Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Yaiya dasz radę !!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 08:48    Temat postu: Yaiya dasz radę !!! Odpowiedz z cytatem

Moj zawsze cos nowego podlapie w Polsce, a potem chodzi jak taka papuga i powtarza, smiac mi sie chce, ale staram sie byc powazna, zeby go nie zrazic ogloszenia towarzyskie Hej !Czemu piszesz ,Ĺźe twoj ukonczony kurs to poraĹźka? Mam takie objawy:
moze pić ten sok z cytryny najpierw jak zaleca tombak...mam tą ksiazke chyab juz z 3 lata-ale niezaglądałam do niej
Chcę wrócić do swojego naturalnego koloru,albo uzyskać jakiś jasny brąz.
przedewszystkim zmień fryzjera to nie profesionalista,dla profesionalisty to nie problem.jeśli zaś chcesz domowym sposobem zrobić to kup sobie palette ultraintensywny rozjaśniacz który rozjaśnia 5-7 ton z 2 opakowania jeśli masz dłuższe włosy potem jeśli cię nie usatyswakcionuje ten kolor (bo może wyjść żółty)po 2 tygodniach powtórz ten zabieg.PAMIĘTAJ o dobrych odżywkach do włosów!!!!!!!!
A ile wy macie lat???
pamiętacie kto to śpiewał?
Wydałam na nią olbrzymią kwotę 10 PLN

Tego rowniez pod zadnym pozorem nie wolno. adwokat kraków fryzjereczki wyśmiewają się ze wszystkich dookoła a same kompletnie nic nie potrafią do tego Revlon to tylko z nazwy bo po myciu szarpały włosy jakby zwykła odĹźywka była posmarowana kiedyś chodziłam do Gabriela to znam te kosmetyki i było super a tam to farby jakieś sklepowe pewnie a obcięcie totalny shitt!

nie przyjemny zabieg! pociesz się tym, Ĺźe tak jak np. ludziska macie racje w tym wszystkim lepiej zeby tego polskiego nie bylo.napisze tyle operacja nosa to ok 2500zl.to nie jest wygorowana cena chyba przyznacie wiec jak ktos by bardzo chcial to se moze pozwolic na taki zabieg.a w ogole to wystarczy miec 15000-20.000zl i masz buzke jak marzenie + do tego np piersi czi posladki.i to sa ceny na wszystko razem z pobytem w szpitalu i opatrunki i inne pie**oly.a te 15,000zl za tyle mozna kupic samochod uzywany no wiec taka operacja niepowinna sprawiac az takiego wielkiego problemu.nawet mozna dostac kredyt na to. Doczytałam gdzieś, iĹź Komitent powinien w tym momencie wystawić mi fakturę VAT, jako dostawa towaru? po operacji minimum miesiąc jesteś na zwolnieniu. seks ogłoszenia
pyszna pizza, makarony, lody mają cudowne... Będę miała dzisiaj gości. pozdrowionka Taki makijaż to dobry pomysł, tylko trzeba się zastanowić czy dobrać barwnik do bladej skóry czy do opalenizny jeśli blizna jest np. To orkiestra Glenna Millera - Moonlight serenade ginekolog kaze mi brac bromergon az nie zajde w ciaze. jestem przekonany ze tak nie bedzie
kurcze,kazdy ma inny przepis na zupe...aga2805 ja też dziś 4 dzień na zupie.
Będziesz zadowolona.
Poprawa do czasu a potem od nowa.
Tel.600 931 336
POZDRAWIAM!!!
Podobno nowonarodzona córeczka Radosława Pazury i Doroty Choteckiej ma na imię Klara.
jesteście po 30 a ja po 40 też szukam koleżanek na wspólne pogaduchy i wypady jeżeli nie jestem za stara to kontakt 792080263 pozdrawiam pa
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:48    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: