|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 19:43 Temat postu: w UZASADNIENIU PRZEKAZANYM PONIEKÄD TELEFONICZNIE PRZECZYTA |
|
|
No ale to szczegĂłĹ. ogloszenia towarzyskie witam...od jakiegos roku mieszkam u faceta w Sienie i szukam kolezanek i kolegow do spedzenia wspolnie czasu i poplotkowania gg;3117237 Karolina Gruszka!!!!!!!
u mnie raczej nie bylo smiesznie.
Ile chciaĹaby Pani zarabiaÄ pracujÄ
c na tym stanowisku ?
odezwe sie jutro !!!
Na wagÄ oczywiĹcie nie patrze, bo powszechnie wiadomo ze miesien wiecej wazy od tluszczu.
jemu teĹź sie podobaĹo ale chyba bardziej to Ĺźe patrzyĹam.
A teraz?
Dziewczyny, bardzo dziekuje wam za wczorajsze wsparcie, naprawde sie wzruszylam! sex anonse I ja juz sama nie wiem...
jest swietny i ma bardzo dobry sprzet Tak mi pachniaĹy kajzerki z maseĹkiem jak robiĹam dzieciom Ĺniadanie, ale nie mialam ochoty spĂłrbowaÄ, najadĹam siÄ samym zapachem Ja teĹź siÄ martwiÄ tÄ
kwestiÄ
. z drugiej strony gdybym przez caĹy miesiÄ
c chudĹa systematycznie te 2 kg to 19 czerwca mogĹabym waĹźyc jakieĹ 70 a moĹźe nawet 69 kg! takze niezwlekaj i umawiaj sie ze swoim lekarzem a na pewno wszystko bedzie dobrze!! ogloszenia towarzyskie
ciemny popielaty blond. i 70. dziekuje grapka za pomoc A moĹźe ktoĹ wie, gdzie moĹźna zrobiÄ zabieg taniej? nikt nie mĂłgĹ tego przewidziec tak siÄ zdarza i tylÄ . nie ma za co wydaje mi sie ze bedziesz slicznie wyglada sukienka naprawde sliczna sama zastanawiam sie czy nie biegnac do galeri i nie kupic sobie pozdrofki hmm ta strona ccc jest wogle jakas dziwna;/ hej wszystkim, tak dokĹadnie to nie wiem w ktĂłrym tc moge byc, pytanko:
myslalam,ze bedzie lepiej...
Ostatnio schudĹam 12kg i nie chciaĹabym tego zmarnowaÄ.
Jestem sama- trochÄ bo tak wyszĹo ale trochÄ teĹź dlatego Ĺźe wiem iĹź sumienie nie daĹoby mi spokoju.
nie chcialabym byc na jej miejscu bo bym sie chyba pod ziemie zapadla.no ale teraz to jest smieszne
Polecam a i sama pewnie siÄ do niego jeszcze nieraz wybiorÄ!
Badanie przeplywu krwi W KOĹCZYNACH ( DOPLEROWSKIE USG )
Witam.
Po prostu gabinety chcÄ
wykorzystac na maxa urzÄ
dzenia i zebrac jeszcze te resztki kasy, Ĺźe kupic znĂłw inne urzÄ
dzenie (nowoĹc), ktĂłrym bedÄ
robic to samo i tak samo nie bÄdzie dziaĹÄ
c.
Tak mnie gryzie jedna sprawa Otoz zastanawiam sie,jak to jes podczas przeprawy na lotnisku.Wiem,ze przy sobie mozna miec podrecza torbe,a reszte bagazy w luku bagazowym,ale czy wszystkie bagaze przechodza przez bramke pod kÄ
tem posiadania niebezpiecznych przedmiotow?Niedlugo lece do UK,chcialabym zabrac wlasne sztuÄce,nozyczki,przybory typowo kobiece:
moze coĹ byĹo zdrada jakaĹ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 19:43 Temat postu: |
|
|
|
|