|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 10:58 Temat postu: kinsit Ty miaĹas aparat tylko na zrost kosci pniewaz mialas |
|
|
tylko wtedy to z nami na pewno kibel, to znaczy Ĺźe nam w ogĂłle nie wyjdzie. ogloszenia towarzyskie -czytajÄ
c te wszystkie posty - gubie siÄ w samoocenie
A najgorsze bylo to, ze ja te cale Boze dnie siedzialam sama w tych 4 scianach (ew.
Ale Ĺatwo powiedzieÄ, jak siÄ cierpi na zaparcia...
Hej
piszcie !!!
Na poczatku nawet czajnika bo moga sie rozerac szwy klejone.
To zaleĹźy od nadwagi, ale zapewne M15 jest silniejsza portal społecznościowy DuĹźo modelek i duĹźo praktyki daĹo mi moĹźliwoĹÄ intensywnego treningu i potem juĹź nie baĹam siÄ Ĺźadnych klientek i wyzwan fryzjerskich no moze nie wszystkich...najwazniejsze, ze szkolenie naprawdÄ pozwala siÄ czegoĹ nauczyÄ.
Jak macie pytania to nie wachajcie sie...sluze rada i doswiadczeniem. ZaĹpĹźyĹam skarpetki i nie pamiÄtam kiedy zasnÄĹam, nawet nie oglÄ
daĹam swojego ulubionego filmu, a to do mnie niepodobne. Co do sztucznej skory to jest chyba nowe zjawisko, czytaĹam troche na necie ale w sumie nie znam zadnych szczegolow, mozesz powiedziec cos wiecej? A jak siÄ czujesz? Powodzenia Uwaga dodatkowa: adwokat kraków
i mam ubaw z takich kretynek zalosnych jak Bejbi. do goĹdiego z gumisiĂłw Ja mieszkam na polnocy. Tylko Ĺźe one majÄ
wĹosy bardziej proste niĹź krÄcone dlatego ostroĹźne polecam tego fryzjera, Ĺźeby czasem Ĺźadna z Was nie goniĹa mnie potem z szczotkÄ
po Krakowie, hehe. ZaczÄĹam sie leczyÄ daraprimem- 3 razy dziennie i enkortonem 2 razy. DANCEWICZ. albo gesta woalka !CALUSKI
MoĹźe w koĹcu kiedyĹ zacznÄ
do siebie dopuszczaÄ inne dzieci...
No i jest TBC
Ej Millli strasznie histeryczna stopke masz.
Mniej boli przelykanie jak gardlo jest rozgrzane, naprawde.
http://uroda.onet.pl/twarz-i-cialo/zamiast-im plantow-zastrzyk ,1,4101091,artykul.html
a zaraziÄ siÄ moĹźna nie tylko od kota, ale nawet jak siekasz kotlety - to w miÄsie wieprzowym i innym moĹźe byÄ ten pierwotniak i wystarczy, Ĺźe pryĹnie ci w oko- i juĹź
Regine |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 10:58 Temat postu: |
|
|
|
|