Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

trudno mi w ogóle gdziekolwiek znaleźć takie spodnie - to

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 10:19    Temat postu: trudno mi w ogĂłle gdziekolwiek znaleźć takie spodnie - to Odpowiedz z cytatem

lepiej jest to wszystko? seks ogłoszenia IgG II-5ul/ml wÄ…tpliwy Ha ha dlaczego te spodnie na wszystkich na zdjÄ™ciach siÄ™gajÄ… powyĹĽej pÄ™pka i majÄ… nogawki w ksztaĹ‚cie marchewek zwężane ku doĹ‚owi ??
30minut.
Prolaktynę miałam 11,40, po obciążeniu 105,00.
bo ja mysle juĹĽ o tym.
moze być nawet jabłko, cokolwiek ...
To już dla mnie za wiele że osoba która nie powinna myśleć o kobietach aż tak dała sie ponieść.

a w polsce jest kompletna ruina i sypnie sie zaraz to panstewko, bo swinie dorwaly sie do koryta portal społecznościowy PozostaĹ‚y mi buty zakupione w Deichmanie w rozmiarze 44, zapraszam do zajrzenia

Uda smukĹ‚e, boczkĂłw nie widać, pĹ‚aski brzuch i nie wisi! Dodam ĹĽe byĹ‚ to seks z prezerwatywÄ…, finisz w Ĺ›rodku, gumka nie pÄ™kĹ‚a i nie zsunęła siÄ™ ale strasznie siÄ™ tym stresuje. Wyszedl z domu, zabral rzeczy i pojechal, mamy trzech synow, najmlodszy ma 14mcy a najstarszy 13 lat i 13 lat jestesmy malzenstwem. do tej pory zapuszczam. Moja siostra bedzie rodzic na dniach, spuchly jej nogi to ponoc znak ze juz niedlugo, termin ma na 21 czerwiec, troche sie denerwuje zeby bylo ok... adwokat kraków
mnie Agati surówka ze świeżych warzyw z odrobiną jogurtu. Ale to moja decyzja. Witam wszystkie pokręcone Biorąc pod uwagę, że muszę jeszcze czasem dźwignąć moją 14-15 kg córę oraz 8-9 kg synka, nie uważam, żeby było to coś nadzwyczajnego. rozumiem że dekoloryzację robi się w salonie fryzjerskim. Nie zazdroszcze twojej kumpeli
Aby zapewnić przyjazne warunki dla twojej pociechy planujemy (od stycznia) wygospodarowanie jednopokojowego mieszkania w centrum wrocławia, które będzie bezpiecznym i pełnym ciepła kącikiem zabaw i rozwoju dzieci.
Dziś sie zmierzyłam ...
odsiwezam
mam nadzieję, ze to stare cielsko jeszcze jakoś będzie wyglądać.
Sonia
Nie rozmawiam z nikim- będę się wygadywać w internecie- teraz Wy kochane jesteście moimi słuchaczkami.
ale nie w znacznym stopniu!
Znowu miałam zle wyniki hormonalne.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 10:19    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: