Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

To oczywiscie tylko moja interpretacja jego slow i jak najba

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 13:17    Temat postu: To oczywiscie tylko moja interpretacja jego slow i jak najba Odpowiedz z cytatem

no masz racjÄ™ to jest tez nie menopauza tylko nerwica z depresjÄ… tylko psychiatra wtedy otco a nie htz portal społecznościowy wyslij jakie tylko mozliwe abym dokladnie zapoznala sie z dieta,troszke przeraza to liczenie wegli,nie chce sie w tym pogubic,dziekuje,buziam;]
Bo jest ona zależna nie tylko od danego przypadku ale też sposoby danego fizjoterapeuty, mysle, ze nie da się w jednym zdaniu jej opisać ani powiedzieć jak dugo będzie trwała.
Musisz zjeść zupę przynajmniej raz w tym dniu.
Midge Ure
Trzymam za Was kciuki!!
wyzej srasz niz doope masz a meza (tego to, to cos) zostawic nie potrafisz.
T.

Chcesz na sile wierzyc i szukac w nim cech jakie widza inni? anonse erotyczne zyczcie mi powodzenia i zeby nie bolało i juz NIGDY nie wrastało!!

Próbować? - nie tyko nie to! 90% z nich to (dla mnie) mniej przerażające, czyli te z długimi nogami, chyba nazywają się kosarze. iraf, nutelka - u mnie 27 tydzien , termin mam na połowe kwietnia Moj ginekolog do ktorego aktualnie chodze sugeruje mi ciągle rodzić w szpitalu (a bo po co to tyle wydawać na prywatne... Pierwsza ... anonse erotyczne
hmmm.. czwartkowe *dzien dobry* *Jagoda Lee* nastepne 10 dni spedze w podrozy po Polsce : Dobrej nocy - DOBRANOC Na forum jakaś dziewczyna poradził mi żeby brać nawet 1/8 dopóki się organizm nie przyzwyczai a potem zwiększać. po to stosuje się probiotyki zawierające bakterie kwasu mlekowego -> trzeba tam zakwasić. Czy może celowo tak napisałaś, by moja teoria jakby takich ludzi nie było miała upaść? Moi całe życie uczyli mnie tolerancji i zrozumienia dla innych (nie tylko chorych, czy o innym kolorze skóry, również dla ludzi, którym w życiu się nie ułożyło...np.nasi mężczyźni), a gdy powiedziałam im o moim chłopaku, to tak jakby piorun strzelił i te ich nauki poszły w niepamięć!!
Ja miałam piaskowania, faktem jest to że musiłam oczyśćić ząbki ale warto jest to zrobić bo naprawde są bielsze i ładniejsze, kamień i osad powoduję wiele chorób, przede wszystkim zapalanie dziąseł i również słyszałam że efekt jest krótkotrwały, jak się już raz usunie to trzeba często korzystać z usług dentystycznych a najgorzej są narażone osoby palące
Dam znać jak efekty kuracji pijawkami bo jestem bardzo zdeterminowana a wiem że to nie boli bo 4 lata temu miałam przystawiane pijawki na alergię ale tylko raz więc nie mogę powiedzieć że to pomaga ale po pierwszej pijawce wstręt mija a teraz będę konsekwentna.
rzelu trochę jeszcze na mokre włosy...
Pozdrawiam..
a moze macie jakies stronki na ten temat, bede bardzo wdzięczna .
Wczoraj B=75, T=125 i poszło.
Czy w Anglii mozna ukonczyc szkole srednia dla doroslych i uzyskac maturÄ™?
Nie pojawiło się
wiocha
znaczne roznice pomimo ze wbrew pozorom najgrubszy jadal niewiele w porownaniu z domowym chudzielcem, ktory wciagal
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 13:17    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: