|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 20:08 Temat postu: chyba faktycznie jestes w bardzo dobrej formie |
|
|
ZrobiĹa mi piekny makijaz, ktory trzymaĹ sie bez zadnych poprawe do samego rana !!! adwokat kraków anorektyczna bulimiczko----> jak piszesz o tym wszytskim to plakac mi sie chce na samo wspomnienie wlasnej glupoty.
CiepĹo sprawi, Ĺźe wosk lub parafina przejdzie z dywanu w papier i po plamie nie bÄdzie Ĺladu.
i nie, nie jestem w ciazy ani nic innego.
MYSLE ZE TAK
CzeĹÄ, teĹź mam toksoplazmozÄ ocznÄ
, juĹź od 22 lat, zachorowaĹam jako maĹa dziewczyna, i tak siÄ ciÄ
gnÄĹo, kilka nawrotĂłw, kilka razy w szpitalu, ale miaĹam duĹźo szczÄĹcia, wszystkie ogniska poza centrum widzenia.
na 4, ?
Widocznie trafilaĹ do jakiejĹ kobiety, ktĂłrej tylko sie wydaje Ĺźe potrafi wykonaÄ Ĺliczne cieĹkie i trwaĹe paznokcie.
Co zrobiÄ gdzie i za ile ppomóşcie
WpadĹ po pracy zabraĹ szybko kwiatki poleciaĹ do matki i siostry.
Wiec sie wziela za siebie i zaczela cwiczyc pomki, chyba meskie i biust sie jej zmniejszyĹ.
ja tezie przylanczam, od jutranic nie jem!!!!
Na Twoim miejscu zaczekalabym jednak z decyzja. ogloszenia towarzyskie A ja przestrzegam przed paniÄ
ze Studia Fryzjersko-Kosmetycznego KASZMIR na Ĺobzowskiej.
aczkolwiek czytaĹam kiedyĹ, Ĺźe miejsca intymne mogÄ
siÄ staÄ mniej wraĹźliwe na dotyk mÄĹźczyzny... Fryzjerka powiedziala mi, Ĺźe to niemoĹźliwe i mogÄ
mi wyjĹÄ ĹťĂĹTE pasemka. Amelia i Hot girl , co Wy tak sobie upatrzylyĹcie ten topik w dniu dzisiejszym ????? Mam do zaoferowania keratynowe prostowanie wĹosow . dĂłĹ-jedynki i czwĂłrki ,ciÄ
gle brak dwĂłjek portal społecznościowy
cccccccccc---------------Agata-------------29----------- --ĹlÄ
skie-----------------17---------cccccccccc----------- ------Daria--------------19---------- --Gdynia-----------------22---------DZ jednak po jego odstaieniu nie jest juz tak rozowo. mam bardzo wrazliwe zeby i obawiam sie bolu i krwawienia dziasel ja odwiedzam... czy niema ktos piosenki alibabki - radosc o poranku Nawet ceĹej porcji nie zmÄczyĹam bo juĹź jestem peĹna....fakt, owocĂłw brakuje mi najbardziej, ale cóş.... Zastanawia mnie tylko jedno.
moze boisz sie stanac na ta noge i dlatego uginasz hmm?
pzynajmniej jest wiecej ciala do kochania a i jeszcze jedno frajerki...
Nie moĹźna jeĹÄ chleba
PisaĹam juĹź o tym, on ma ĹźonÄ, ale nie ukĹada mu siÄ, moĹźe powinnam byÄ taka.
- jeĹli zjesz np.
WolÄ zostaÄ przy moich sprawdzonych metodach.
3.
Po pierwsze proponujÄ poczytaÄ co nie co o samym zabiegu i metodach jakich moĹźna uĹźyÄ.
Mam krÄcone wĹosy, do ramion, pocieniowane Ĺźeby lepiej sie ukĹadaĹy ale juĹź nudzi mi siÄ ta fryzura ...
DO TEGO WSPOMINANY OLEJ RYCYNOWY- RAZ W TYG NIE CZÄĹCIEJ, BO MOĹťNA SOBIE NAROBIÄ KĹOPOTU Z PRZETĹUSZCZAJÄCYMI SIE WĹOSAMI. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 20:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |