|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkañców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 00:05 Temat postu: A na mnie niekiedy 36 jest za duże i mniejszego niż 36 nie |
|
|
chyba nikogo jej wymiary nie obchodza... seks ogłoszenia różowym landrynkom mówimy nie,caÅ‚e szczęście że w Polsce nie ma tych ciuchów hej!mam tylko nadziejÄ™,że przy stosowaniu diety i regularnych ćwiczeniach uda mi siÄ™ do czerwca zmienić rozmiar 38 na 36
Dlatego teraz obciagam z wypluciem
pomoze ktos ???
hm...szkoda że ja nie mogę podzielić waszego zachwytu nad tym sprzętem...od jakiegoś miesiąca staram się ćwiczyć regularnie od 30 do 45 minut dziennie albo przynajmniej 5 razy w tygodniu.
kurczę.spałam świetnie,ale ja mogę spać zawsze i wszędzie.widać nawet tabletki tego nie zmienily.ale wczoraj bylam potwornie przerażona tym czego się naczytałam.może stres i strach spowodowały ,że wylądowalam wcześnie w łóżku i rozmyślając nad rychłą śmiercią usnęlam.dzisiaj nie piłam kawy (co u mnie jest w normalnych warunkach niemożliwe) i czuję się świetnie.czyli ożywiona i pobudzona,ale siły do roboty to nie mam.myślałam ,że nie dość,że schudnę to jeszcze mieszkanie wypucuję.ale chyba nici z tych planów.określiłabym swoj stan tak niby jestem pobudzona i ożywiona,ale jednocześnie niezdalna do wysiłku fizycznego.a Ty jak masz \powera\ do roboty?????????
Do tego był Szefową tego Salonu.
Wiem gdzie w Wawie podejmują się dekoloryzacji, efekt wychodzi super, ale nie bede reklamowac salonu, dlatego jak ktos chciałaby poznac adres to zapraszam na maila.
Będę wdzięczna za każdą sugestię i poradę.
Mam ochotę coś zjeść .
Ostatnio zacząłem brać ziołowe leki jak Kalms, Valerin sen, Persen Forte no i magnez.
zazywalam duzo tabletek... sex anonse mozesz obejzec w stopce.
ja ma skrot 2,5 i gdyby nie koslawosc kolana nie robionoby mi operacji i ilizarowa ale tak bedzie najlepiej. , już mu mąż wszystko polokowaÅ‚, szkoda że wczeÅ›niej tego nie zrobiliÅ›my. Ale jest warto to wykonać pomimo dużego bólu. Witam zamówiÅ‚am dwa opakowania ziół .Ponoc maja wystarczyc na 2 tygodnie.mam nadzieje ze szybko dojda ,bede sie dzielic informacjami o ich skutecznosci tu na forum. Hej, ja też w Å›rodÄ™ mam konsultacjÄ™ u dr Å‚onia. seks ogłoszenia
Fajny jest malutki, choc widzilam go tylko na zdjeciu. Jola Boje sie tez że to świnstwo mi sie odnowi,mam byc pod stała kontrola lekarza,co dwa tyg mam b5yc u ginekologa.Bo ostatnio dośc późno mi go wykryli,było juz za późno na cokolwiek,tylko została mi operacja,po niej czuje sie dobrze i w ogóle,widze ze rana sie goi i w ogóle,ale nikomu nie zycze tej formy zwalczania torbieli.Moja torbiel jak już kiedyś wspominałam była gigantyczna bo 11na6cm i mogła w kazdej chwili peknac, a wtedy to by dopiero było,bo jak by pękła to mogło by sie wdac zakarzenie i w ostateczności mogłabym nawet umrzec!Moja torbiel-cysta była na prawym jajniku i na szczescie udało sie usunac ja sama,jajnik mam cały. tylek ....mmmmmm ... - ustaw orbitreka przed tv i w ten sposob ogladaj (to dla tych co twierdza ze to nudne cwiczenie - lepiej ruszc sie i ogladac, niz jesc i siedziec ogladajac) i więcej ruchu jak z rehabilitacją?
Nie polecam PajÄ…ka,
Lśniące, miłe w dotyku włosy.
po dzien dizesiejszy mam ze jak siedze zbyt dlugo z noga w dół lub zbyt dlugo chodze noga orpócz ładnych fioletowych kolorków nabiera opuchlizny..
Zdania nie zmienię, bo już mówi.
Kiedy oddalą się na taką długaść, jaką chcesz wydłużyć kość, przestajesz kręcić śrubkami i czekasz, aż kość się zgereneruje.
potem lekarz wziął mnei na ostatnie badanie i pyta - czy pani przypadkiem wody nie zeszły???
czy ktoras mnie rozumie?
Możesz ją pić ze śmietanką i/lub jednym z dozwolonych słodzików.(...)Jeśli opuścisz dzienną dawkę, pewnie zaobserwujesz u siebie objawy głodu kofeinowego, np.
i terzeba sie z tym liczyc. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 00:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|