…,a o to chodzi oby sie chudlo i glodu nie odczuwalo

Jestem jej stałą klientką i cieszę się że trafiłam w tak dobre ręce! anonse erotyczne czasem jeprostuje ale nie czesto poniewaz po kazdym wyprostowania u nasady pojawiaja mi sie zniszczone pokrecone pojedyncze wlosy krore tworza mi piekne afro.

Wklejam inne zdjÄ™cia tej Miss, bo rzeczywiĹ›cie tamtego zdjÄ™cia nie da siÄ™ otworzyć: Aldoctor - wyrazy szacunku.....moĹĽe ,,szalom,,...BĂ“g jest jeden mÄ…drość przez Ciebie przemawia.... I tyle strojenia WypluĹ‚em gazÄ™ po półgodzinie od zabiegu, wziÄ…Ĺ‚em ketanol i ta pierwsza noc (bo rwanie byĹ‚o wieczorem) jakoĹ› przeszĹ‚a. macie moze jakies pomysly na zawieszenie sprzetu do rehabilitcji?? seks ogłoszenia
I nie musi to być wcale nie wiadomo jak wielki wysiłek. ja mam obecnie pofarbowane włoski na brąz..jestem z nich mega zadowolona!! No ja przemywam sobie ranke najpierw rumiankiem, potem poprawiam spirytusem salicylowym, a na sam koniec smaruję sobie troszki maścia od mojej kolezanki, bo Tribioticu niestety jeszcze nie zakupiłam... Podobno jest lepszy niż bromergon. Po zgłoszeniu się na izbę przyjęć pielęgniarka zmierzyła mi ciśnienie i tętno, następnie zostałam przeniesiona na oddział, gdzie pobrali mi krew i podłączyli pod kroplówkę trwało to ok 2,5 godzin (nic nie bolało, a zaznaczam, że boję się ukłuć) potem zabrali mnie na salę, można powiedzieć operacyjną. Przeczytalam caly watek i tak dla podsumowania wklejam nazwy kursow ktore tutaj sie przewinely: Witajcie wszyscy.Moze i ja podziele sie z wami moimi wrazeniami.Bylam w Rzymie 8 lat,obecnie jestem w Usa 3 lata.W Rzymie zostaly moje kolezanki i moja rodzona siostra z ktora jestem caly czas w kontakcie.Przez te 8 lat wiele razy zmienialam prace.Zaczynalam w restauracji na polnocy w sarnico.Mialam 20 lat gdy wyjechalam-nie w ciemno.Dostalam niezla szkole zycia.PLAKALAM i chcialam uciekac do Polski.Duma i wstyd nie pozwolil,zostalam.Potem z restauracji ucieklam,dzieki pomocy pewnej pani.Pojechalam do Rzymu.Znalazlam prace,slownika nie wypuszczalam z reki,uczylam sie wloskiego.Zaczynalam na stalce,przy rodzinie,potem lungoorario,a potem na godziny.Przyjezdzalam do polski srednio 2 razy w roku.Dolaczyla rowniez do mnie moja siostra.Po paru latach poznalam chlopaka polaka.Zamieszkalismy razem.Pracowalismy,malo balowalismy,odkladalismy,On mial samochod ,wygoda i wydatki.
i jakies namiary??
Trzymam za Was kciuki!!
Haneczka12345
Samej to troche brak motywacji...
( zaznaczam że nie gwarantujemy pracy- o wszystkim decydują kliencji, my jesteśmy pośrednikiem).
Jest mi tylko zimno, mam chrypkę, podkrążone oczka ale tak mam zawsze kiedy się trzęsę z zimna Myślałam, ze naprawdę będzie gorzej a tu proszę...
Natomiast w gabinecie u gina byłam tak przejęta, że zdjełam bluzkę(spodnie nie) i weszłam na samolot, i tak siedzę z cycami na wierzchu, a on do mnie \'pani pierwszy raz na wizycie?\'.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 22:35    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: