|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:48 Temat postu: Yaiya dasz radÄ !!! |
|
|
Moj zawsze cos nowego podlapie w Polsce, a potem chodzi jak taka papuga i powtarza, smiac mi sie chce, ale staram sie byc powazna, zeby go nie zrazic ogloszenia towarzyskie Hej !Czemu piszesz ,Ĺźe twoj ukonczony kurs to poraĹźka? Mam takie objawy:
moze piÄ ten sok z cytryny najpierw jak zaleca tombak...mam tÄ
ksiazke chyab juz z 3 lata-ale niezaglÄ
daĹam do niej
ChcÄ wrĂłciÄ do swojego naturalnego koloru,albo uzyskaÄ jakiĹ jasny brÄ
z.
przedewszystkim zmieĹ fryzjera to nie profesionalista,dla profesionalisty to nie problem.jeĹli zaĹ chcesz domowym sposobem zrobiÄ to kup sobie palette ultraintensywny rozjaĹniacz ktĂłry rozjaĹnia 5-7 ton z 2 opakowania jeĹli masz dĹuĹźsze wĹosy potem jeĹli ciÄ nie usatyswakcionuje ten kolor (bo moĹźe wyjĹÄ ĹźĂłĹty)po 2 tygodniach powtĂłrz ten zabieg.PAMIÄTAJ o dobrych odĹźywkach do wĹosĂłw!!!!!!!!
A ile wy macie lat???
pamiÄtacie kto to ĹpiewaĹ?
WydaĹam na niÄ
olbrzymiÄ
kwotÄ 10 PLN
Tego rowniez pod zadnym pozorem nie wolno. adwokat kraków fryzjereczki wyĹmiewajÄ
siÄ ze wszystkich dookoĹa a same kompletnie nic nie potrafiÄ
do tego Revlon to tylko z nazwy bo po myciu szarpaĹy wĹosy jakby zwykĹa odĹźywka byĹa posmarowana kiedyĹ chodziĹam do Gabriela to znam te kosmetyki i byĹo super a tam to farby jakieĹ sklepowe pewnie a obciÄcie totalny shitt!
nie przyjemny zabieg! pociesz siÄ tym, Ĺźe tak jak np. ludziska macie racje w tym wszystkim lepiej zeby tego polskiego nie bylo.napisze tyle operacja nosa to ok 2500zl.to nie jest wygorowana cena chyba przyznacie wiec jak ktos by bardzo chcial to se moze pozwolic na taki zabieg.a w ogole to wystarczy miec 15000-20.000zl i masz buzke jak marzenie + do tego np piersi czi posladki.i to sa ceny na wszystko razem z pobytem w szpitalu i opatrunki i inne pie**oly.a te 15,000zl za tyle mozna kupic samochod uzywany no wiec taka operacja niepowinna sprawiac az takiego wielkiego problemu.nawet mozna dostac kredyt na to. DoczytaĹam gdzieĹ, iĹź Komitent powinien w tym momencie wystawiÄ mi fakturÄ VAT, jako dostawa towaru? po operacji minimum miesiÄ
c jesteĹ na zwolnieniu. seks ogłoszenia
pyszna pizza, makarony, lody majÄ
cudowne... BÄdÄ miaĹa dzisiaj goĹci. pozdrowionka Taki makijaĹź to dobry pomysĹ, tylko trzeba siÄ zastanowiÄ czy dobraÄ barwnik do bladej skĂłry czy do opalenizny jeĹli blizna jest np. To orkiestra Glenna Millera - Moonlight serenade ginekolog kaze mi brac bromergon az nie zajde w ciaze. jestem przekonany ze tak nie bedzie
kurcze,kazdy ma inny przepis na zupe...aga2805 ja teĹź dziĹ 4 dzieĹ na zupie.
BÄdziesz zadowolona.
Poprawa do czasu a potem od nowa.
Tel.600 931 336
POZDRAWIAM!!!
Podobno nowonarodzona cĂłreczka RadosĹawa Pazury i Doroty Choteckiej ma na imiÄ Klara.
jesteĹcie po 30 a ja po 40 teĹź szukam koleĹźanek na wspĂłlne pogaduchy i wypady jeĹźeli nie jestem za stara to kontakt 792080263 pozdrawiam pa |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |