|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 04:36 Temat postu: ja jestem po 3 stymulacjach clo i bez efektu niestety, 2gi m |
|
|
jesli chcecie dowiedziec czegos wiecej albo macie jakies pytanie piszcie seks oferty Chyba zreszta w kazdym. Dziewczyny!!!!
A jak ze skutkami ubocznymi dalej zero ?
Dobry fryzjer, ale drogi
***@-------------------@
Facet idzie gapi siÄ a tu ciÄĹźarna siura,ale mi byĹo gĹupio
ile bierzecie za zrobienie?
Ale co tam - bÄdzie w przyszĹym
Post - czyli przerwa w odĹźywianiu - uruchamia poprzez zdolnoĹÄ organizmu do samoleczenia szereg reakcji zmierzajÄ
cych do eliminacji zĹogĂłw, regeneracji i przywrĂłcenia homeostazy, czyli zdrowia. portal społecznościowy Wyniki te wydajÄ
siÄ nieprawdopodobne w porĂłwnaniu ze stereotypami zachowaĹ seksualnych:
nie pamiÄtam ile razy,ale wymiotowaĹam w czasie przyjmowania tabletek,co teĹź jak wiadomo zmniejsza skutecznoĹÄ anty. I....bÄdziesz pĹakkaÄ a on Cie zostawi w tym czasie jadla tylko zupke kapusciana? NakrÄciĹam Ci koniunkture, teraz pozostaje Ci trwaÄ i nadal zamieszczaÄ swoje jakĹźe trafne komentarze. ale w sumie wygodniej - dostawa do domu ogloszenia towarzyskie
nie mogÄ siÄ powstrzymaÄ Ĺźeby nie zaglÄ
daÄ na fora takie jak ten bo starania w toku... No wedĹug mnie Ich Troje, kiedy wyskoczyli przed laty z piosenka Keine Grenzen (?) no to nie przedstawili siÄ najlepiej. kupilam juz 4 tusze za kadym razem inne i tylko z jednego nie bylam zadowolona bo ten tusz normalnie byl w sklepe za ok100zl a ja kupilam na alegro za 15 zl takze to na moj glupkowaty rozum to wiadomo ze podroba ale to na wlasne zyczenia zrobilam ale z pozostalych bylam mile zaskoczona nawet jak by sie okaZALY PODROBAMI ALE nie sadze bo zawsze super opakowane i i wygladaly jak orginaly WĹaĹnie chciaĹabym schudnÄ
Ä o wĹasnych siĹach, bez wspomagaczy. Pozdrawiam. ja nie ubieram spodni, to cudaczne pomysĹy, ubieraÄ spodnie?, phi, ja ubierac to moge choinke. Witajcie,
Nie dokonczylam mojego poprzedniego wpisu, gdyz dostalam konwulsji ze smiechu.
Nie wiem czy to jest jeszcze to dziaĹanie tych tabletek, ale muszÄ iĹÄ chyba do lekarza...
czy ktoras z Was orientuje sie jakie jest panienskie nazwisko Moniki Richardson (prowadzacej m.in.
kwiatuszek
dajcie jakies namiary, jestem gotowa pojechac nawet na drugi koniec polski zeby tylko pozbyc sie tych paskudztw pozdrawiam
Niby tylko szampon
w planach specjalizacja, kurs kwalifikacyjny z zakresu doradcy laktacyjnego i prowadzenia szkoĹy rodzenia......w przyszlym roku dotacja i mam pomysl na siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 04:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |