Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

chyba faktycznie jestes w bardzo dobrej formie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 20:08    Temat postu: chyba faktycznie jestes w bardzo dobrej formie Odpowiedz z cytatem

Zrobiła mi piekny makijaz, ktory trzymał sie bez zadnych poprawe do samego rana !!! adwokat kraków anorektyczna bulimiczko----> jak piszesz o tym wszytskim to plakac mi sie chce na samo wspomnienie wlasnej glupoty.
Ciepło sprawi, że wosk lub parafina przejdzie z dywanu w papier i po plamie nie będzie śladu.
i nie, nie jestem w ciazy ani nic innego.
MYSLE ZE TAK
Cześć, też mam toksoplazmozę oczną, już od 22 lat, zachorowałam jako mała dziewczyna, i tak się ciągnęło, kilka nawrotów, kilka razy w szpitalu, ale miałam dużo szczęścia, wszystkie ogniska poza centrum widzenia.
na 4, ?
Widocznie trafilaś do jakiejś kobiety, której tylko sie wydaje że potrafi wykonać śliczne cieńkie i trwałe paznokcie.
Co zrobić gdzie i za ile ppomóżcie
Wpadł po pracy zabrał szybko kwiatki poleciał do matki i siostry.
Wiec sie wziela za siebie i zaczela cwiczyc pomki, chyba meskie i biust sie jej zmniejszył.
ja tezie przylanczam, od jutranic nie jem!!!!

Na Twoim miejscu zaczekalabym jednak z decyzja. ogloszenia towarzyskie A ja przestrzegam przed panią ze Studia Fryzjersko-Kosmetycznego KASZMIR na Łobzowskiej.

aczkolwiek czytałam kiedyś, Ĺźe miejsca intymne mogą się stać mniej wraĹźliwe na dotyk mężczyzny... Fryzjerka powiedziala mi, Ĺźe to niemoĹźliwe i mogą mi wyjść ŻÓŁTE pasemka. Amelia i Hot girl , co Wy tak sobie upatrzylyście ten topik w dniu dzisiejszym ????? Mam do zaoferowania keratynowe prostowanie włosow . dół-jedynki i czwĂłrki ,ciągle brak dwĂłjek portal społecznościowy
cccccccccc---------------Agata-------------29----------- --śląskie-----------------17---------cccccccccc----------- ------Daria--------------19---------- --Gdynia-----------------22---------DZ jednak po jego odstaieniu nie jest juz tak rozowo. mam bardzo wrazliwe zeby i obawiam sie bolu i krwawienia dziasel ja odwiedzam... czy niema ktos piosenki alibabki - radosc o poranku Nawet cełej porcji nie zmęczyłam bo już jestem pełna....fakt, owoców brakuje mi najbardziej, ale cóż.... Zastanawia mnie tylko jedno.
moze boisz sie stanac na ta noge i dlatego uginasz hmm?
pzynajmniej jest wiecej ciala do kochania a i jeszcze jedno frajerki...
Nie można jeść chleba
Pisałam już o tym, on ma żonę, ale nie układa mu się, może powinnam być taka.
- jeśli zjesz np.
Wolę zostać przy moich sprawdzonych metodach.
3.
Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć.
Mam kręcone włosy, do ramion, pocieniowane żeby lepiej sie układały ale już nudzi mi się ta fryzura ...
DO TEGO WSPOMINANY OLEJ RYCYNOWY- RAZ W TYG NIE CZĘŚCIEJ, BO MOŻNA SOBIE NAROBIĆ KŁOPOTU Z PRZETŁUSZCZAJĄCYMI SIE WŁOSAMI.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 20:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: