|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 18:10 Temat postu: Ja zawsze \dawalam ciala\ z firankami ale teraz sie juz nauc |
|
|
No ale skoro doba pobytu 300 zł a leżysz w klnicie przypuśćmy 3-4 dni to daje ok 1200 zł. ogloszenia towarzyskie ???????????????
ja mieszkam w malutkim miasteczku (jakies 30 tys.
po co jej to??
No ja mialam korekte kolana, poniewaz mialam koslawosc czyli kolano lecialo mi do serodka i troche bylo zdeformowane.
Dla takiego efektu końcowego (posłuchania piosenki niesłyszanej przez lata) mogę czekać nawet miesiąc
Witajcie.
Wszystkie historie sÄ… the best!
Czy mając do zaoferowania czas w tygodniu od 15 i całe weekendy można odbyć praktykę.
bushman - No One Else
zbrzydła trochę
Po tygodniu spóznienia zrobiłam test jeden drugi i trzeci...
traktujÄ™ posiĹ‚ki tak na chĹ‚odno, mechanicznie, nie myĹ›lÄ™ o przyjemnoĹ›ci, jem co mogÄ™ i koniec. adwokat kraków George Michael- jesus to a child
Mam nadzieje, ze awidnosc pokaze, ze zarazilam sie przed ciaza, na to licze Natka super ta stronka którą wysłałaś Ja już doczytałam do 23 tygodnia a staram się być tak na bieżąco bo i tak mi te wiadomości z głowy wypadają, i musze drugi raz czytac! Mam już dość chodzenia w adidasach i sportowych sandalach. Mam pytanko do Gruba... W ciąży oczywiśce nie byłam Byłam na wspomnianej wcześniej kontroli-po 3 opakowaniach torbiel wchłonęła się całkowicie Na wszelki wypadek mam jeszcze brać 6 opakowań gravistatu (tego słabszego),a potem.............zachodzimy w ciążę Pozdrawiam cierpiące i życzę powodzenia seks oferty
Taka historia przydarzyła mi się z 5 lat temu. No, TV nie oglądam, tym bardziej, że nawet nie zdążę nigdy na pogodę, myślałam, że ten ukrpo to wszędzie jest! Mozna w 2 tyg po glodowce zrobic taka krotka jak Ty robisz ,mozna tez 1 dniowa ,ale nie dluzsze w tak krotkim czasie tylko to az takie mało realne .. Te kosmetyki naprawdę potrafią zregenerować włosy, nie powodują uczuleń i łupieżu. Najgorsze wrażenie robi obsługa, opryskliwa i nieuprzejma.Albo mają za dużo klientów albo nie znają się na profesjonalnej obsłudze. Moje pytanie dotyczy kursu fryzjerskiego w Select, niektóre opinie zaczęły mnie martwić a jak do tej pory byłam praktycznie pewna, że właśnie ten wybiorę.
choiaż do większości się nie umywam
Od roku mam swoje klientki, ktĂłre czesze w domach.
z Zakopanem
rozmiary zaczynają się od D, a ja potrzebuję w najWiększym wypadku C.
Pani Ania zna się na farbowaniu włosów i potrafi świetnie doradzić. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 18:10 Temat postu: |
|
|
|
|