|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 11:59 Temat postu: CBDU |
|
|
ChĹopcy zachwyceni - byliĹmy w ZOO w GdaĹsku i Oceanarium w Gdyni. anonse erotyczne chciaĹam mieÄ dĹugie blond i mam do ramion strzÄpy blond.
PomijajÄ
c nowotwory dziedziczone po ojcu czy matce, to chyba wiÄkszosÄ chorĂłb sprowadzamy na samych siebie sami.
Zobaczymy co bÄdzie dalej, teraz sobie leĹźe i dbam o siebie.
Ostatni wpis do ksiÄ
zeczki to wĹasnie 2008!
Julita38
MoĹźe znĂłw siÄ ruszyĹo?
Zreszta w samym agliè malo co sie dzieje. seks oferty Od dwĂłch lat leczÄ parodontozÄ, chodzÄ na skaling i piaskowanie raz na kwartaĹ.Zabiegi sÄ
w zasadzie bezbolesne ,chyba Ĺźe ktoĹ ma odkryte szyjki zÄbowe to wtedy przy usuwaniu kamienia moĹźe byÄ odczuwane nieprzyjemne Ĺaskotanie.Obydwa zabiegi odbywajÄ
siÄ jeden po drugim i zakoĹczone sÄ
fluoryzacjÄ
.Krwawienie dziÄ
seĹ jest znikome.Bardzo polecam piaskowanie ale jako zabieg po skalingu.
czy to nie jest bliznowiec (tego nie usuwaj!) Ty chcesz mieÄ dzieci - Z NIM??? bardzo zabawne sÄ
te zachwyty nad Tyszkiewicz,to jest jakies chore PrĂłbowaĹam wiele metod chodziĹam na siĹowniÄ, ale moja motywacja na piÄknÄ
sylwetkÄ gasĹa po okresie miesiÄ
ca, kaĹźdy wyjazd na siĹownie ĹÄ
czyĹ siÄ z marudzeniem i odpuszczanie sobie zajÄÄ. Pozdrawiam Nula adwokat kraków
SÄ
wygodne, uniwersalne, wytrzymaĹe i przepiÄkne. wiesz ja mam ochydna blizne... Witam serdecznie.jestem tu nowa i bardzo proszÄ o pomoc i radÄ jestem w 19 TC.I TA NIESZCZÄSNA TOKSOPLAZMOZA. To dziwne, ale mniej spieta sie czulam przy komisji gdzie nie bylo kobiety... lepiej Ĺwiadomie dziecko wystawic na te meczarnie? jestem tu dosc dlugo ale nie czuje sie jak u siebie, i chyba jeszcze troche czasu minie zanim sie przyzwyczaje do wloskiego stylu. isa29@poczta.onet.pl
szwagierka w ciÄ
Ĺźy, urodziĹa jedno, drugie...
Nie zna swego losu,
Przeczytaj takze:
My z kupowaniem jedzenia mamy nastepujacy system:
Kochane Panie - waga na dzisiaj 82 kg, juĹź zrzuciĹem 10kg !!!!
JeĹźeli myĹlicie, Ĺźe On odrazu wystÄ
pi i bÄdzie z Wami, to siÄ mylicie, mĂłj zwodziĹ mnie przez ponad 2 lata.
Nie pamietam juĹź sama.
Jego alkoholizm to jego choroba-ty zajmij siÄ sobÄ
.
Moje drogie dobrze rozumiem wasze problemy za tydzien ide na wesele wiec jak kazda kobieta chcialam wygladac pieknie idealna sukienka buty itd od sluzszego czasu robie sobie pasemka tak wiec moj kolor to hmm platynowy z dodatkiem takiego cieplego brazu byly naprawde ĹÄ
dne tym razem poszlam do fryzjera amianowicie wczoraj i poprosilam o jakas zmiane sloneczny blond z kilkoma brazowymi pasemkami i co otrzymalam ???
Kri333333 na wszystkich forach to reklamujesz pod innymi nikami ??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 11:59 Temat postu: |
|
|
|
|