|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkañców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 03:18 Temat postu: Tak sobie wÅ‚asnie czytam ten topik i musze przyznac ze jest |
|
|
Studiowałam rok położnictwo - powiem tak studia dość łatwe w porównaniu np. anonse erotyczne nie za ma co(: bylam , czytalam, spadam.
Nie zauwazylam
Na pewo ważne jest to ,że TEMAT ZOSTAL PODJĘTY i że jest zauważony porblem TAJMNICZOŚCI TEGO PREPARATU I DAWKI w niej zawartej.
hej panowie !
Ja Ci taką metodę podaję a Ty kręcisz nosem
ewusia ja wiem że na owoce trzeba uważać ale zjadam np.
Ja bym się bała, że mi szwy puszczą...
do oczyszczajaca sie
Ja mieszkam w Krakowie i przyznam że szukam dobrego stomatologa.
ja tam nie wiem, moze to sprawa inwidualna, ale moja przyjaciółka ma biust 80C i nosi rozmiar 42 i na górze i na dole. adwokat kraków Bo z wrażenia na pewno zapomnÄ™ o co chcÄ™ spytać
Ja jestem po technikum odzieżowym a zostaÅ‚am fryzjerkÄ… po kursie ale ten mój kurs nic nie daÅ‚ nie ma to jak trafić do salonu fryzjerskiego tak byÅ‚o w moim przypadku. W bulimii wszystko to siÄ™ traci, a chudnąć i tak siÄ™ nie chudnie - na pewno nie na dÅ‚uższÄ… metÄ™, a niestety to nie jest tak Å‚atwo przerwać sobie to wszystko kiedy siÄ™ chce. Tak sobie myÅ›lÄ™ że skoro nie mam takich jakichÅ› wyraźnych objawów wysokiej prolaktyny to i z leczeniem szybko pójdzie. Nie no ja też siÄ™ dzisiaj masturbowaÅ‚am ale ja siÄ™ nie masturbujÄ™ przez palce albo przez wibrator tylko pocieram pochwe o fotel mówiÄ™ wa mto jest zaje***** uczucie same sobie sprawcie ale najpierw wskakujcie na fotel jak z tylu fotela jest np. Jakie sÄ… wedÅ‚ug Was najmodniejsze i najfajniejsze fryzury?Moe macie liinka?Mam skoÅ›nÄ… grzywkÄ™ i chce do niej jakÄ…Å› fryzurÄ™ dopasować. adwokat kraków
tak sobie czytam tenże topik(pominęłam ostatnie wypowiedzi dwóch dziewczyn) chciałam tylko opwiedzieć że zakochałąm się ponad pół rpoku temu w chłopaku chodzi do tej samej szkoły co ja ale jest małą rzecz która mnie niepokoi -po rozmowach z nim wydaje mi się że on przywiązany ejst do nieba taką własnie niewidzialną smycza o jakiej była mowa wcześniej boję się że po szkole zdecyduje się na jakieś seminarium a nawet jeśli nei po szkole to później przeraża mnie ta myśl chociaż podziwiam jego wiarę (i jego całego) gwoli ścislości nei jestem z nim po prostu jeśliby wybrał drogę prawdopodobnego powołania to nie miałabym już zadnych szans...nrazie makltka nadzieja jest:] to tyle. Mialam 10 razy po 3 minuty. Robi z jego nauki marketingowe haselko, tak jak zrobiono ze slynnego fragmentu wiersza ks. ciężka sprawa teledysku nie widziałam, słyszałam tą piosenkę na wakacjach, wokalista ma taki troche piskliwy głos. Na glowie mialam juz siano, to bylo 2 lata temu. No i ceny nie zwalają z nóg, a w Krakowie to jak pewnie wiecie rzadkość adres to bodajże Wawrzyńca 3. znowu ucze się od nowa chodzić czy tylko czekam aż sie zagoi i jest już z górki???
te historie nie sa wzssane z palca,, nie twerdze ze kazdy Turek jest taki sam,,ale wiekszosc z nich jest taka jak opisalam, jezeli Turek sie dowie ze w poblizu jest Polka traktuje to jak zaproszenie do fajnej zabawy, wiedza ze Polki leca na brunetow z ciemnymi oczami,, szczegolnie takie ktore przyjechaly 1 raz do obcego kraju,, Polki wsrod Turkow uwazane sa za najlatwiejszy towar do zaliczenia,,skad wiem?
A dla kobiet nie sztuka jest sie zlapac, bo taka mamy nature ze ulegamy tym slodkim draniom sztuka jest robic wciaz tak, aby on chcial Cie zdobywac, chcial gonic kroliczka o to w tej calej zabawie chodzi, niezaleznie od kraju.
Powoduje to drażnienie skóry co prowadzi do jeszcze większego nasilenia łojotoku.
i w czasie diety ..
z aplikacja nie mam problemu-róbcie to na lezaco wejdzie bez problemu,mam pytanie czy ta tabletka ma wylatywac jak juz sie rozpusci? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 03:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|