Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

kinsit Ty miałas aparat tylko na zrost kosci pniewaz mialas

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 10:58    Temat postu: kinsit Ty miałas aparat tylko na zrost kosci pniewaz mialas Odpowiedz z cytatem

tylko wtedy to z nami na pewno kibel, to znaczy że nam w ogóle nie wyjdzie. ogloszenia towarzyskie -czytając te wszystkie posty - gubie się w samoocenie
A najgorsze bylo to, ze ja te cale Boze dnie siedzialam sama w tych 4 scianach (ew.
Ale łatwo powiedzieć, jak się cierpi na zaparcia...
Hej
piszcie !!!
Na poczatku nawet czajnika bo moga sie rozerac szwy klejone.

To zaleĹźy od nadwagi, ale zapewne M15 jest silniejsza portal społecznościowy DuĹźo modelek i duĹźo praktyki dało mi moĹźliwość intensywnego treningu i potem juĹź nie bałam się Ĺźadnych klientek i wyzwan fryzjerskich no moze nie wszystkich...najwazniejsze, ze szkolenie naprawdę pozwala się czegoś nauczyć.

Jak macie pytania to nie wachajcie sie...sluze rada i doswiadczeniem. ZałpĹźyłam skarpetki i nie pamiętam kiedy zasnęłam, nawet nie oglądałam swojego ulubionego filmu, a to do mnie niepodobne. Co do sztucznej skory to jest chyba nowe zjawisko, czytałam troche na necie ale w sumie nie znam zadnych szczegolow, mozesz powiedziec cos wiecej? A jak się czujesz? Powodzenia Uwaga dodatkowa: adwokat kraków
i mam ubaw z takich kretynek zalosnych jak Bejbi. do gołdiego z gumisiów Ja mieszkam na polnocy. Tylko że one mają włosy bardziej proste niż kręcone dlatego ostrożne polecam tego fryzjera, żeby czasem żadna z Was nie goniła mnie potem z szczotką po Krakowie, hehe. Zaczęłam sie leczyć daraprimem- 3 razy dziennie i enkortonem 2 razy. DANCEWICZ. albo gesta woalka !CALUSKI
Może w końcu kiedyś zaczną do siebie dopuszczać inne dzieci...
No i jest TBC
Ej Millli strasznie histeryczna stopke masz.
Mniej boli przelykanie jak gardlo jest rozgrzane, naprawde.
http://uroda.onet.pl/twarz-i-cialo/zamiast-im plantow-zastrzyk ,1,4101091,artykul.html
a zarazić się można nie tylko od kota, ale nawet jak siekasz kotlety - to w mięsie wieprzowym i innym może być ten pierwotniak i wystarczy, że pryśnie ci w oko- i już
Regine
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 10:58    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: