Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

MĂłj trening rozpoczÄ…Ĺ‚em od 0,5 godz.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 09:41    Temat postu: MĂłj trening rozpoczÄ…Ĺ‚em od 0,5 godz. Odpowiedz z cytatem

Wynika to z tego, ĹĽe w trakcie zmiany postÄ™powania kobiety chcÄ…cej wziąć sprawy w swoje rÄ™ce wynikajÄ… różne przykre zdarzenia, myĹ›li i niestety sĹ‚aba psychicznie ĹĽona alkoholika w pokjedynkÄ™ nie da sobie z tym rady. adwokat kraków literĂłwki z pospiechu,tak chodzilo mi o permanentny ktory slynie i tyczy sie ust,brwi itd...
Tych tureckich alfonsów powinni osądzić i zalać betonem .
witam wszystkich !
Kocham swoja ojczyzne.
Stawia peczatke ze zdrowa i nie przeciwwskazan do pracowania
I ciekawostki o moim Turku- po wielu miesiącach zaczął się odzywać i I love you, kiss you, miss you etc.Zapytany o szczegół w postaci żony - opowiedział mi historię, jak to rodzina zmusiła go do małżeństwa, grożąc odcięciem środków na edukację itd., itd.
byłam w carlo biani u daniela i spoko!
To jest jak nalog trudniejszy do pokonania jak inne uzaleznienia,
ale problem w tym że od dwóch lat nie mogę zajśc w ciąże czy to może być efekt tej chorej tarczycy
jak mam o nie zadbac???

A tego plastyka niestety nie znam. sex anonse efekt diety utrzymywal mi sie przez ponad rok,nie pilnowalam sie specjalnie ale i po tej diecie zoladek chyba mi sie skurczyl bo jadlam zdecydowanie mniej

Bardzo trudno bylo mi sie zmobilizowac do cwiczenia...wiec teraz wiedziec,ze to i tak nic nie da na poczatku dzialalo.. a macica cię nie swędzi? dzień 3- i tu się niepokoję- gorączka mniejsza trochę, ale boli mnie gardło i to nie za słabo. No za parę minut przyjechał, a ja przysiady przy fotelu i skurcze co 2 minuty, ale przecież ja mam czas. ogloszenia towarzyskie
POSZUKAJ TROSZKE NA NECIE I ZOBACZ NA CZYM OPIERAJA SIE MMASAZE MIEJSC OBIETYCH CELLULITEM I ZOBACZ KOSZT - łatwo coś wtopić Badania nasze są ok. Dziekuje. Wyszłam z tego-> czy możesz napisać coś więcej? Ile kasy przygotowac, jak z praca jest na miejscu, mieszkaniem. Są 2 rodzaje luteiny..jedna dopochwowa za ok 20 zł druga pod język za ok 3 zł-cena nie jest tu wyznacznikiem jakości-po prostu ta dopochwowa inaczej się rozpuszcza więc ma inny skład...a na co masz brac tę luteinę?bo ja brałam pod językowo na wywołanie miesiązki od 16 do 25 dnia cyklu-bo mam cykle nieregularne...skutki uboczne-ja nie zauważyłam-no może lekkie mdłości...Luteina jest to progesteron -czyli hormon który u kobiet występuje naturalnie..
Taki mały, twardy guzek.
no będę musiała
chodzi?
Mineły cztery lata i zowu mialam torbiel, a własciwie dwie na obu jajnikach i w dodatku wielokomorowe, były 2 razy wieksze niz ta poprzednia.
dobre i 10 lat w bogactwie przeżyć hihi Jakoś nie wieżę że zanim my dożyjemy tylu lat to ZUS będzie jesz płacił hihi na pewno coś znajdą by cięcia zrobić
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 09:41    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: