|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 04:20 Temat postu: I mĂłwiĹa, Ĺźe potem to juĹź nie miaĹa siĹy rodziÄ, taka |
|
|
Nie wiem czego chce i dlatego pytaĹam. seks ogłoszenia Musisz wiedziec ze jemu tez zalezy na Twoim zadowoleniu...
Pozatym stosowanie kaĹźdej diety jest ingerencjÄ
w nasz organizm albo przynajmniej DAJE ORGANIZMOWI ZNAÄ ĹťE COĹ SIÄ W NIM ZMIENI - i organizm od razu zareaguje - bez wzglÄdu na to czy bÄdzie do dieta MAĹA MICHA MAĹA ĹYCHA czy tez dieta zwiÄ
zana z LIDÄ !!!
Wiem, Ĺźe czymĹ zimnym mi popryskaĹa pepkek i tylko tyle...
Ola nie jest otyĹa, nie naleĹźy tez do szczupĹych.Wydaje mi siÄ,Ĺźe w tym programie styliĹci daja jej najgorsze suknie, w ktĂłrych wyglÄ
da Ĺźle.Fryzury tez ma tragiczne.
;-DDD
stronie zÄbĂł teĹź siÄ zabieg wykonuje (tam najwiÄcej kamienia jest).
zazywalam duzo tabletek...
pomóşcie
/jak sobie wspomnÄ to mnie trzÄsie! portal społecznościowy Czy mam siÄ baÄ?
Za porĂłd pĹacisz przed, w czasie jakiĹ komplikacji, ktĂłre mogÄ
wyjĹÄ w kaĹźdej chwili, wiozÄ
CiÄ rodzÄ
cÄ
erkÄ
do paĹstwowego szpitala. ann123 A jak wysoki miaĹaĹ poziom prolaktyny przed podjÄciem leczenia? bo juz sie pogubilam... ty w ogĂłle zapomniaĹaĹ jak siÄ Ĺźyje,nie tylko nicka niereformowalna kobieto ,mamy XXI w i nie wsuwa sie htz jak tiktaki przez póŠwieku ale bombe strzelilaĹ ma racje taktak ze tylko zioĹowe ,pisaĹa wyĹźej o tym zdaje siÄ Jedzenie wiaze sie z emocjami...MaĹymi kroczkami wierze ze dojdziemy do celu(, trzymam kciuki. anonse erotyczne
a ja chce itp i tak tvn wybiora kogo chca Tu nie mam przyjaciĂłĹki i koleĹźanek wszyscy bliscy znajomi majÄ
dzieci a to sÄ
juĹź obowiÄ
zki. * zdobienia hologramowe (w zaleĹźnoĹci od kÄ
ta padania ĹwiatĹa mieniÄ
siÄ kolorami tÄczy) ja tez chce korekte uszu. Naturalny-jasny brÄ
z ja 26 km od wroclawia 24 latka,nie mam dzieci..... mam pewien problem z tymi tabletkami...
mieszkam w anglii i tu sie lecze, tydzien temu mialam wizyte i lekarz stwiedzil, ze najlepszym rozwiazaniem bedzie operacja(wyniki hormonow w normie), strasznie sie boje.dzieczyny mozecie mi napisac, czy przy usuwaniu torbiela wycina sie takze czesc tarczycy, jest on umiejscowony zew(na mojej szyji widac jakby mala pileczke)no i oczywiscie leki do konca zycia????czu zawsze sie po nich tyje ok 10, 20kg???od czego to zalezy!!!za tydzien mam kolejna wizyte, wynik kolejnej biopsji i pewnie bede musiala podjac dezyzje!!!strasznie sie obawiam, nie wiem jaki jest tu standard robienia takich operacji..
Wiec nie wiem co robiÄ czy isc po okresie na cytologie czy na kontrole do lekarza najpierw?
piszcie ludzie co tam u was .......
Ten topik ma cztery lata.
Jestem facetem i tez nienawidze pajakow (ale za to uwielbiam je zabijac ) . |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 04:20 Temat postu: |
|
|