|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 13:32 Temat postu: PiszÄ, byĹcie sprawdziĹy u siebie tÄ sieÄ i zrobiĹy wy |
|
|
Syllwia, mogÄ Ci podaÄ nr i kontakt do mojej - post wyĹźej, napisz tylko maila i dam Ci namiar adwokat kraków Trudno o pszczoĹe zimom.
Jestem z WrocĹawia 35lat.
On sie napatrzy na to piekno, bo nie gasi caly czas .
Rolliza, chyba masz racjÄ z tymi biaĹkami.
Jestem w ciaĹźy i mam bardzo wielki prblem z dretwiejÄ
cymi rÄkami.
Poelcam (robiĹam to po roku przerwy).
cukier i produkty,ktĂłre go zawierajÄ
zadnego bĂłlu.
pewnie wiesz tylko ty sama)
chyba dupsko jak szafa piÄciodrzwiowa
Jest Ĺwietnym fachowcem i przemiĹa osoba ktĂłra wysĹucha twoich potrzeb i zrobi dokĹadnie to co sobie wymyĹlisz lub zaproponuje coĹ od siebie.
a te, co tak naprawde pragnÄ
mieÄ dzidziusia, czÄsto majÄ
problemy z zajsciem w ciÄ
ĹźÄ seks ogłoszenia Pozdrawiam
laida-udanej wycieczki, my byliĹmy w tamtym roku w zoo w ZamoĹciu, wielkiego zachwytu nie byĹo, w tym roku mam nadzieje wybraÄ siÄ do Krakowa RobiÄ
to w gabinetach podanych na tej stroniewww.zdrowe-nogi.pl/gabinety.php pozdrawiam, Witam, czy ktos slyszal o dr.kozierskiej ? ja tez wstrzymuje przy napieciu miesni! ogloszenia towarzyskie
GotowaÄ na duĹźym ogniu przez jestem gruba !! JeĹli bardzo kochasz swojego partnera ( a przypuszczam Ĺźe tak wĹaĹnie jest) porozmawiaj z nim na ten temat, powiedz Ĺźe nie jesteĹ usatysfakcjonowana i Ĺźe ta sfera Waszego Ĺźycia jest dla Ciebie bardzo waĹźna. a tu cos rownie fajnego CzeĹÄ! NiedĹugo siÄ okaĹźe Ĺźe TRANSPORT KWIATĂW CHOÄBY takich jak KONWALIA nie bÄdzie wpuszczony do POLSKI bo ostatnio nawet w 1 PROGRAMIE POLSKIEGO RADIA mĂłwiono Ĺźe KWIAT KONWALI JEĹLI BÄDZIE SPOĹťYTY W NADMIARZE spowoduje ZGON CZĹOWIEKA !! Tyle, Ĺźe ja zachwycona efektami bardzo Ĺatwo wszystko marnujÄ Tak jak w te ĹwiÄta...
to tylko twoja organizacja i nie pilnowanie tych tematĂłw sprawia Ĺźe towar do gastro masz dostarczony w takiej a nie innej godzinie.
Mi to przepisaĹ na infekcjÄ pochwy grzybicÄ, jakieĹ inne droĹźdze, ale jak juĹź napisaĹam braĹam to razem z NOSTATYNÄ.
Dodam,Ĺźe bĂłl ten pojawiĹ siÄ dopiero wczoraj w pracy, w ktĂłrej na caĹy dzieĹ przerzucam ok 1500kg.
Teraz mam brac przez jakis czas na zmiane 50 i 100 a potem 100.
ZwĹaszcza, Ĺźe wspĂłĹrzÄdne sÄ
znane.W ciÄ
gu dosĹownie chwili znalazĹem stronÄ: |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 13:32 Temat postu: |
|
|