Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Na co dzień zawsze plecak noszę.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 16:36    Temat postu: Na co dzieĹ„ zawsze plecak noszÄ™. Odpowiedz z cytatem

Facet zniknÄ…Ĺ‚ mi z oczu Ĺ‚adnych parÄ™ lat temu... portal społecznościowy miĹ‚ego dzionka Od dawna mam Ĺ›wiadomość, ĹĽe potrzebna mi jest terapia.
Dziękuję Delfin- umm czekam z niecierpliwością Pozdrawiam życzę miłego dnia
nie wymagam, zeby byl super fajny, czuly itp., tylko zeby mnie fachowo zbadal i tyle.
Nieodpowiednie odżywianie się nieodwołalnie powoduje przeciążenie i osłabienie tych naturalnych środków obrony organizmu.
Brak tez dobrych podrecznikow.
Pytania nie byly jakies straszliwie trudne (wiedza ogolna z zakresu informatyki, georgrafii, polityki, logiki itp) ale oczywiscie mnie przydybali na ustnym, bom studiowala politologie hihihi no i zaczelo sie
no, to wulkan energii
szklanka soku z warzyw lub owocĂłw.
NIE polecam.
czesc dziewczyny jakis czas temu postanowilam ze chce przerobic sie na blondynke nie farbowalam bardzo dlugo wlosow zeby miec jak najwiekszy odrost...gdy doszedl prawie do polowy glowy udalam sie do fryzjera...powiedzialam jakie sa moje oczekiwanie...zaproponowali mi dekoloryzacje...ale nie zdecydowalam sie wiem ze jest to cos strasznego dla wlosow...zaproponowali mi tez druga opcje...zebym schodzila na blond pasemkami...bylam juz dwa razy na pasemkach....wyglada jakbym miala baleyaz na glowie bo wiadomo ze nie wszystkie wlosy zlapaly...moj naturalny kolor to rudy dlatego nie jestem zadowolona...ostatnio jak bylam u fryzjera powiedziala mi ze moze mi zrobic odrost ale reszty wlosow nie pociagnie rozjasniaczem bo spali mi wlosy...podpowiedzcie co mozna zrobic zeby w takiej sytuacji miec cale wlosy w kolorze blond?czy one sie spala gdyby ona przeciagnela mi jeszcze raz tym rozjasniaczem?licze na wasze opinie...

mozliwe ze wchlonela sie cala? ogloszenia towarzyskie Proponuję, stałe bywalczynie, jeśli jesteście za, otworzyć nowy topik, na który przeniesiemy naszą rozmowę.

de Mello Hejka. Sylwetka 24 i tu moje pytanie ? czy ktoĹ› jeszcze pracuje w Ĺ»ywiec Trade!!!!!!!!!!!!!!!!!! portal społecznościowy
szukam piosenki która była w filmie Szkoła uwodzenia Moj zawsze cos nowego podlapie w Polsce, a potem chodzi jak taka papuga i powtarza, smiac mi sie chce, ale staram sie byc powazna, zeby go nie zrazic Jak zobaczył moje wyniki z USG, od razu kazał iść na USG doodbytnicze. Trzeba więc najpierw zacząć od detoxu, a po nim dopiero rozpocząć dietę. Ja cały czas komunikuję się z fryzjerem i sprawdzam, czy się rozumiemy. Jeśli wszystko działa napisz podziękowanie jestem ciekawa jakie dokumenty sa potrzebne do zawarcia malzenstwa w ambasadzie polski w holandii
zysku i szukac na twoje miejsce nowego.'gora jest dobra jak cos potrzebuje ,nas zbywaja spadaj a na zlotach u prezesa siedzajak myszy jeszcze nie slyszalem zeby cos zalatwili dla pracownikow .prosilismy o basen ,masaze jakiesznizki i nicecho tylko ph i hl sprzedane sa wazne oraz zrobiony plan bo dyr ma premie ciekawe jaka ?moze jest tu ktos zdyr niech sie pochwali nara pozdro dla kasy fakturzystek i innych szarakow pomozecie ????????????????????????????????????????????????????????????
Zajrzyj nawww.przystanekzdrowie.pl , jak masz jakieś pytania pisz na adres mailowy organizatorów - chętnie odpowiadają!!!
wow!
Taaaak?
A tak apropo czy do kliniki trzeba mieć ubranka dla dzieciątka, pampersy itp...???
Igm- 1,07
Pozdrawiam.
Chce stworzyc wielka baze wiadomości na temat odchudzania produktów wspomagaczy jedzenia cwiczenia itd… sama jednak tego nie stworze…
Twoja nadwaga jest przeraĹĽajaca ,wiec nie dziw siÄ™ ze tak jesteĹ› odbierana,
obok wynikĂłw pisze
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 16:36    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: