Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

w UZASADNIENIU PRZEKAZANYM PONIEKĄD TELEFONICZNIE PRZECZYTA

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 19:43    Temat postu: w UZASADNIENIU PRZEKAZANYM PONIEKĄD TELEFONICZNIE PRZECZYTA Odpowiedz z cytatem

No ale to szczegół. ogloszenia towarzyskie witam...od jakiegos roku mieszkam u faceta w Sienie i szukam kolezanek i kolegow do spedzenia wspolnie czasu i poplotkowania gg;3117237 Karolina Gruszka!!!!!!!
u mnie raczej nie bylo smiesznie.
Ile chciałaby Pani zarabiać pracując na tym stanowisku ?
odezwe sie jutro !!!
Na wagę oczywiście nie patrze, bo powszechnie wiadomo ze miesien wiecej wazy od tluszczu.
jemu też sie podobało ale chyba bardziej to że patrzyłam.
A teraz?

Dziewczyny, bardzo dziekuje wam za wczorajsze wsparcie, naprawde sie wzruszylam! sex anonse I ja juz sama nie wiem...

jest swietny i ma bardzo dobry sprzet Tak mi pachniały kajzerki z masełkiem jak robiłam dzieciom śniadanie, ale nie mialam ochoty spórbować, najadłam się samym zapachem Ja też się martwię tą kwestią. z drugiej strony gdybym przez cały miesiąc chudła systematycznie te 2 kg to 19 czerwca mogłabym ważyc jakieś 70 a może nawet 69 kg! takze niezwlekaj i umawiaj sie ze swoim lekarzem a na pewno wszystko bedzie dobrze!! ogloszenia towarzyskie
ciemny popielaty blond. i 70. dziekuje grapka za pomoc A może ktoś wie, gdzie można zrobić zabieg taniej? nikt nie mógł tego przewidziec tak się zdarza i tylę . nie ma za co wydaje mi sie ze bedziesz slicznie wyglada sukienka naprawde sliczna sama zastanawiam sie czy nie biegnac do galeri i nie kupic sobie pozdrofki hmm ta strona ccc jest wogle jakas dziwna;/ hej wszystkim, tak dokładnie to nie wiem w którym tc moge byc, pytanko:
myslalam,ze bedzie lepiej...
Ostatnio schudłam 12kg i nie chciałabym tego zmarnować.
Jestem sama- trochę bo tak wyszło ale trochę też dlatego że wiem iż sumienie nie dałoby mi spokoju.
nie chcialabym byc na jej miejscu bo bym sie chyba pod ziemie zapadla.no ale teraz to jest smieszne
Polecam a i sama pewnie się do niego jeszcze nieraz wybiorę!
Badanie przeplywu krwi W KOŃCZYNACH ( DOPLEROWSKIE USG )
Witam.
Po prostu gabinety chcą wykorzystac na maxa urządzenia i zebrac jeszcze te resztki kasy, że kupic znów inne urządzenie (nowośc), którym bedą robic to samo i tak samo nie będzie działąc.
Tak mnie gryzie jedna sprawa Otoz zastanawiam sie,jak to jes podczas przeprawy na lotnisku.Wiem,ze przy sobie mozna miec podrecza torbe,a reszte bagazy w luku bagazowym,ale czy wszystkie bagaze przechodza przez bramke pod kątem posiadania niebezpiecznych przedmiotow?Niedlugo lece do UK,chcialabym zabrac wlasne sztućce,nozyczki,przybory typowo kobiece:
moze coś było zdrada jakaś.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 19:43    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: