Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

CBDU

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 11:59    Temat postu: CBDU Odpowiedz z cytatem

Chłopcy zachwyceni - byliśmy w ZOO w Gdańsku i Oceanarium w Gdyni. anonse erotyczne chciałam mieć długie blond i mam do ramion strzępy blond.
Pomijając nowotwory dziedziczone po ojcu czy matce, to chyba większosć chorób sprowadzamy na samych siebie sami.
Zobaczymy co będzie dalej, teraz sobie leże i dbam o siebie.
Ostatni wpis do ksiązeczki to własnie 2008!
Julita38
Może znów się ruszyło?

Zreszta w samym agliè malo co sie dzieje. seks oferty Od dwóch lat leczę parodontozę, chodzę na skaling i piaskowanie raz na kwartał.Zabiegi są w zasadzie bezbolesne ,chyba że ktoś ma odkryte szyjki zębowe to wtedy przy usuwaniu kamienia może być odczuwane nieprzyjemne łaskotanie.Obydwa zabiegi odbywają się jeden po drugim i zakończone są fluoryzacją.Krwawienie dziąseł jest znikome.Bardzo polecam piaskowanie ale jako zabieg po skalingu.

czy to nie jest bliznowiec (tego nie usuwaj!) Ty chcesz mieć dzieci - Z NIM??? bardzo zabawne są te zachwyty nad Tyszkiewicz,to jest jakies chore PrĂłbowałam wiele metod chodziłam na siłownię, ale moja motywacja na piękną sylwetkę gasła po okresie miesiąca, kaĹźdy wyjazd na siłownie łączył się z marudzeniem i odpuszczanie sobie zajęć. Pozdrawiam Nula adwokat kraków
Są wygodne, uniwersalne, wytrzymałe i przepiękne. wiesz ja mam ochydna blizne... Witam serdecznie.jestem tu nowa i bardzo proszę o pomoc i radę jestem w 19 TC.I TA NIESZCZĘSNA TOKSOPLAZMOZA. To dziwne, ale mniej spieta sie czulam przy komisji gdzie nie bylo kobiety... lepiej świadomie dziecko wystawic na te meczarnie? jestem tu dosc dlugo ale nie czuje sie jak u siebie, i chyba jeszcze troche czasu minie zanim sie przyzwyczaje do wloskiego stylu. isa29@poczta.onet.pl
szwagierka w ciąży, urodziła jedno, drugie...
Nie zna swego losu,
Przeczytaj takze:
My z kupowaniem jedzenia mamy nastepujacy system:
Kochane Panie - waga na dzisiaj 82 kg, już zrzuciłem 10kg !!!!
Jeżeli myślicie, że On odrazu wystąpi i będzie z Wami, to się mylicie, mój zwodził mnie przez ponad 2 lata.
Nie pamietam juĹź sama.
Jego alkoholizm to jego choroba-ty zajmij się sobą.
Moje drogie dobrze rozumiem wasze problemy za tydzien ide na wesele wiec jak kazda kobieta chcialam wygladac pieknie idealna sukienka buty itd od sluzszego czasu robie sobie pasemka tak wiec moj kolor to hmm platynowy z dodatkiem takiego cieplego brazu byly naprawde łądne tym razem poszlam do fryzjera amianowicie wczoraj i poprosilam o jakas zmiane sloneczny blond z kilkoma brazowymi pasemkami i co otrzymalam ???
Kri333333 na wszystkich forach to reklamujesz pod innymi nikami ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 11:59    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: